ramzey velocity 100 mü?? yoksa kuba kb100-6 mı?? içeri bakarmısınız??
Reklamlar
-
Özellikler
Motor: Tek silindir, 4-zamanlı
Motor Hacmi: 97 cc
Soğutma: Hava Soğutmalı
Ağırlık: ~ 90 Kg
Maksimum Güç: 6.2
Yakıt Tasarrufu: 1.5 Lt - 100 Km
Yakıt Sistemi: Karbirator
Fren Sistemi: Ön Disk - Arka Kampana
Maksimum Hız: 120 Km/saat
Çelik Jant: Opsiyonel
Aksesuar: Standart
Garanti: 2 Yıl
------------------------------------------------------------------------
Özellikler
Motor Tek Silindir 4 Zamanlı
Silindir Hacmi 97 cc
Azami Güç 6500 d/d 4,0 kw (5.4 bg)
Çalıştırma Elektrik + Ayak Marşlı
Yakıt Kapasitesi 5.5 lt
Ön Lastik 2.50/17
Arka Lastik 2.75/17
Ağırlık 99 kg (Yakıt Dolu)
Reklamlar
-
bana göre kuba al derim kullanan arkadaşlarım memnun ama artılarını eksilerini bilemiyorum
-
bence ramzey bu arada kuba kesinlikle 120 yapamaz orjinal haliyle
-
arkadaşlar neden kuba yada neden ramzey olduğunu sölerseniz çok sewinirim benim ilk göz ağrım cbr125 ama ilerde önce kendimi geliştirmek istyrm
-
tetikçi adlı üyeden alıntı
bence ramzey bu arada kuba kesinlikle 120 yapamaz orjinal haliyle
kesinlikle katılıyorum kadranda görünür ama gerçekte o hıza çıkamaz
biraz gösteriş yapmışlar ramzey dağa sade daha mantıklı sade olan malın işçiliği daha kalitelidir bence
sana hangi motorun servisi yakınsa onu al problem çıkınca sorun gidermek kolay olur
-
2side bana yakın kardeşim ama bilmiyorum kararsızım
-
Gidip incele hangisini beğenirsen onu al. Düşüneceğin en son şey kaç km sürate çıkacağı olsun.
-
haklısın yapıcam onu ama ramzey ve kuba kullananlar msj atarsa çok sewinirim
-
tr100a adlı üyeden alıntı
kesinlikle katılıyorum kadranda görünür ama gerçekte o hıza çıkamaz
biraz gösteriş yapmışlar ramzey dağa sade daha mantıklı sade olan malın işçiliği daha kalitelidir bence
sana hangi motorun servisi yakınsa onu al problem çıkınca sorun gidermek kolay olur
Bakın eLimde kuba kb100-6 var şuan 480kmde iken aldım çok temizdi daha açılmamıştı başka bi sınıftan arkidede bu ramzeylerin 125cc olanı vardı birde hemde ekzou açıktı abart vardı daha güçlüydü motor sonra dedi yarışalım yemeğine bizde tmm dedik bindik motorlara başladık bu baya ilkten hızlandı farkı baya açtı sonra ben arkadan hızla ona yaklaşmaya başladım tam yanına geldim onu geçicekken arkadan polis kornaya bastı durdurdu kenarda ikimizede 1000tl cezayı koydu bi güzel o yüzden hiç bir zaman bir motorda bu geçer şu geçer muhabbetine ben inanmıyorum ramzey tmm iyi güzel güçlü ilkten dediğim gibi baya farkı açtı ama motor sonradan kesildi 110kmde kaldı ben ise 120 hatta 125 civarındaydım allaha şükür hala kullanıyorum hiç bir sorun çıkarmadı bana sorar sanız her türlü kuba derimm saygılar..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)