Ben de çok isterdim senin yaşındayken araba kullanayım, motor kullanayım. O zamanlar büyükler ne kadar söylerse söylesin insan idrak edemiyor "cana kast etmek nedir ?" diye. Ama yaş belli bir noktayı geçince oturup düşünüyorsun; "Ya karşıdan gelen adama çarpıp da adamı sakat bırakırsam ? Ya adam ölürse ? Ya ben ölürsem ?" İşte o zaman aklın kemale ermiş oluyor.

Abi Benım Babam Bana Ayrıcalık Tanımıyor
Ben Size Yanlış Anlatıyorum Veya siz Yanlıs Anlıyorsunuz...
Benım BaBamın Haberi Yok ve duysa Motor Fln işi Bitir hatta bsıklet bile suremem.. Ben Motor Surmeyi Koyde Ogrendım Kuzenlerım Ogretti.
Hayatta 1 defa Debeiyajlı motor surdum ,
Mobiletim flnda yok bn para bırıktırıp alıcaktım ama snn ve ılkay abımın dediklerini goze alarak neler demk ıstedıklerınızı anlamıs durumdaym

Teşekkür ederim.
Sen, sen ol; sakın bizim bu uyarılarımıza rağmen gidip motor alma abim. Ne kendi canına, ne milletin canına kast etme. Mükemmel kullanıyor olabilirsin. Belki bizlerden bile iyi yönetiyorsundur koca koca motosikletleri. Ama senin "arkadaşların gazına gelme", "karıya kıza hava atma", "tek teker denemeleri" vs. potansiyelini (böyle birisindir demiyorum, ama yaşın gereği böyle bir şey yapmaya çok müsaitsin) göz önüne alınca, küçük ya da büyük, bir kaza yapma olasılığın bizlerden çok çok daha fazla.

Bu sözlerimiz bir kulağından girip, diğer kulağından çıkacak muhtemelen. Ama biz, sen bizi ve sevdiklerini duymaya devam edebilesin diye konuşuyoruz. Yoksa git al CBR125, 250 600 1000. Bizim için problem değil.

Sevgilerle. [/QUOTE]