Bmw f800s hakkındaki düşünceleriniz nedir
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
Reklamlar
-
İlginç bir tasarım pek hoşuma gitmedi teknik olarak gayet iyi.
Aynı motoru kullanan yeni model f650 görüntü olarak çok daha çekici enduro olarak geçiyor fakat enduro naked arası bir çağrışım yapıyor.
Sizce çift silindirli f650 nasıl ?
-
Mersin İl Temsilcisi
VIA adlı üyeden alıntı
İlginç bir tasarım pek hoşuma gitmedi teknik olarak gayet iyi.
Aynı motoru kullanan yeni model f650 görüntü olarak çok daha çekici enduro olarak geçiyor fakat enduro naked arası bir çağrışım yapıyor.
Sizce çift silindirli f650 nasıl ?
ben pek BMW fanatiği sayılmam, verileri ve fiyatı uygun olduğu için düşünüyorum.
söylediğiniz model ne olarak geçiyor?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
ben pek BMW fanatiği sayılmam, verileri ve fiyatı uygun olduğu için düşünüyorum.
söylediğiniz model ne olarak geçiyor?
F650 olarak isimlendiriliyor ancak önceki modellerle alakası yok 2008 ve sonrası modellerde 800cc çift silindirli motor kullanmışlar tasarımda tamamen farklı .Bence bir göz atın 2008 f650 olarak aratabilirsiniz:Belki beğenirsiniz ve alacağınız motosiklet odur.
-
Mersin İl Temsilcisi
VIA adlı üyeden alıntı
F650 olarak isimlendiriliyor ancak önceki modellerle alakası yok 2008 ve sonrası modellerde 800cc çift silindirli motor kullanmışlar tasarımda tamamen farklı .Bence bir göz atın 2008 f650 olarak aratabilirsiniz:Belki beğenirsiniz ve alacağınız motosiklet odur.
hmm hemen bakıyorum ama sanırım sizin dedğiniz bmw f800gs ki çok sorun yaşayan insan var ve asıl önemlisiise o modeller 25.000 tl civarı )))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:37 ----------
pardon, f650 v twin model varmış...
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
hmm hemen bakıyorum ama sanırım sizin dedğiniz bmw f800gs ki çok sorun yaşayan insan var ve asıl önemlisiise o modeller 25.000 tl civarı
)))
f800gs başka abicim. yeni model f650'ler 800cc, çift silindir.
bu dediğin f800s'den ankarada barissp rumuzlu kullanıcıda var, kayışı kopartmış hatta geçen.
kayışları kopuyo bu f800s'lerin. o kadar biliyom
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Mersin İl Temsilcisi
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
f800gs başka abicim. yeni model f650'ler 800cc, çift silindir.
bu dediğin f800s'den ankarada barissp rumuzlu kullanıcıda var, kayışı kopartmış hatta geçen.
kayışları kopuyo bu f800s'lerin. o kadar biliyom
o barış kendi kayışını da kopartmış, tanıştım elemanla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:44 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30192903/detay
fiyatlar beni kat kat aşar ))
-
F650GS, F800GS ve F800S modellerinin hepsinde temel olarak aynı Rotax motor kullanmışlar. F800S kullanan bir kişi bile tanımadığımdan yorum yapamayacağım.
ABS devre dışı bırakma caddede işine yaramayacağı için büyük ihtimal bu modelde yoktur.
GS modellerde çok işe yarar.
-
Mersin İl Temsilcisi
azgurbuz adlı üyeden alıntı
F650GS, F800GS ve F800S modellerinin hepsinde temel olarak aynı Rotax motor kullanmışlar. F800S kullanan bir kişi bile tanımadığımdan yorum yapamayacağım.
ABS devre dışı bırakma caddede işine yaramayacağı için büyük ihtimal bu modelde yoktur.
GS modellerde çok işe yarar.
anladım, yakıt olarak oldukça iyi bir model olduğnu biliyorum.. biraz daha araştırmak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler