Joyride evo200i mi yoksa dink200 i mi?
Reklamlar
-
26 Ağustos 2010, 03:35
merhaba arkadaşlar bu ikisi arasında kaldım ama joyride görünüşü daha güzel fakat bin lira daha pahalı siz hangisini önerirsiniz? Bana yazın Uzun yol için, kışlarıda şehiriçi için bir motor gerekli... ayrıca dink200i ile xciting250 arasında çok fark varmıdır arasındaki 3binlaraya değecek kadar?
Reklamlar
-
26 Ağustos 2010, 05:43
valla bende o ikisi ve honda psi 150 arasında yani 3 arasında gidip geliyordum. sanki psi alacam.
bir iki güne motorsiklet alıyorum.
xciting ayrı bişey o 3000 liranın farkını fazlasıyla verecek bi motor. ama sıfır alcağımdan para yetmiyo. dink ve xcitingi galeride gördüm tipinden bile anlıyorsun aradaki farki.
-
26 Ağustos 2010, 09:20
bende aynı durumdayım sanırım kışın joyride 200 evo i alacağım
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
26 Ağustos 2010, 16:02
karateke adlı üyeden alıntı
valla bende o ikisi ve honda psi 150 arasında yani 3 arasında gidip geliyordum. sanki psi alacam.
bir iki güne motorsiklet alıyorum.
xciting ayrı bişey o 3000 liranın farkını fazlasıyla verecek bi motor. ama sıfır alcağımdan para yetmiyo. dink ve xcitingi galeride gördüm tipinden bile anlıyorsun aradaki farki.
arkadaşım istanbulda biyer var 36ay taksit yapıyor. belki alabilirsin ozaman mesala ben 3bin peşin geri kalan vade kabul ettiler.
-
26 Ağustos 2010, 16:22
arkadaşlar benim motorlar gidince sym 250 aldım ama o da arızalandı bende kısa bir süredir emanet joyride 200 kullanıyorum ilk kullanmaya başladığım hafta uzun yola çıktım ve 2 kişi 1100 km. yol yaptım 140 TL benzin ile ve 130 km/h max. hıza çıktım...
bagaj hacmi diğerlerine göre oldukça geniş motor seri ve oturuş pozisyonu rahat tavsiye ederim.
hatta isterseniz benim şuan emanet olarak bindiğim motoru arkadaşım satacak 2006 model 20.000 Km.de isterseniz değerlendirebilirsiniz.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
27 Ağustos 2010, 04:02
xcitinig alabiliyorsan kaçırma çok tutuyo. ama ben o paraya dink değil de daha çok şehir içi gibi duran honda psi alacam.nedense cezbetti beni.
-
28 Ağustos 2010, 00:51
karateke adlı üyeden alıntı
xcitinig alabiliyorsan kaçırma çok tutuyo. ama ben o paraya dink değil de daha çok şehir içi gibi duran honda psi alacam.nedense cezbetti beni.
maxi scooter alamadıktan sonra klasik görüntülü scooter daha mantıklı geliyor şekli çok hoş
-
28 Ağustos 2010, 00:56
zkuikt adlı üyeden alıntı
arkadaşım istanbulda biyer var 36ay taksit yapıyor. belki alabilirsin ozaman mesala ben 3bin peşin geri kalan vade kabul ettiler.
selam bu yerin iletişim bilgilerini verebilirmisin acaba.
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
-
28 Ağustos 2010, 01:14
Arkadaşlar her platformda savunduğum gibi 250 cc ye kadar düşünülünce ve ekonomik kaygılarda işin içindeyse alınabilicek en mantıklı model joyride dır. 2004 modeli bile hala taş gibi .. ilk günki gibi gidiyor. Uzun yol i şehir içi , iki ikişi tek kişi,yokuş düz. Her halde çok rahat keyifli ve dayanıklı. !70 cc ile sanırım yakıtıda daha az olur fakat performans gayet iyi. Plastik kalitesi tartışılmaz (bence) Kymco çok sert bir motor. Ve parça fiyatları yamaha ile kıyaslanabilicek seviyede. Venox 250 krank mili 1300 dolar gibi bunu görünce motorumdan soğumuştum
2004 modeli sattım ve yine yeni joyride alacağım. Tam bir ikinci motor.Sanrım bi 5 sene daha kapımdan eksik etmem
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)