6500 tl scooter ne alayım. tavsiyeler.
Reklamlar
-
24 Ağustos 2010, 04:20
6500 tl param var. tekirdağ dayım ve sıfır scooter alacam. öğretmenim okula gidip gelecem ve zaman zaman uzunköprü ve istanbula gitmem gerekiyo.malum anne baba ziyareti. beni bu yollara götürebilecek scooter tavsiyeleriniz lütfen. bu hafta alıyorum ama kafam allak bullak. honda psi 150,kymco dink 200 ,sym joyride ve bunun gibi bir sürü gidip geliyorum. artık buradan gelecek cevaplara göre alıyorum. sizce yardım ederseniz sevinirim.
Reklamlar
-
24 Ağustos 2010, 04:40
karateke adlı üyeden alıntı
6500 tl param var. tekirdağ dayım ve sıfır scooter alacam. öğretmenim okula gidip gelecem ve zaman zaman uzunköprü ve istanbula gitmem gerekiyo.malum anne baba ziyareti. beni bu yollara götürebilecek scooter tavsiyeleriniz lütfen. bu hafta alıyorum ama kafam allak bullak. honda psi 150,kymco dink 200 ,sym joyride ve bunun gibi bir sürü gidip geliyorum. artık buradan gelecek cevaplara göre alıyorum. sizce yardım ederseniz sevinirim.
ST Kanuni ms3 250. Cüsseli çok güçlü fakat plastik kalitesi biraz zayıf.
gts 250 sanırım fiyatı bütçenizin üzerinde olur.
En mantıklısı joyride derim. 2004 modelini uzun süre kullandım şuanda da başka bir arkadaşım kullanmaya devam ediyor. Çok kaliteli dayanıklı güçlü ve seridir.Ayrıca uzun yolda da hiç yormadan üzmeden gidebiliyor.
Şu aralar ben gücünden dolayı ms3 leri incelemeye aldım. Scooter alıcak olursam sanırım ms3 deneyeceğim. Joyride kullanmamış olsam yine ilk tercihim olurdu. Parça fiyatlarıda geyet mantıklı...Hondayla kıyas kabul etmez.
-
24 Ağustos 2010, 04:49
ben olsam o paraya sıfır da olsa 150-250 cc arası alcağıma birkaç yaşında 400-500 lük bakardım.burgman 400 mesela.motorla gittiğini anlamazsın...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29424149/detay
mesela bu...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...temizzzz/detay
yada bu
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
24 Ağustos 2010, 04:57
bencede hyosung st kanuni ms3 dogru secim olacaktır,test etme sansım oldu hızlı atak makine.uzun yoldada uzmuyor..
-
24 Ağustos 2010, 05:29
joyride karbüratörlü ama. çok sorun olur mu. sonuçta yakıt tasarrufu. dink ve honda psi enjensiyonlu.
ikinci el almayacağım direkt sıfır.
-
24 Ağustos 2010, 08:05
Ben şehiriçinde kullanım amacıyla Honda PS 150 i aldım.Çok memnunum.Şehiriçi diye aldım ama bir Kütahya Simav'a Emok festivaline de gittik onunla.Hiç sorun yaşamadık,keçi gibi kaçıyor.100 km de 3-3,5 lt gibi bir benzin tüketimi var.Sizede rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Engin YALÇINALP - 0 Rh (+)
Göztepe-İSTANBUL
-
24 Ağustos 2010, 11:42
Burgman An 400 kafan rahat hem ş.içi hem ş.arası gider gelirsin başın ağrımaz.
-
24 Ağustos 2010, 18:19
aslında kıştan beri psi almayı bekliyorum son anlarda. eşin ile birlikte gidemezsin rahat olmaz. onun yerine kymco dink al sele daha iyi rüzgarlığı var. artçının yaslanmaya yeri var vs. deyip duruyorlar. ya da sym joyride al diyorlar mesela alacağım psi den soğuttular valla nereden simav a gittiniz acaba.
-
24 Ağustos 2010, 18:34
ben olsam honda psi 150 yi tercih ederdim
-
24 Ağustos 2010, 18:48
sipsivri adlı üyeden alıntı
Ben şehiriçinde kullanım amacıyla Honda PS 150 i aldım.Çok memnunum.Şehiriçi diye aldım ama bir Kütahya Simav'a Emok festivaline de gittik onunla.Hiç sorun yaşamadık,keçi gibi kaçıyor.100 km de 3-3,5 lt gibi bir benzin tüketimi var.Sizede rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Benzin tüketimi fazla. Çünkü o motosiklet enjeksiyonlu
Bir önceki modeli dylan ile aynı yakıyor aşağı yukarı..
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
24 Ağustos 2010, 19:06
bakıldığında kymco selesi vs daha yüksek daha rahat duruyo.ama daha özellikleri aynı mesela dinkin 14.5 beygir. artçı ile hangisi daha rahat ettirir. rahatsızlık vermez acaba.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------
diğer model önerilerinizide bekliyorum.
-
24 Ağustos 2010, 19:54
-
24 Ağustos 2010, 20:36
hazır 6500 tl varken en iyi şekilde kullanmak istiyorum.
-
25 Ağustos 2010, 00:29
slm arkadaşım scooter konusunda gerçekten uzmanlaşmış markalar var mesela gilera,honda,suzuki vs öncelikle bu markalara bak derim ayrıca kymco xting 250 de güzel alet...aman çinden ve kanuniden uzak dur bence paranı sokağa atmış olursun motorsiklet sahibi olmak biraz özel birşeydir herkesin kullandığı ve sevdiği bir olay deyildir onun için 2.eli biraz yavaştır bu yuzdende sen sen ol motor kullanıcılarının bildiği güvendiği markalara bak yazık 6500 az para deyil aman çinden ve yerliden uzak dur en azından bir süre daha...
-
25 Ağustos 2010, 02:13
sipsivri adlı üyeden alıntı
honda ps 150i öneririm bende var sonuçta dylan kendini defalarca kanıtlamış bir motosiklet ve bu onun enjeksiyonlusu çook yakıyor demişsiniz ps 150i için acaba dink ne kadar yakıyor dink 175 cc 14.5 beygir ps 150cc 16 beygir ve uzun yoldada gayet güzel gidip geliyor ben 75 kiloyum babam 117 kg gidiş 120 dönüş 120 240 km yol yaptık ve bana mısın demedi demez çünkü honda uzun yol yaparmı sorusunu sormak bile gereksiz çünkü Honda motorun kendisini 6350ye aldım diğer plakadır ruhsattır derken 6500 oldu
-
25 Ağustos 2010, 02:20
sametagir adlı üyeden alıntı
arkadas gayet guzel cevaplamıs bu cevabın ustune cvp tanımam
-
25 Ağustos 2010, 02:21
kymco nun yedek parça ve servisinde sorunlar olduğunu duydum bu forumdada okudum digital hız göstergeside tam doğru göstermiyormuş hızı .komşuzuzun grand dink 250si var ordan biliyorum ama ps almıcaksan dink200i al derim diğerlerine hiç bulaşma kanuniymiş fln yanına bile yaklaşma paranı çöpe atarsın yani 2 ay kullanırsın çin malınısaonra başlar egzozu düşer kelepçesi kırılır manifaltosu patlar freni patlar müşürü bozulur sigortası yanar farı yanar kafanı ağrıtma ya ps yadink al ama ben PS derim yani motor acaip çekiyor 16 beygir ve honda kalitesi yolda giderken gazı azcık yoklayınca babamı arkaya attırıyorum ve babamla beraber söke yolunda 115 i gördük.bu arada burgmanda iyi benzin yakar benzin yetiştiremezsin
-
25 Ağustos 2010, 02:25
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
arkadas gayet guzel cevaplamıs bu cevabın ustune cvp tanımam
aklın yolu birdir,tecrübeyle de sabittir dostum..
anlayabilene ama!!!
-
25 Ağustos 2010, 02:29
-
25 Ağustos 2010, 02:31
soruyorsun ama dinlemiyorsun.kafana bazı şeyleri takmışsın illahki onlarla ilgili iyidir cevabını alıp tatmin olmak ister gibi bir halin var.20 senelik motor tecrübeme dayanarak sana öneride bulundum.ama dinlemezsen cevabımı değiştiriyorum.iyidir iyidir al bir 150 lik yada 200 lük.scooter. ama bikaç ay sonra değiştirmek istediğinde bu bana uymadı filancayı gördüm daha rahatmış dediğinde aldığın o eşeği niğdeyi geçip bor'a sürmen gerekecek...benden söylemesi.....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)