Şimdi ramzeye Türk malı işte dicem. Japon firmasıyla anlaşması var dicem. Herkes dicek ki çin malı ! Bilmiyorum doğrudur ama türkiyede üretilen en iyi çin malı ramzey olabilir belki =)
Oy veren arkadaşlar lütfen cevap da verin ki yararlı olsun...
selamlar. ben Ramzey xf 125 kullanıyorum. öncelikle belirteyim:Ramzey firmasıyla uzaktan yakından ilgim yok. Ben geçen sene kasımda aldım motorumu.5700 km yaptım. dağ bayır çayır,yağmurlu,karlı her şartta sürdüm bu motoru.daha çok cross gibi kullandım.benim gezi fotolarına bakabilirsin.Bakımlarını yaptırıyorum.memnunum. bu zamana kadar performansında ufak tefek sıkıntılar dışında bişey yaşamadım.bundan sonrasını bilemem.daha çok kullananlara sormak lazım. ama kullanılan malzeme biraz kalitesiz.bunları bu motorun başlığı altında yazmıştım.oraya bakabilirsin
ama peşin 4-5 milyarım olsaydı düşünmeden honda alırdım.
saygılar
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Cbf in 2 el piyasası haddiden pahalı bence Ybr ye bak hemde daha güzel duruyor bence
eğer çok titizsen 2 el ya çok temiz alıcan yada sıfır ramzey al yoksa 2 el alıpda motordan soğuyabilirsin (bazı yönleri zamanla belli oluyor)
Cbf yada Ybr almak istersen o motorları çok iyi tanıyan birisi ile git bakmaya birde git bayilere sıfırlarını incele iyice
birde yaz bitiyor az biraz daha beklersen senin için daha iyi olur
Teşekkür ederim arkadaşlar öneriniz için. fusuy364 bütün konularına baktım galiba forumda bu motoru kullanan tek kiş sensin. Seninle daha iyi tanışmamız ve bana motor hakkıdna bilgi vermen gerekiyor =) Yardımcı olursun inşallah...
Asla pes etme !
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30350796/detay
bu motor ii görünüyor.
bende çömezin önde gideniyim ama hoş görünüyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:32 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...30419484/detay
buda senin ordan bugün satışa çıkmış
1900 lira
ramzey hakkında pek bişi diyemem ama honda cok cok iyi bir motordur.
Ekonomik Yakıt Tüketimi.....................2.10 Lt. / 100 Km. diyor ramzeyde bu ilginz kaç ramzey kullanıcısı bu deyeri yakalıyor, bir ramzey kullanıcısıyla olayı deyerlendir.
ramzeyin ikinci elini al daha ekonomik olur. yok belli bir mebla ayırdım diyorsan elbette honda.
Arkadaşım kaza yapıp pert olana kadar kullandım Ramzey'i bence alma !
Malzeme kalitesiz vibrasyon fazla koltukta oturdugun bölüm bir süre sonra çok rahatsız edici kıvama geliyor.
Ha diyeceksinki sen niye aldın. Ben komşu esnaftan büfede servis yapak için almıştım uygun taksitle ama pişman oldum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...emiz-cgl/detay
bu ilandaki motoru alsan çok daha memnun kalırsın ki titan falan bulabilirsin temizinden...
Aman diyorum alma Ramzey !
Benden sana tavsiye !
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
eğer cbf almaya karar verirsen ki bence öle yap forumdan mete-han diye bir cbf prof u var ona ulaş çok yardımcı olucaktır
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
honda hayat onda baba varmı ötesi bende sıfır 2011 honda cbf var allah sana da nasib etsın inşallah bu arada bu 2. sıfır cbf im oldu 2008 de almışdım sıfır cbf 25000 km bındım sorun yaratmadı koy benzınını bın ama bütcen zayıfsa hangısıne gücün yetıyorsa onu al kardeşim şimdiden hayırlı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------
arkadşlar bu arada cbf 150 nın fıyatı 4250 tl oldu herkeze duyrulur
aman çinliye bulaşma marka fark etmez p.r.c olmasın yeter 20 el olsada fark etmez çünkü sıfır alırım hiç masraf çıkartmaz diye de düşünme çünkü çıkarıyor bende senin gibi maddi imkansızlıklar yüzünden çinli aldım yanlışlamaya biyerden para geçerse elime ibreti alem için yakacağım motoru
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Arkadaşa doğru dürüst akıl verin lütfen.Dostum sen sadece şunu düşün.2. el cbf yüksek ihtimal kuryeden çıkmadır.km si silinmiştir.Kimse inkar etmesin kuryeden başka kimse binmiyor bu motora.Hususi kullanan cbf almaz alır scooterı oturur aşağıya.Yada çinli alır.sıfır sıfırdır.unutma sakın.
arkadaşım soruyu soralı epey bir zaman geçmiş.belkide almışsındır kafandaki motoru.geç de olsa ramzeye 6 buçuk sene binmiş tecrübeli denebilecek bir motor kullanıcısı olarak fikirlerimi yazayım.
motor kısmı çok sağlam.krank ve birkaç parçası hariç ön amortisör gibi parçaları dehşet pahalı.(krank 65tl.ön amortisör 300 tl kadar)kasası zayıf.iyi rodaj yapılmışsa neredeyse cbf e kafa tutabilir yolda.yakıtı da 125cclik bir motora göre fazla.titreşime gelince,durmaksızın 300 km kadar yol yaptım ramzeyle.indiğimde hala titriyordum.ama ramzey kolay arıza açmaz.parçalarını cbf e göre rahat bulamazsın.servis ağı zayıf ve LAKAYIT!.sadede gelirsek,3-5 sene binecem kafam da rahat olsun tamirle uğraşmak da istemem diyorsan sıfır bir ramzey iyidir.ancak,ramzeyi aldıktan sonra bir tanıdığının filan cbf ine binersen eminim ramzeyi aldığına pişman olacaksın.çünkü konfor on numara.titreşim de yok.üstelik kendini biraz daha gösteriyor.satarken de kolay alıcı bulursun.
not:RAMZEY HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ İSTEYEN OLURSA SEVE SEVE VEREBİLİRİM.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)