İkisinide alacaksın sorun ortadan kalkacak bu kadar basit. Şaka bi yana 600 rr mükemmel ben şahidim ama eminimki R 6 da çok iyidir.
İkisinide alacaksın sorun ortadan kalkacak bu kadar basit. Şaka bi yana 600 rr mükemmel ben şahidim ama eminimki R 6 da çok iyidir.
öncelikle bi racing sahibi olarak yazıyorum aralarında cok fark yok aslında
600 rr ın kullanımı r 6dan daha kolay r 6 daha agresif
ayrıca 600 rr ın egsozuda lastik üzerinde bacak yanması felan olmuor
almayı düşünüorsan dıs görünüşü hosuna gideni al nede olsa 2 side marka
Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK
gsx-r 600 veya r6......
600RR...
Yamaha nasıl r6 ya o kadar uçuk fiyat çekii ya
abi kim ne derse desin ben yamaha gidin bi yamahanın sitesine bakın o motosiklete yanlış anlamayın honda 600rr da on numara motor ama ben r 6 derim milletttt
dostum benim sana tawsiyem 2 motoru git yakından incele.cebinde de yeteri kadar paran warsa yamaha alırsın bu kadar basit :D
ben olsam r6 derim cok vahşi bi makina görünüşte
[COLOR="Blue"][b]Biz Gökyüzüne İnanırız Sun-roof'a Değil[/B][/COLOR]::puro::
arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım ve hepinizin iletilerini baştan sona tek tek okudum honda ağır basıyor gözlemlerime göre bencede (sağlıklı sürüşler)honda gönlüm sende :D yeni olduğumdan sizlerden öğrenmek istediğim bir konu var çok ilgilendiğinizden biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. 2006 ve 2007 yılı 1.lik ödülü varmı 600rr ile r6 nın.ve 2yıl üst üste en hafif motor olarak hangi marka ödül almıştır onuda merak ediyorum lütfen sizlerden cevap bekliyorum saygılar hepinize kazasız iyi sürüşler....ali levent
yamaha r6 honda 600rr dan biraz daha güçlü makinadır ama gerek 2.el ve göreceli olarak görünüş olarak 600RR daha iyi tercih bna göre ama güç konusunu cok tartışmaya gerek yok bu konuda r6 daha önde fakat çoğumuz motoru son limitlerinde kullanmayacağımız için çok öenmli değil bu fark.
600 rr
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
hangisi aklına yatıyorsa onu al fazla fark yok..ama karizma estetik herbakımdan r6 derim ben...
er6 demek hayat demek!..
600rr son karar hızlıcesi2
Aktif (Online)
Motosikleti: 2007 .honda cbr 600rr
Kan Grubu: O Rh+
......................................bu arada mesajımda 1600 oldu
şekil-güç-gösteriş-hız-sağlamlık diyorsan r6 derim kardeş
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
Bu konu her zaman prim yapmıştır cünkü gercekten de bu kararsızlıgı yasamamak elde degil, cok param olursa ikisini de alcam ama simdilik tercihim 600RR'dan yana, ha gayret bi kac milyar eksigim kaldı
r6............
er6 demek hayat demek!..
Valla 600 lüğü bilmemde videolarda r1 fireblade den daha hızlı.
her zaman honda
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Bu yıl testlerde ZX-6R birinci geldi bilginize...bence karşılaştırma listenize bunuda ekleyin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)