Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

honda cgl 125 ile mondial 125 kt.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda cgl 125
    arkadaşlar bnm honda cgl 125 motorum var.arkadaşda ise 125kt mondial var.adam daha 2 ay önce kaza yaptı.bel keminden tut.ayana kadar heryeri kırıldı ama motorunda tık yok.hatta bnm motor yetişemiyor çok fena çekiş var motorda.bnm motor tek kişiyken o 2 kişi anca yetişiyorum.ama ikimizde 2 şer kişiysek o benden çok daha çekişli oluyor.bunun sebebi dişlilerdenmi kaynaklanıyor acaba onun dişlileri biraz daha büyük bnmkilere göre.ayıp oluo hondayı mondialın geçmesi :D bi yardımcı olun eper problem oysa değiştireyim dişlileri???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Kt yi iyi bilirim vites araları kısadır amcamın oğlunda vardı az kalmadı bende gidişi çok güzel birde çift egzos çıkıştır onun için rahat çalışıyor.Cgl yi bilmem ama ben ybr yle geçiyorum.Amcamın oğlununkide iyi açılmış düzde 120 görüyor.
    HONDA

Motosikleti
    honda cgl 125
    Alıntı uniqe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kt yi iyi bilirim vites araları kısadır amcamın oğlunda vardı az kalmadı bende gidişi çok güzel birde çift egzos çıkıştır onun için rahat çalışıyor.Cgl yi bilmem ama ben ybr yle geçiyorum.Amcamın oğlununkide iyi açılmış düzde 120 görüyor.
    kt gerçekten sağlam motormuştu 120 ile giderken motor sürüklenip daha sonra 5.6 defa takla atmış.ve daha sonra hastane fln 1 ay sonra bağlandığı yerden çıkarmaya gittik motorun akusü bitmiş ayak marşıyla bastık çalıştırdık.30 km lik yolu bn getirdim,korka korka geldim ama çocuk tek masraf yapmadan hayla biniyor şaşılacak şey :D

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    cgl yi geçer normaldir ama cg yi zor geçer
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

honda her zaman hondadır arkadaşım bence uzun vadede hondanın farkını görürsün. birde mondialin yılına bağlı olarakda çekişi değişebilir birde senin motorunun nasıl açıldığına bağlı.. halırlı sürüşler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)