honda cbr 1000 rr mi yoksa yamaha r 1 düşüncelerinizi bekliyorum
honda cbr 1000 rr mi yoksa yamaha r 1 düşüncelerinizi bekliyorum
Öyle babaya can kurbanda bilmek istediğim ilkmi olucak...
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
hadi bakalım hayırlı olsun, nerde böyle babalar
o modelleri söylediğine göre ilk değildir dimi bende merak ettim?
Hep böyle topicler açmak istedim ama nasip olmadı. Babası motor alcakmısmıs hondamı alaymış r1 mi alaymış.. yürü git l*n
Önce eğitim...
Sonra düşük cc'de biraz antreman...
Sonra biraz büyüt...
Sonra biraz daha...
Sonra biraz daha...
6-7 sene sonra tekrar sorarsın CBR 1000 RR mı R1 mi diye...
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
bende yakında şu çinliyimi yoksa bu çinliyi mi alayım diye topic açacam:Ç)
Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:
sen git baban gelsin onla görüşelim doğru seçimi yaparız.
sevgili abiler düşüncelerini söylediğiniz için tşekkür ederim babam 10 yıllık motor kullanıcısı honda transalp vardı onu sattık şimdi bende size böyle bir soru sordum ama bazı arkdaşlar bencillik yapmış ben onları kınıyorum chronix ve ofelya teşekkür ederim
bence honda 1000 rr allah kalbine göre versin hayrlı olsun şimdidenn
Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeyiz.
Bak bu sayfalardan birinde ,sen emsal bir arkadaşın buna benzer kedimi döver köpekmi türünde soru sormuştu.Onlara söz verdim uslu durularsa parka götüreceğime dair.Şimdi sanada söz veriyorum uslu durursan senide atlı karıncaya bindiricem
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
tunacan 16 kardesim nereden katiliyorsun acaba foruma?. gurbetci olduguna dair bir hisse kapildim da.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
Babası kendine motor alacak oğluna değil dikkatinize..
Babanızın bu forumda yazması daha iyi olur.. Sanırım sen 13 yaşındasın daha çocuksun silindirden filan anlamazsın
siz kendinizi çok beğenmiş insanlarsınız dzgüncene bir soru sorduk size yorumlarınızı alalım dedik ama siz çok bencillik yapıyorsunuz insanları aşalıyorsunuz ben daha 13 yaşındayım hiç kimseyi bu kadar aşalamadım ama siz kaç yaşındasınız birsoru soruyorum dalga geçiyorsunuzz
Abilerin senin iyiliğini düşündüğü için once kucuk cc den başlamanı onermeye çalişmişlar ancak sen babanın kendısıne motor alcagını soylememişsin sana motor alcakmiş gibi bir soru yoneltmişsin yani genelde motoru kullanıcak kişi forumda soru sorcaği için biraz çelişkili ifade olmuş
Asagilamadik seni.
Dalga geçtik biraz.
Ayrica bunu soru sordugun için yapmadik.
Soru sormayi bilmedigin için yaptik.
Sen duzgunce soru sordugunu iddia ediyorsun ama hiç de duzgunce soru sormamissin.
Ne istedigin anlasilmiyor.
Ne için istedigin anlasilmiyor.
Soru sormaya degil, dalga geçmeye gelmissin gibi.
Simdi buraya kadar mevzuyu anladigimiz kadariyla senin sorunu bir de ben sorayim bakalim.
Benim sorumla senin sorunu bir karsilastir.
Sonra tartismaya devam ederiz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Genç arkadaşımız soru sormayı öğrendi işte böylece Yüklenmeyin daha fazla
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)