Salcano WOLF 125 mi.? Kymco PULSAR 125 mi?
Salcano WOLF 125 mi.? Kymco PULSAR 125 mi?
Forumdan takip ettiğim kadarıyla Kymco'yu tavsiye ederim.
tşk ederim neden tavsiye ettiğinizi açıklar mısınız?
[COLOR="YellowGreen"][B][COLOR="DarkOrange"]Honda[/COLOR] kaçarım demiş [COLOR="Indigo"]BMW[/COLOR] kovalarım demiş.[COLOR="RoyalBlue"]Salcano[/COLOR] sizi finish'te beklerim demiş. ;)[/B][/COLOR]
Salcano wolf 125 tabikiiiii nedeni ben kendim kullanıyorumda ondan ama karar senin
kymco nun sağlam olduğuna dair duyumlar aldım bende
ARkadaşlarımda var Kymco, Bence FlexMan'ında dediği gibi KYMCO
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Modelleri merak ederek inceleyen kişiler, markaların kullanıcılarının yorumlarını, sorunlarını ilgili topiklerden takip ettikten sonra tarafsız bilgi sahibi oluyorlar. İlgimi çeken tüm modellerin topiklerini sıkılmadan baştan sona okurum. Bu değerlendirmeler sonucunda her iki modeli de kullanmamış biri olarak KYMCO dedim.
Şimdi her iki model kullanıcısı da kullanmadan nereden biliyorsun diyecekler. Ancak bu tür konular, eğer ilgili başlıklar ciddi olarak takip edildiyse, kullanıcılardan ziyade biz modeli kullanmayanlarca daha objektif değerlendirilebiliyor. Sana tavsiyede bulunurken her iki modeli de uzun sürelerle kullanmış olmam benim tavsiyemi daha geçerli ve kuvvetli hale getirirdi, ama böyle adamı bulmak ta her zaman mümkün olmaz.
kardeşim sana öncelikle söyleyeyim salcano wolf da ybr 125 motoru kymco pulsardada honda cgl 125 motoru var araştır bak seçiminiyap ben bu zamana kadar servise gitmedim kendim yağını bakımını yapmaya çalıştım o yüzden yedek parçası pahalı mı demeyin ayrıyeten zaten ybr nin parçaları oluyor bu yüzden parça bulamam diye bir dert yok saygılar
[COLOR="YellowGreen"][B][COLOR="DarkOrange"]Honda[/COLOR] kaçarım demiş [COLOR="Indigo"]BMW[/COLOR] kovalarım demiş.[COLOR="RoyalBlue"]Salcano[/COLOR] sizi finish'te beklerim demiş. ;)[/B][/COLOR]
evet satılık ama bizim evde 2 motor ve birde araba var babam sat diyor satılsın diye bir acelem yok yani :Dkardeş senin motor satılık mı sahibinden.com da gördüm galiba senin motoru
kaç km deydi ve fiyat ne olur en son?
kymco ck 125. salcano bisiklet yapiyor , onu da beceremiyor.
motorsiklet değil MOTOSİKLET.
kardeş ben tok satıcıyım baştan diyeyim dedim acelem yok 7500 de şuan geçen 1315 km lik gezi yaptım hiç bir problem çıkarmadı hemde 2 kişi yükte vardı az çok 3 günlük bir geziydi 2500 olur en son
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:16 ----------
bisiklet markası olabilir önemli olan getirmiş olduğu motorun sağlam olup olmaması önemle dikkatinizi çekerim ybr nin fabrikasından çıkıyor ve jianshe motor tarafından yapılıyor motor her tarafı jianshe zaten bilen bilir jianshe yi saygılar
evet dediğin gibi istiyorum zaten dedim kardeş satılsın diye uğraşmıyom sen git sıfırını al güle güle kullan benden tavsiyeSıfır parası istiyosun nerdeyse.. Tamam motorun iyidirde bu kdrda olmaz..
Bu sorun mu oluyor şimdi, sorun ile öneri/tavsiye arasındaki farkı bilmiyor musun?
İkisininden biri seçme konusunda sıkıntıya düşmem sorun olmaz mı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)