Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

KUBA kh125-12d? KANUNİ windy125s?

REKLAM ALANI
    absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılıyor sanırım... Babama 125lik bir motosiklet almayı düşünüyoruz. Ben ybr kullanıcısıyım. Öncelikle o paraya ybr-cbf alırım daha iyi demeyin. Ben 2.el bir motor almaktansa 0 motor almayı daha mantıklı buluyorum. Lütfen bu tartışmalara girmeyin. İki motor arasında kaldık diyebilirim. Windy S'i daha önce kullandım. Titreşim yok denecek kadar az. Fakat yüksek devirlerde nasıl olur bilemiyorum? Acaba titreşim rahatsız edecek kadar artar mı? Windy Alıp da pişman olan arkadaşlarımız varmı? Bunları öğrenmek istiyorum.

Kuba'ya gelince. Herkes pazarın yeni gözdesi olduğunu söylüyor. Ben 150lik makinesini kullandım ama titreşim vardı. Fakat bu 125-12d modelinde titreşimin olmadığını söylüyorlar. Ve dijital gösterge vs. oluşu bana daha çekici geliyor. Bir de şu yazıya odaklandım. Acaba gerçekten doğru mu. ' KUBA MOTOR'un HONDA WUYANG ile yapılan işbirliği sonucunda 125cc sınıfında KH125-12D modeli yakıt kontrol sistemi, dijital gösterge panosu, racıng çizgiler, sürüş rahatlığı,üstten egzantrik zincirli sessiz motor gibi daha bir çok özelliği üzerinde taşıyor. Motosiklet kullanıcılarının büyük ilgisini çeken KH125-12D modelini siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz.' Kubanın bu modeline herkes çok güveniyor. Üstten egzantrik ne oluyor acaba? Beni aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar.

Bu 2 motorun kullanıcıları sitemizde mevcutsa onlardan bir tercih bekliyorum. Lütfen diyorum ama o paraya ybr-cbf 2. alırım demeyin....
    __To Be Or NoT tO be__

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Cevap verecek arkadaş yokmu? Bu kuba sizce nasıldır. Windy'i topiclerde gezdim. Kuba hakkında bilgisi olan yok mu? titreşimi, gidişi falan nasıldır acaba?
    __To Be Or NoT tO be__

ayktcnknyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmetse
    Arkadaşlar şahsen bu karşılatırmayı bende yazacaktım konu günceldir lütfe bilgi veriniz...
    Asla pes etme !

Valla dostum konuyu ben açmıştım.. Hala daha karar veremedik. Şimdi [B]bir de mondialin 150lik makinası var kafamda yeni olan 150mc. gayet güçlü ve yakışıklı bir model... Ama kubanın da en çok tutu[B]lan modeli bu motor olmuş. servisle konuştum sipariş yetiştiremiyorlarmış...
    __To Be Or NoT tO be__

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İkiside kullanmayan biri olarak.Forumlardan ve çevremden duyduğum kadarıyla kuba derim windynin de aşağa kalır yanı yok hanide içimden öyle geçiyor.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    Windy's iyidir iyidir ..

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    Windy s derim
    lifan 100

sherrnova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF250L & Kawasaki Versys 650
    Windy S güzel, ancak kuba'yı kullanamdım da görmedimde. Ama Windy'e her türlü güvenebilirsin..

bu iki motorun sıfır fiyatları ne kadar? bende halen ikinci el sıfır alma konusunda tereddüteyim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)