Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yeni üye üni.öğrenci 1000 lira civarı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    parçası ucuz diyolar sorun çıkarması açısından değerlendirebilrmisin??
    birde kaç km idi okulunuz:D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    Alıntı adidas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    500 lira daha ekle sıfır mondial uag al,yeni serisi çıktığı için fiyatı 1500 tl gibi rakamlara inmiş,ikinci el çin malı saçma olur...kendi görüşüm
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı zb_meqan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence dişini biraz daha sık bütçeni biraz daha arttır al bi honda cgl 125 ama yok ben yapamam diyosan honda cgl tarzı bi çin malı al.İnşallah memnun olursun.İnşallah tamirci tamirci gezmezsin.İnşallah aldığına pişman olmaazsın.Ayrıca 1000 tl ye windy nin ölüsünü alırsın ancak.
    1250-1300 civarı bikac tane gozume kestirdim pazarlıklla 1000-1100 e düşerler diye düşünüyorum
    bu arada hiç cgl tarzı motor kullandınmı veya cevrende kullanan varmı tamırcı tamırcı gezmem ınsallah derken:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:29 ----------

peki bu köylü tarzı denen motorların eksisi artısı nedir kullananlardan veya yakın çevresinde olanlardan yorum alsam???

Motosikleti
    Yakında olacak
    Alıntı furksaracc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parçası ucuz diyolar sorun çıkarması açısından değerlendirebilrmisin??
    birde kaç km idi okulunuz:D
    günde 6 km yapıyorduk,benzin arttığı için hafta sonlarıda şehri fethediyorduk,o kadar öğrenci arkadaşlarımız var hepsinde ya uag ya breton vardır,cup motorları dahil etmiyorum...hiç arıza görmedim bir kere durmaksızın 75 km yapmıştık,rampa çık in yapa yapa ağustos sıcağında iyi gitti vallahi ama buji yakmıştık 5 tl oda,,başka sorunumuz olmamıştı,hiç motorda arıza görmedik o kadar 1 sene gittik nede olsa çin olduğuna bakma sadece plastik olması sorun,onun parçalarıda ucuz
    Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    zaten 75 deilde 100 kmde bir mola vererek 200 civarı kmleri rahatlıkla gidebilmem lazım alıcağım motorla kırk yılda bir olsada şöyle bi gezmek lazım ya sağlam
    çok zor kararlar bunlar yaaa
    atıyorum gittiğin yerde dağ başı buji yaktın nasıl geri dönücen o da var....

parçası ucuz olması gerçekten çok büyük bi artı ama 1500 deil o ruhsatı ws 1800 lira civarına patlar sanırım bana

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    Daha çok şehir içi kullanacağın için sana cub motor öneririm 100 ya da 125 cc yakıtı ekonomik yokuşlarda vitesli olması avantaj sağlar. 1000 TL dediğin için başka alternatif bulamıyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-uzun-yol.html

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı y.infernal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha çok şehir içi kullanacağın için sana cub motor öneririm 100 ya da 125 cc yakıtı ekonomik yokuşlarda vitesli olması avantaj sağlar. 1000 TL dediğin için başka alternatif bulamıyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...-uzun-yol.html
    cup motorun ince lastik olması ve debriya olmadıgı için sorun yasarım diye düşündüm.. azcıkta tipinden dolayı biraz düşünmedim açıkçası
    peki hangisini tavsiye edersin cuplar içinde kanuni,mondial ws ws

Motosikleti
    Yakında olacak
    zaten 75 deilde 100 kmde bir mola vererek 200 civarı kmleri rahatlıkla gidebilmem lazım alıcağım motorla
    denizlinin yaz sıcaklarını bilen varsa vede babadağ rampalarını bilen, 2 kişi iyi gitmişiniz der vallahi,100 km hayli hayli gider normal yolda geçen sene çok gezdim mondialle anlatılmaz yaşanır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

cup motorun ince lastik olması ve debriya olmadıgı için sorun yasarım diye düşündüm.. azcıkta tipinden dolayı biraz düşünmedim açıkçası
    bugün bir belediye işçisinde gördüm azcık haşır neşir olduk adamla bana motorunu gösterdi mondialin yeni cup modeliydi 100 mfh ,motor çok hoşuma gitti adam 1800 tlye almış,inceledim adamın motor hakkındaki görüşlerinide aldım(ybr satmış mondial almış)plastik olmasa daha güzel olcak dedi,ben bu motorun eski modeline binmiştim gerçekten rahat motorlar en az yakan motordur ayrıca kendileri,tam otomatik ve yarı otomatik versiyonları var...yarı otomatik en az yakanı...tipi güzeldi sanki yeni modellerinde bi makyaj yapmışlar...ayrıca sitemizde kullananlar var bu cup modelini,ilgili başlıklarda bulabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı adidas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    denizlinin yaz sıcaklarını bilen varsa vede babadağ rampalarını bilen, 2 kişi iyi gitmişiniz der vallahi,100 km hayli hayli gider normal yolda geçen sene çok gezdim mondialle anlatılmaz yaşanır
    hmmm o zaman iyiymiş walla
    peki bu ön takım çok kötü diyolar mesela gittiğim bayide adam eliyle bisiklet direksiyonu gibi düzeltmişti çok sasırmıstım
    birde max kaç km gider hız olarak diye sormucam:D
    ortalama kaç ile tıtresımsız gider 100 km ile titreşimsiz gidebilrimiyim?

zb_meqan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Vulture 125 i
    zaten 75 deilde 100 kmde bir mola vererek 200 civarı kmleri rahatlıkla gidebilmem lazım alıcağım motorla kırk yılda bir olsada şöyle bi gezmek lazım ya sağlam

parçası ucuz olması gerçekten çok büyük bi artı ama 1500 deil o ruhsatı ws 1800 lira civarına patlar sanırım bana
    Sende aynı benim gibisin. Bende motor konusunda hiçbir bilgim yokken 2.el bi motor alıp onunla uzun yolllar yapmayı ve sorunusuz kullanmayı hayal ederdim hep.Ama piyasanın içine bi girdim 2 tane 2.el çin malı alarak baktımki bu iş böyle olmayacak.Taksitle sıfır çin malı motorlar almak bana çok cazip geliyordu ancak araştır araştıra düşüncelerim değişti ve çin malı motor almak düşüncesi tamamen kafamdan gitti.Şimdi gerekirse 2 yıl daha bekleyeceğim ve bi tane sıfır bi honda cbf 150 alacağım.
    işe hayatbundan ibaret...

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    honda cgl125 görüntüsü şahsen benim hoşuma gitmiyor ama yakıt ve çekişinin kuvvetli olduğu söyleniyo nede olsa japon bi araştır istersen

Motosikleti
    Yakında olacak
    hmmm o zaman iyiymiş walla
    peki bu ön takım çok kötü diyolar mesela gittiğim bayide adam eliyle bisiklet direksiyonu gibi düzeltmişti çok sasırmıstım
    birde max kaç km gider hız olarak diye sormucam:D
    ortalama kaç ile tıtresımsız gider 100 km ile titreşimsiz gidebilrimiyim?
    90 100 km hızlarda titreşim var,tek kişi 110 bulursun ki biz 3 kişi ile 110 bulduk kimse inanmadı,inananlarda bir kaç kereye mahsus 110 vurur anca dediler.normal şartlarda 100 km ye çıkıyor sorunsuz,kendileri bilmem kaç silindirli motorda oldukları için hor görüyorlar,motor benim değildi hiç gidon ayarı direksiyon ayarı bilmem ama baya kullandım o motoru,titreşimi olmasa süper makine ama titreşimi aslında azaltılabilir bir kaç forumda arkadaşlar yazmışlardı dişliyi büyültürsenmi küçültürsen mi ne titreşim azalır diye yalan bilgi olmasın istersen bi araştır

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    3-4 aydır forumu takip ettiğini söyleyen biri korumaların önemini bu süreçte anlamamışsa, bizim söyleyeceğimiz fazla bir şey yok artık. Çünkü söyleyeceğimizi söylemişiz ve arkadaşım sanırım okumuştur.

furksaracc, ikinci elde çinli motosikletlerden kesinlikle uzak dur.

Şu adreste 750 TL'den başlayan fiyatlarla CGL'ler var. Bunlara bakmış bile olabilirsin. 750 TL olanı geç, plaka ruhsat yok. 850 TL olandan itibaren (kurye motoru ama temizse olabilir) ilgilen. Bütçeni az birşey artırabiliyorsan 1.200-1.400 TL aralığında olanları bir incele.

Sıfır alacak olsan çinli seni bir süre idare eder diyeceğim ama 2. el sakın düşünme.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı zb_meqan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sende aynı benim gibisin. Bende motor konusunda hiçbir bilgim yokken 2.el bi motor alıp onunla uzun yolllar yapmayı ve sorunusuz kullanmayı hayal ederdim hep.Ama piyasanın içine bi girdim 2 tane 2.el çin malı alarak baktımki bu iş böyle olmayacak.Taksitle sıfır çin malı motorlar almak bana çok cazip geliyordu ancak araştır araştıra düşüncelerim değişti ve çin malı motor almak düşüncesi tamamen kafamdan gitti.Şimdi gerekirse 2 yıl daha bekleyeceğim ve bi tane sıfır bi honda cbf 150 alacağım.
    2 yıla kadar deil ben bi an once ramazan bitsinde okul acılısında motorumla okula gideyim derdindeyim
    beni 2 sene çıkarsın yeter sonra Allahın izniyle okul bitşnce alırız bi araba inşallah
    ikinci el bi uag alsamda sonra ona bi bakım yaptırsam zaten parçasıda ucuz adamakıllı kullanınca 2 sene idare etmezmi beni_?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------

Alıntı Levsy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3-4 aydır forumu takip ettiğini söyleyen biri korumaların önemini bu süreçte anlamamışsa, bizim söyleyeceğimiz fazla bir şey yok artık. Çünkü söyleyeceğimizi söylemişiz ve arkadaşım sanırım okumuştur.

furksaracc, ikinci elde çinli motosikletlerden kesinlikle uzak dur.

Şu adreste 750 TL'den başlayan fiyatlarla CGL'ler var. Bunlara bakmış bile olabilirsin. 750 TL olanı geç, plaka ruhsat yok. 850 TL olandan itibaren (kurye motoru ama temizse olabilir) ilgilen. Bütçeni az birşey artırabiliyorsan 1.200-1.400 TL aralığında olanları bir incele.

Sıfır alacak olsan çinli seni bir süre idare eder diyeceğim ama 2. el sakın düşünme.
    yorumun için teşekkür ederim evet bu ilanlara yaklaşık 4-5 aydır bakıyorum
    peki cg mi cglmi?? sizce?? artısıyla eksisiyle yorumunuzu alsam?

Motosikleti
    Yakında olacak
    [QUOTE=
    ikinci el bi uag alsamda sonra ona bi bakım yaptırsam zaten parçasıda ucuz adamakıllı kullanınca 2 sene idare etmezmi beni_?[/QUOTE]

bu motorları zaten en fazla 4 5 yıl kullanırsın,sonra depoya atıp torunlarına askerlik anısı gibi anlatırsın,işte benim ilk motorum az mı gezdim diye

Motosikleti
    NX 400
    peki cg mi cglmi?? sizce?? artısıyla eksisiyle yorumunuzu alsam?
    Maalesef ikisi arasındaki farkları irdeleyecek kadar derin bilgim yok. Bu modellerin kullanıcıları sana yardımcı olacaklardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    umarım bu modellerin kullanıcıları en kısa zamanda görürler beni:Dkonumu

y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VW Polo
    İnce lastik olması sürtünmeyi azaltır, debriyajın olması aksine sorun yaratır sizin için. Erkekler arasında bir tabir vardır "Önemli olan boyu değil işlevi" motor içinde Görüntü değil işlev diyorum

Yaşadığın bölgede yedek parça, servis bayi olarak hangisi varsa o markayı almanı tavsiye ederim. Sonuçta sen 1000 TL diyorsun önerebileceğim ancak çin olur. Bu fiyata en iyi tercih cub.

Ya da böyle bir şey bakabilirsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29492042/detay

Motosikleti
    NX 400
    Görürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı y.infernal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnce lastik olması sürtünmeyi azaltır, debriyajın olması aksine sorun yaratır sizin için. Erkekler arasında bir tabir vardır "Önemli olan boyu değil işlevi" motor içinde Görüntü değil işlev diyorum

Yaşadığın bölgede yedek parça, servis bayi olarak hangisi varsa o markayı almanı tavsiye ederim. Sonuçta sen 1000 TL diyorsun önerebileceğim ancak çin olur. Bu fiyata en iyi tercih cub.

Ya da böyle bir şey bakabilirsin http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29492042/detay
    evet bunada bakmıstım sahibindendeyim yaklasık gunun 1-2 saati:D:D
    debriyaj olsa daha ıı olur dıye dusunuyorum çünkü yaklasık bı 10 senelık araba tecrübesinden sonra debriyajsız vites atmak ve debriyaa gore gazı verememek onu ayarlayamamak korkutuyo beni
    baktığım ve bakıldığı zaman adamakıllı dursun istiyorum mesela bu güzel söylediğin aynı zamanda keewat süperlight 150 var 1300 civarı ama belki pazarlıkla bulurum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)