Honda CB 600F Hornet & Suzuki GSR 600
Reklamlar
-
05 Ağustos 2010, 13:40
Özellikle bu 2 motosikleti kullanan arkadaşlar varsa, her açıdan bir kıyaslama yapabilirler mi ?
Fren, şehir içi/şehir dışı kullanıma uygunluğu, yakıt tüketimi, kontrol edilebilirlik, performans, bakım&servis& maaliyetleri, parça fiyatları, viraj kabiliyeti, oturuş pozisyonu, rüzgar seviyesi, donanım ve aklıma gelmeyen birçok kıstas için karşılaştırmasını merak ediyorum.
Ayrıca gsr 600' ün 23.600 tl satış fiyatı yanında, hornet' ın 19.950 tl satış fiyatına rağmen niçin gsr kadar satılmıyor ?
Forumda herkes hondanın motosiklet devi olmasından bahsediyor ve hornet' in tasarımını ve motorunu beğenenler var.
Tüm bunlardan çıkan sonuç, hornet' ın çok satması gerektiği ama durum öyle değil.
Reklamlar
-
13 Haziran 2012, 23:59
ben de merak ettim..hornet neden piyassada çok yok..
-
14 Haziran 2012, 00:48
Cb 600 f hornet tasarımını en çok sevdiğim naked motosikletlerden. Neden tutulmadı bende merak ediyorum.
-
14 Haziran 2012, 02:00
hakkat etrafta bi tane hornet görmedim ki yapışıp bakalım sağına soluna ...
-
15 Haziran 2012, 00:23
demmekki insanların ıstedigi şeyleri vermiyor turkiyede honda yunana git suzuki bence suzuki hondadan üstün ama turkiyede servis agı hondanın daha cok. aslında arastırıyorum suzukinin yakıt konusunda cok motordan ıtısatlı oldugunu gordum.hornet aslında fena motor degil ama gsr 600 le karşılastırdınmı dıjıtal ekran cok komik görünüş acısından elini vıcdanına koy hangisi guzel. ben suzukici oldugum icin söylemiyorum. hondanın modellerinden tek hoşuma giden cbr600f ama genede tüm arkadaşların zevkine saygı duyarım. sanırım hornet tipi yüzünden sınıfta kalmiş bu güzel ülkemde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)