Pazartesi için istanbula gideceğim eğer sorun çıkmazsa alacağım tabi birde burdan aldığım yorumlar önemli ilanı yukarda verdim. Keyfe keder bir iki parçayı mat siyaha boyatmış bu canımı sıkıyor o kadar, birde 2006 model...
Pazartesi için istanbula gideceğim eğer sorun çıkmazsa alacağım tabi birde burdan aldığım yorumlar önemli ilanı yukarda verdim. Keyfe keder bir iki parçayı mat siyaha boyatmış bu canımı sıkıyor o kadar, birde 2006 model...
vn 800 kullanıyorum ama 64 beygir olanı... muhteşem motor.. 900 lukler limited.. 50 bs 750 den sonra kesmeyecektir seni.
doğru karar vermişsin vtx ile
AT, AVRAT, MOTOR...
Şu ilanı kontrol edip 15000 e alınırmı bu motor bir fikir veren yokmu..:( Ah şu boyaları olmasa ah ne diye boyatıorsın krom kapakları toz boyaya ah ah.. Bunları tekrar kroma çevirme imkanı varmı bilen varsa bu konuda da bir yardım alayım..:(
belki üzerindeki boyayı sökme şansı olur sonra da polisaj dedikleri işlem uygulanabilir eğer o parçalar gerçekten metalse.
eleman harley'lerin night serisine benzetmeye çalışmış sanırım.
herneyse, ben de vtx'den yanaydım nitekim siz de bu yönde karar verdiniz şimdiden hayırlı olsun, alırken peacemaker'ı kontrol ediniz.
Kimse motoru zevkine boyatmaz.
Cizik vardir kapatmak icin boyatilir
Dusmustur kiriklari kapatmak icin boyatilir. Grenaji sokup arkasinda yama varmi diye bakmak lazim
Boyasi gunesten yanmistir o yuzden boyatilir.
Bunlar ayip kusurlar degildir bence. Motoruna deger verdigini gosterir. Bak cizigi ile veriyorum sana ama durustum demek te bana yanlis. Basima kakiyor resmen o isi.
Boyalari bahane etmek sadece pazarlik adetini korukler. Bence piyasa raici olarak yorum yap ve ona gore fiyat konus.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)