Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

vtx1300 mü yoksa vn 900 mü

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda VTX 1300S
    Pazartesi için istanbula gideceğim eğer sorun çıkmazsa alacağım tabi birde burdan aldığım yorumlar önemli ilanı yukarda verdim. Keyfe keder bir iki parçayı mat siyaha boyatmış bu canımı sıkıyor o kadar, birde 2006 model...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    tabanway
    vn 800 kullanıyorum ama 64 beygir olanı... muhteşem motor.. 900 lukler limited.. 50 bs 750 den sonra kesmeyecektir seni.

doğru karar vermişsin vtx ile
    AT, AVRAT, MOTOR...

Motosikleti
    Honda VTX 1300S
    Şu ilanı kontrol edip 15000 e alınırmı bu motor bir fikir veren yokmu..:( Ah şu boyaları olmasa ah ne diye boyatıorsın krom kapakları toz boyaya ah ah.. Bunları tekrar kroma çevirme imkanı varmı bilen varsa bu konuda da bir yardım alayım..:(

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    belki üzerindeki boyayı sökme şansı olur sonra da polisaj dedikleri işlem uygulanabilir eğer o parçalar gerçekten metalse.

eleman harley'lerin night serisine benzetmeye çalışmış sanırım.

herneyse, ben de vtx'den yanaydım nitekim siz de bu yönde karar verdiniz şimdiden hayırlı olsun, alırken peacemaker'ı kontrol ediniz.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alıntı _EMRE_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu ilanı kontrol edip 15000 e alınırmı bu motor bir fikir veren yokmu..:( Ah şu boyaları olmasa ah ne diye boyatıorsın krom kapakları toz boyaya ah ah.. Bunları tekrar kroma çevirme imkanı varmı bilen varsa bu konuda da bir yardım alayım..:(
    Kimse motoru zevkine boyatmaz.

Cizik vardir kapatmak icin boyatilir

Dusmustur kiriklari kapatmak icin boyatilir. Grenaji sokup arkasinda yama varmi diye bakmak lazim

Boyasi gunesten yanmistir o yuzden boyatilir.

Bunlar ayip kusurlar degildir bence. Motoruna deger verdigini gosterir. Bak cizigi ile veriyorum sana ama durustum demek te bana yanlis. Basima kakiyor resmen o isi.

Boyalari bahane etmek sadece pazarlik adetini korukler. Bence piyasa raici olarak yorum yap ve ona gore fiyat konus.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

_alp_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VTX 1300
    Alıntı _EMRE_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Özellikle bu motoru bilen tanıyan gören varsa ondan bir yorum alırsam sevinirim.. Bir fiyat araştırması yaptım boyalı parçaları yeniden alırsam 1000 tl ye patlıyor...
    Ebay'e de bir bak derim...
    http://www.ataturkungencligehitabesi.com/

Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)