Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 150 ZAT mı ASYA AS 150 T1 mi ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial 150 ZAT mı desem
    Günlerdir motor araştırmalarımda en çok gözüme çarpam Mondial 150 ZAT ve ASYA AS 150 T1 olmuştu.Tabikide öncelikli belirtmek isterim ikinci el olarak 2008 ve üst modellerine bakıyorum ancak karar veremedim.
    Bu konuda açıklamanızı bekliyorum.
    Birde 2. el olarak fiyat önerileriniz Maximum ve Minumum nedir. Teşekkür Ederim.
    Mondial ZAT 150 mi ASYA AS 150 T1 mi:mrgreen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Alıntı tarik48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günlerdir motor araştırmalarımda en çok gözüme çarpam Mondial 150 ZAT ve ASYA AS 150 T1 olmuştu.Tabikide öncelikli belirtmek isterim ikinci el olarak 2008 ve üst modellerine bakıyorum ancak karar veremedim.
    Bu konuda açıklamanızı bekliyorum.
    Birde 2. el olarak fiyat önerileriniz Maximum ve Minumum nedir. Teşekkür Ederim.
    Bende Asya As 100 - 8 var kardeşim.Mondial de kullandım Asya da kullandım.Mondial değil de Asya tercih edersen 10 numara bir seçim yapmış olursun.Bizim buralarda yani İzmir'de vitesli motoru herkes tercih ediyor ama illa scooter alacağım diyorsan Asya tam senlik bir motor.

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu konu daha öncede açılmamışmıydı???

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ASYA AS 100 - 8
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu konu daha öncede açılmamışmıydı???
    Açıldı kapandı muhabbeti yerine arkadaşımıza yardımcı olsan hiç de fena olmazdı hani.

Motosikleti
    Zat150 gitti MCT250 geldi :)
    Sürüş konforu + yola gidişi + görünüşü açısından hertürlü ZAT derim ancak gidipte bakımsız bir zat alırsan uygun fiyata ölüm olur bu senin için.Ölümden kasıt tamirciyle akraba olmaktır. Temizinden bakımları zamanında yapılmış gerekli değişimleri yapılmış bir zat alırsan ve sende düzenli bakımını yaptırıp sıkıştırmazsan ZAT'ı çok zevk alacağın bir motor haline gelir.Sorunsuz uzun seneler kullanabilirsin.Ben Zatımı uygun bulduğum bir motor için sattım ancak para durumları su an el vermiyo 1 ay daha böyle devam ederse tekrardan zat alacağım . Sanada tavsiye ederim ...
    Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    bence hıc bırıde para etmez bırakalım artık bu motor sevdasını :S Murat DOGANAYIN kazası yureklerı parcaladı :S

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)