Mondial 150 ZAT mı ASYA AS 150 T1 mi ?
Reklamlar
-
Günlerdir motor araştırmalarımda en çok gözüme çarpam Mondial 150 ZAT ve ASYA AS 150 T1 olmuştu.Tabikide öncelikli belirtmek isterim ikinci el olarak 2008 ve üst modellerine bakıyorum ancak karar veremedim.
Bu konuda açıklamanızı bekliyorum.
Birde 2. el olarak fiyat önerileriniz Maximum ve Minumum nedir. Teşekkür Ederim.
Mondial ZAT 150 mi ASYA AS 150 T1 mi:mrgreen:
Reklamlar
-
08 Ağustos 2010, 13:16
tarik48 adlı üyeden alıntı
Günlerdir motor araştırmalarımda en çok gözüme çarpam Mondial 150 ZAT ve ASYA AS 150 T1 olmuştu.Tabikide öncelikli belirtmek isterim ikinci el olarak 2008 ve üst modellerine bakıyorum ancak karar veremedim.
Bu konuda açıklamanızı bekliyorum.
Birde 2. el olarak fiyat önerileriniz Maximum ve Minumum nedir. Teşekkür Ederim.
Bende Asya As 100 - 8 var kardeşim.Mondial de kullandım Asya da kullandım.Mondial değil de Asya tercih edersen 10 numara bir seçim yapmış olursun.Bizim buralarda yani İzmir'de vitesli motoru herkes tercih ediyor ama illa scooter alacağım diyorsan Asya tam senlik bir motor.
-
08 Ağustos 2010, 13:18
bu konu daha öncede açılmamışmıydı???
-
08 Ağustos 2010, 17:38
AYBERK adlı üyeden alıntı
bu konu daha öncede açılmamışmıydı???
Açıldı kapandı muhabbeti yerine arkadaşımıza yardımcı olsan hiç de fena olmazdı hani.
-
08 Ağustos 2010, 17:46
Sürüş konforu + yola gidişi + görünüşü açısından hertürlü ZAT derim ancak gidipte bakımsız bir zat alırsan uygun fiyata ölüm olur bu senin için.Ölümden kasıt tamirciyle akraba olmaktır. Temizinden bakımları zamanında yapılmış gerekli değişimleri yapılmış bir zat alırsan ve sende düzenli bakımını yaptırıp sıkıştırmazsan ZAT'ı çok zevk alacağın bir motor haline gelir.Sorunsuz uzun seneler kullanabilirsin.Ben Zatımı uygun bulduğum bir motor için sattım ancak para durumları su an el vermiyo 1 ay daha böyle devam ederse tekrardan zat alacağım . Sanada tavsiye ederim ...
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
-
08 Ağustos 2010, 18:28
bence hıc bırıde para etmez bırakalım artık bu motor sevdasını :S Murat DOGANAYIN kazası yureklerı parcaladı :S
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)