Kawasaki Ninja 250r mi? Aprilla Rs 125 mi?
Reklamlar
-
Bugun bu motor yeni keşfettim aprilla yı tam kawasaki ninja 250r odaklanırken birden karşıma bu çıktı,(125rs)
Abilerim,
Sizce 2 si arasındakı farklılıklar nasıldır, ses kaslılık sonra gidiş hangisi daha memlun bırakır kısacası arasındakı farklar siz olsaydınız ne alırdınız?
Reklamlar
-
aprilla 2 zamanlı motor kullanır
kawasaki 4 zamanlı
farkı 2 zamanlı motor daha performanslıdır ama motor ömrü daha azdır sonucta kawasakide çift silindir oldugu ıcın yenı baslayan bırısı ıcın gayet tatmin edicidir ve 250 lik oldugu ıcın 2 zamanlı bir 125 cc den cokta farklı olcagını dusunmuorum yanılıyorda olabilirim.
-
rs 125 yarış replikasıdır. 125 ccde bu modelin pist versiyonu yarışmaktadır. ninja 250nin böyle bir özelliği yoktur. fakat türkiye şartlarında ninja kullanmak daha mantıklı gibi. rs125 fenomendir.
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
-
Rs125 daha güzel ama bayileri avalarından yanlarına yaklaşılmıyor o yüzden beşpara etmez motor loğuda 25.000km de değişmeşi gerekiyor sanırım(kullanıma bağlı olarak) kawasaki hiç görmedim sorun çıkanıda duymadım bence kawasaki.
İkisinide hiç bir şekilde kullanmadım.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
-
Ninja az yakar,abartısız Rs125'in yarısı kadar yakar. Sırf biraz gürültü ve ivmelesi azcık iyi diye Rs 125 alınmaz.
-
tubejh adlı üyeden alıntı
Rs125 daha güzel ama bayileri avalarından yanlarına yaklaşılmıyor o yüzden beşpara etmez motor loğuda 25.000km de değişmeşi gerekiyor sanırım(kullanıma bağlı olarak) kawasaki hiç görmedim sorun çıkanıda duymadım bence kawasaki.
İkisinide hiç bir şekilde kullanmadım.
Motor bloğu değişmiyor kırılma darbe çatlama vs olmadıkça, bir numara büyük piston ve segman değişiyor gerekirse motor bloğunun silindir gömleği değişir oda 3 tane piston değiştirkten sonra gerekir.Kawasaki yeni aprilialara oranla biraz daha pahalı.
-
şekil be atılganlık deyince tartışmasız aprilia... ilerde çok param olursa ikinci motorum olacak kendileri...
"cemalsafi.org"=> şiirden daha ötesi Üstad Cemal SAFİ...
-
Kafam çok karıştı sizce sesi hangisinin daha güzel? daha tok bir sesi var, Birde bu 4 zamanlı ve 2 zamanlı nasıl oluyor?
-
Arkadaşım sen kawasaki zx 250 al ,
aprilia günlük kullanıma gelecek bir motor değildir,
replica bir motordur,
zevk için kullanırsın ulaşım için değil.
Kalitesine gelince tartışılmaz bile.
zevk olarak kawadan daha zevkli ,
daha eğlenceli,
daha yakışıklı bir motordur.
Sesi sadece iki zamanlı motor hastalarına güzel gelir,
çoğu insan beğenmeyebilir, tiz bir sesi vardır.
-
23 Temmuz 2010, 00:05
kawasaki daha uygun deme ? repica ne anlamda abi?
-
23 Temmuz 2010, 10:50
satana adlı üyeden alıntı
kawasaki daha uygun deme ? repica ne anlamda abi?
replica -> kopya
-
23 Temmuz 2010, 12:06
arkadaşım aramıza hoş geldin, bu tip konular çok buralarda.
Aprilla motordan anlayanları bile zorlayan bir model motordan iyi anlaman lazım.
Sen en güzeli az yakan 4 zamanlı kawa yı al, hem aprilla'danda iyi sesi var...
Bunları hesaplamadan önce ehliyet ne durumda?
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
23 Temmuz 2010, 12:30
Teşşekül ederim cok güzel bir forum sitesi,
Eylül de kısmetse baş vurucam abi, o zaman kawasakii diyelim=)
-
10 Ağustos 2010, 12:28
kardesım bnde cok arastırdım senn hal we durumunu bılemem ama kawasakı her zaman aprılıa ya gore daha olgun bı yapıya sahıp guc her zaman 250 cc de 125 hafıf kacar hem 125 cc motorda hawalanırsın bea
-
10 Ağustos 2010, 16:12
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)