Acil yardım edin çok kararsızım hangisi?
Reklamlar
-
Arkadaşlar ben bu foruma yeni katıldım.Gerçekten yardımınız gerekiyor yorumlarınızı bekliyorum hangisini almalıyım:
Kanuni seyhan150c: 3.200 ytl
Honda commuter cg 125: 3.400 ytl
Yamaha commuter ybr 125: 2.900 ytl
Arkadaşlar karasız kalmamın asıl sebebi servis ve yedek parça yani honda en iyisi ama servisi ve yedek parçası o kadar yaygın mı bilmiyorum birde yedek parça fiyatları lütfen yardım edin çok kararsızım
Reklamlar
-
herkesin görüşü farklıdır ama.bence ilk olarak honda sonra da ybr gelir.
-
ybr,500 daha ucuz + versiyon daha yeni.Parça konusunda da honda daha iyi diye biliyorum ama ybr nin de ist.da herşeyi bulunabiliyor.Bir de cg taksicilerin şahini tuttuğu gibi tutulan sağlamlığı test edilmiş bir motor.
Ben de kararsız kaldım açıkçası
-
Hondadan şaşma derim ben ama suan kampanya var YBR ler 2700 herşey dahil
-
karar vermek çok zor
Gerçekten arkadaşlar kararsız kalmamak elde değil bir yandan honda kalitesi bir yandan yamaha ucuzluğu ve cazipleri kanuni hakkında ne dersiniz?
-
1- Honda
2-Yamaha
3- Kanuni
-
-
honda yılların motoru
-
bence de ybr 125 seviyorum bu motoru bi de bulunduğun yerde hangisinin servisi iyi dikkat et.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
kara verdimi gibi
arkadaşlar çok teşkkürler yorumlar için (özellikle Skullhunter) ama çu konuda çok dikkatinizi çekmek istiyorum kanuni 150 cc yamaha 125 cc yani arada fark var ama yamaha daha çok satılıyor garip yorumlarınızı bekliyorum
-
herzaman dediğim gibi.. tecrübelerime dayanarak honda diyorum, yedek parça ve servise ihtiyacın olmaz
-
ben tercıhgımı YBR den yana kullanırdım....
____it's my life_1982____
-
ASYA MOTORDAN AS200GY2 VAR 196CC FİYATI 2650 YTL ARTI PLAKA MASRAFLARI.asyamotor.com adresinden bakabilirsin ybr ve cg lere 5 basar hız konsunda.benim tavsiyem eğer bunu almazsan honda derim çünkü ybr 125 lerin 6 binde krank milleri ve balataları bitiyor dayanıklı yapılmamış dostum.gene karar senin
ben as 200 aldım işcilik az ama sürüş güzel ve hızlı
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
YBR lerin 6000 de krank milleri bitecek olsa Yamaha YBR kullanıcıları bitik demektir hiç öyle şey olurmu Gök kubbeyi başlarına yıkarız Alimallah..Öyle şeymi olur YBR kullanıcıları 15000--20000 Km yi bulan yokmu varmı böyle bi durum..
-
bence öncelikle bulundugun bölgedeki servislerle irtibata geç. hangisi daha iyi hizmet veriyor ona göre ybr yada cg arasında seçim yap. yalnız ybr yamahanın çindeki fabrikasında üretiliyor. birtde brezilyada üretileni var. farı yuvarlak olan çinde üretilmiş diger model ise brezilyalı. honda ise safkan japon. yani çinlilerin eli deymemiş. kanuni unut gitsin derim paran varsa honda al
-
-
Buna topic hortlatma eniyor.
fireblade_07; Cevap yazarken TARİHE bakıyor musunuz?
Sonrakiler de dikkat etmemişler.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
06 Haziran 2006, 01:57
slm arkadaslar,bende bisey sorcam sizlere,acaba dorada santor 150lik nasil?Pek bilgim yok ama satici motorunun japon mali oldugunu ve güzel oldugunu söylüyo.Yardim ederseniz sevinirim.Birde asya 150 t1 mi doradomu iyi?Tskler simdiden
-
06 Haziran 2006, 02:04
Tugranrw bende japon mallarının iyi olmadığını duydum ve bana önermediler... sende bilenlerin sözünü dinle ve almadan önce bir kez daha düşün derim...
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="1"]demiş ki benden uzak olsun, peki niye hergün ağlıyorsun...[/SIZE][/FONT]
-
06 Haziran 2006, 02:28
bu arkadaşın acileyetinin üzerinden 5 ay geçmiş.
hala acil midir?!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler