Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Taiwan Malı Ve çin malı arasında ne fark war ??

REKLAM ALANI

ya arkadaşlar biraz konuyu sabıtmışsınız galiba :D:D Biraz ama teşekkür ederim yine de bilgilendirdiğiniz için ama motoru aldığım yer tutturdu italyan dizayn italyan tasarım die doru mu bilmiyorum ama :S in.ş dorudur :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bilip bilmeden konuşmayın arkadaşalar Bobcat 150'nin Kanuni ve Çin'ile uzaktan yakından alakası yok Bobcat İtalyan PGO firmasınındır montajını Taiwanda yapmaktadır bu firma motor dışında Otomobil üretimide yapmakta Googleye PGO yazın gözünüzle görün öyle işkembeden bilmeyen arkadaşlar sallamış yok Çin malı yok Taiwan malı.arkadaşım güzel bir seçim yapmışsın en az Japonlar kadar kaliteli bir motor
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

karayılan; öncelikle üslubunu gözden geçirmeni öneririm.

Ben biraz araştırdım. Araba üreten bir PGO var; Fransız.
    http://www.pgo.fr/index-en.htm

Bizim PGO ise ne diyor bakın kendi sitesinde:

PGO was founded in 1964 as one of the pioneers to manufacture scooters in Taiwan. Through a technical cooperation with ITALY Piaggio from 1972 to 1982 and never ending devotion to the development of new technology and trendily design, PGO has been creating numerous popular scooters well accepted worldwide.
    http://www.pgo-scooter.com/about.php

Kısacası 1964 yılında Tayvan'da kurulmuş. 1972 ile 1982 yılları arasında piaggio ile teknoloji ortaklığı yapmış fakat hiçbir zaman yeni teknoloji ve tasarımlara olan bağlılığını yitirmemiş bla bla..

Bu pazarlama harikası cümleyi iyi irdelemek lazım. İtalya'yı boşuna büyük yazmamışlar, piaggio ile ortaklıkları bitmiş olsa da devamındaki cümlelerde sanki hiç bitmemiş gibi lanse etmişler.

Bir diğer siteleri:

http://english.pgo.com.tw/about.html

tw, yani Tayvan uzantılı domain ve nedense hiçbir sitelerinde İtalyanca dil seçeneği yok.

Benim gözden kaçırdığım bir nokta olabilir. Belki Tayvanlı bir İtalyan kurmuştur ha?

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Acikcasi bu tip kistaslari yaparken ulkelerin tarihini iyi bilmek lazim. Tayvan 1895-1945 yilina kadar Japonyanin kolonisi idi. Bu donemlerde gelisen Japon ekonomisi ile birlikte Japon ya olan yakinligindan dolayi adada fabrikalar kurulmus ve ticaret limani olarak gorev yapmistir. Daha sonra Cine gecmesine ragmen ada her zaman soyut duzen ve farkli ekonomisi ile boyut gostermistir. Para birimi bile Cin den farklidir. Taywan dolari kullanilmaktadir. Ulke her zaman Cin ile batili ulkeler arasinda bir kopru olmustur. Hong Kong gibi orasida batili yatirimcilarin ugrak noktasi idi. Cin kapilarini acana kadar insanlar uzak dogu fabrikasi olarak Taiwani kullaniyordu. Honkong ta sanayilesmeye yer olmadigindan Taiwan bu konuda on planda idi. Ama bugun icin Cin mi kotu Taiwanmi kotu demek zor bir durum. Otomotiv devlerinin %85 su anda Cinde uretim yaptiriyor. Ama Taiwanin gecmisinde hep batili parmagi oldugundan kalite anlayislari tabiki cinlilere gore daha farkli.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

_w_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    arkadaşlar tayvan çin in bir adası oluyor bu nedenle taiwan farklı bir ülke bu arada çinlilere kötü diyorsunuz her cin malı kötü değildir çinliler sınıf sınıf mal üretirler iyi -kötü -en iyi gibi..kanuni bunların arasında hangi sınıfda bilmiyorum ama örneğin; mondial gibi markadan çok çok iyi durumda

birde şöle diyorum bobcat için
    Çin işi Japon işi bunu yapan iki kişi tab işin espirisi
    Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
    Kanuni Breton _Mavi Ejder_

Vedalar Zamansız olur...

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 & cygnus rs
    Bobcat 150 diğer kanunilere göre daha kaliteli bir motordur çünkü kanuni bobcat i taiwandan alıp Tr'de satışını yapıyor.Yani taiwan malı oldğu için çinlilerle kıyaslanmaz.hayırlısı olsun bu arada

huska - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 DL 650- '88 px200
    bobcatin bazı parcalarında dıger kanunılerde olmayan taıvan yazıları var,ama iyimidir okadar bilmiyorum.kullanan birilerine sorarsan daha çok bilgi sahibi olursun

Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa Kymco
    Taiwan çinden çok daha iyi motorlar üretir ve kendi teknolojisi vardır

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Taiwan çin açıklarında küçük bir adadır. O kadar sıkışıktır ki 100 metrekare boş arsa bulamazsın. Bu sebeple firmaların genel merkezleri taiwan'da fabrikalarının tamamı ise Çin'de dir. Taiwanlılar da su katılmamış, saf Çin'lilerdir. Yani Taiwan malı = Çin malı.

Motosikleti
    HENÜZ YOK :(
    tüm ülkeler arasında malzemeyi kaliteli kullanan daima öndedir. işçilik önemli değil sen en iyi ustaya dandik malzeme verip al bunu birleştir desen sonuç ne olur taiwan çine göre en azından önem taşıyan parçaları kaliteli yapar çinse döküm malzeme heran elinde kalabilir.

M'ARRENTZIEH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250 Naked - Kuba STR250
    v harfiyle w harfi kadar
    www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
    msn:cagriakkoc@orphaned-land.net

Motosikleti
    Yakında olacak
    arkadaşlar ben bi belgeselde tayvanda ülke nüfusu kadar motor olduğu öğrenmiştim,adamların motoru sağlam olmalı,hemde gelişmiş ülke...
    Göze Giren Şemsiye Açılmaz:cat:

ozzyx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco grand dink 250
    arkadasimda pgo executive 110 ikizamanli var yurt disinda pgo trex 110 diye gecer.54000 kmde motoru sokulmedi daha iki kisi 100 er kiloluk.118 kmye kadar cikti cok memnun motorundan sadece ayak marsini tamir ettirmisti cok saglam motorlardir.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)