Anket: hhangisiyle başlanmalı?
- Katılımcı sayısı
- 13. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Mondial MCT 250
-
Keeway Superlight 150
arkadaşlar kararsız bir genç aranıza katılmak istiyor
-
arkadaşlar ben bir iki hafta içerisinde yeni bir motorla motorsiklet camiasına katılacam işallah. ama hala karar veremedim lütfen bana yardımcı olun sizce mondial MCT 250yle mi başlamalıyım yoksa keeway superlight 150yle mi
tavsiyeleriniz benim için çok önemli lütfen bana yardımcı olun.
Reklamlar
-
bence hiçbiri!!bi şekilde bi yamaha ybr yada titan almaya bak gerçi büyük ihtimalle gidip gene çinli alcaksın ama bi açıdanda iyi olur ne demek istediğimi anlamış olursun ama boşuna paran we zamanın gitmiş olur!!görünüşe aldanma sakın bu motor işinde ciğer önemli!!!!!
Bir gün herkes racing'ci olacak!!!
-
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin
konuyu ilgili foruma taşıyorum...
-
-
hoşgeldin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
aramıza goşgeldin. benim tercihim keeway olurdu. bunun sebebi mct250 nin görünüşünü sevmemem ve sorun çıkardığını duymuş olmam.
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
'''ybr den şaşma mondiale bakma''' sana kardeş tavsiyesi haa bu arada 'e hoşgeldinnn...
-
Hoşgeldin..... Benimde tercihim keeway olurdu öbürüne göre daha iyi
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
teşekkürler
hem hoşgeldin mesajlarınız hem de ankette verdiğiniz oylarla bana yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim
-
Hiç onlara bulaşma.Git en iyisi bir yamaha ybr125 al.Hoşuna gitmezse en azından ikinci eli para eder.Hem tecrübe kazanır hem de kendi tarzını bulur en doğru modelini seçersin.D.D.nin motosiklet teorisini de okumadan geçme.Bu arada hoşgeldin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler