Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kanuni BS 125 mi? Seyhan 150c mi?

REKLAM ALANI

Arkadaslar motor alacagım. Kanunide karar kıldım ama ıkı motor arasında kaldım.
    Sizce Kanuni bs125 mi Kanuni seyhan150c mi?

1.Hangısı daha saglam dayanıklıdır aldım mı satmycgm.?

2.Hangisi daha az yakar.?

3.Hangısınde daha az tıtresım olur.?

4.Soruncuzca bınmem lazım ıkıde bır ıs acmayack basıma.?

5.Yakıt tuketımı hangisi idealdir.?

MOTORLARA AŞADAKI ADRESLERDN BAKABILRSINZ!!!

BS125 SEYHAN150c

Lütfen başka motor Önermeyn. Ya bs125 ya seyhan 150c

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Bu iki Motoru kullan bılen yok mu cok mu yabancısınız bu motorlara ?

Yardımlarınız için teşkkurler çok makbule geçti sagolun:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D

NE BİÇİM SİTEDE BU YAA KIMSE BI BOK BILMIYOO BILENDE BILDIGINI ZANDEYIYOO

Alıntı bjkmuratbjk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yardımlarınız için teşkkurler çok makbule geçti sagolun:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D

NE BİÇİM SİTEDE BU YAA KIMSE BI BOK BILMIYOO BILENDE BILDIGINI ZANDEYIYOO
    Aynen Adam gbı cvp yazan bile yok :D

Motosikleti
    125 mf drift düşünüyor ..
    seyhan daha iyidir kardesim.zaten görünüş belli ediyor.daha az yakar.ama gücünü bilemem.ikiside başına iş çıkarır.

Alıntı batuhanzzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seyhan daha iyidir kardesim.zaten görünüş belli ediyor.daha az yakar.ama gücünü bilemem.ikiside başına iş çıkarır.
    Başıma iş cıkarır derken sorunlu motorlar mı yanı kanuni iyi değilmıdr :S

abicim ben gezerim dolaşırım dersen seyhan,ama şehir içi kullanacam dersen bs 125 karar senin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------

ama ikisiyle de basmak zordur çünkü 90dan sonra titreşim had safhada bu arada seyhan 11,9 HP,BS 9,84 HP karar senin

Motosikleti
    lifan 100 a(satılık)
    seyhan 150
    lifan 100

absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seyhan kanuninin en çok titreşimi olan modeli diyebilirim. BS125 yeni model olmakla birlikte titreşimi az olan bir model. Ben olsam bs 125 alırdım. Şirin bir görüntüsü var...
    __To Be Or NoT tO be__

KANUNİ 150 C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ SEYHAN 150
    merhaba seyhan 150 cc kullanıcısı olarak titreşim aşırı cok 80 le giderken ayaklarım ayak demirinde durmuyor her gün işe gidip geliyorum 22 km gidiş 22 geliş bu kısa mesafede bile cok yoruyor titreşim adamı üzerindeki dış akşam full tam çin malı 1 litre ile tam 42-43 km yol gidiyorum şahsen geriye dönme imkanım olsa biraz daha para biriktiri honda ve ybr yani yamaha alırdım ucuz diye seyhan 150 cc aldım şu anda işimi görüyor 3000 km yanaştı sadece 50 tl masraf çıkardı.....
    KANUNİ SEYHAN 150 CC

turkmath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 - Kawasaki z250sl
    Seyhan 150c iyidir, taş düşürmeye birebirdirBinin üzerine 80-90'a çıkın idrar yollarınız, böbrekleriniz tertemiz olsun...Bu servisin yorumuŞaka bir yana ben motordan memnunum. Başlangıç motoru olarak bana yetiyor, artıyor bile...Ağırlıklı şehir içi düşük viteselerde kullanıyorum, yakıt tüketimi de oldukça iyi(yaklaşık 3 litre). Parça tedariği de sorun olmuyor ve nispeten ucuz diyebiliriz. Bu arada titreşimsiz motormu olur yav, biraz titresin motor üzerinde gittiğimizi anlayalım. Buda benden züğürt tesellisi olsun

Seyhan 150cc kullanıcısıyım memnunum motordan. yakıtı kullanışı, ağır oturaklı motor doğrusu. parçası her yerde bulunuyor.

nigdeli48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    baska motor tavsiye etme demissin ama yinede gorusumu belirtiyim.
    seyhan 150 ye hic yaklasma.fiyati 2800 ayrica titresim cok fazla.bs 125 fiyat olarak 2000 bana kalirsa kuba motorun bayisine bi git.kuba cg150 modeli var balansli yani titresim cok az 11 bg civarinda fiyatida onunda 2000 tl civari.alternatif olarak dusun derim.
    Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ÇaPPıR..../XGJAO-200-8
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...-ornekler.html bu konuma bir gözat burdaki motorlar hem cuzi bir fiyata hemde kullanıcıları gayet memnun tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor BAKARSAN BAĞ olur demiş atalarımız

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)