Kanuni BS 125 mi? Seyhan 150c mi?
Reklamlar
-
Arkadaslar motor alacagım. Kanunide karar kıldım ama ıkı motor arasında kaldım.
Sizce Kanuni bs125 mi Kanuni seyhan150c mi?
1.Hangısı daha saglam dayanıklıdır aldım mı satmycgm.?
2.Hangisi daha az yakar.?
3.Hangısınde daha az tıtresım olur.?
4.Soruncuzca bınmem lazım ıkıde bır ıs acmayack basıma.?
5.Yakıt tuketımı hangisi idealdir.?
MOTORLARA AŞADAKI ADRESLERDN BAKABILRSINZ!!!
BS125 SEYHAN150c
Lütfen başka motor Önermeyn. Ya bs125 ya seyhan 150c
Reklamlar
-
Bu iki Motoru kullan bılen yok mu cok mu yabancısınız bu motorlara ?
-
Yardımlarınız için teşkkurler çok makbule geçti sagolun:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D
NE BİÇİM SİTEDE BU YAA KIMSE BI BOK BILMIYOO BILENDE BILDIGINI ZANDEYIYOO
-
bjkmuratbjk adlı üyeden alıntı
Yardımlarınız için teşkkurler çok makbule geçti sagolun:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D
NE BİÇİM SİTEDE BU YAA KIMSE BI BOK BILMIYOO BILENDE BILDIGINI ZANDEYIYOO
Aynen Adam gbı cvp yazan bile yok :D
-
05 Haziran 2010, 17:00
seyhan daha iyidir kardesim.zaten görünüş belli ediyor.daha az yakar.ama gücünü bilemem.ikiside başına iş çıkarır.
-
06 Haziran 2010, 13:03
batuhanzzz adlı üyeden alıntı
seyhan daha iyidir kardesim.zaten görünüş belli ediyor.daha az yakar.ama gücünü bilemem.ikiside başına iş çıkarır.
Başıma iş cıkarır derken sorunlu motorlar mı yanı kanuni iyi değilmıdr :S
-
abicim ben gezerim dolaşırım dersen seyhan,ama şehir içi kullanacam dersen bs 125 karar senin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:17 ----------
ama ikisiyle de basmak zordur çünkü 90dan sonra titreşim had safhada bu arada seyhan 11,9 HP,BS 9,84 HP karar senin
-
-
seyhan kanuninin en çok titreşimi olan modeli diyebilirim. BS125 yeni model olmakla birlikte titreşimi az olan bir model. Ben olsam bs 125 alırdım. Şirin bir görüntüsü var...
-
merhaba seyhan 150 cc kullanıcısı olarak titreşim aşırı cok 80 le giderken ayaklarım ayak demirinde durmuyor her gün işe gidip geliyorum 22 km gidiş 22 geliş bu kısa mesafede bile cok yoruyor titreşim adamı üzerindeki dış akşam full tam çin malı 1 litre ile tam 42-43 km yol gidiyorum şahsen geriye dönme imkanım olsa biraz daha para biriktiri honda ve ybr yani yamaha alırdım ucuz diye seyhan 150 cc aldım şu anda işimi görüyor 3000 km yanaştı sadece 50 tl masraf çıkardı.....
-
-
Seyhan 150cc kullanıcısıyım memnunum motordan. yakıtı kullanışı, ağır oturaklı motor doğrusu. parçası her yerde bulunuyor.
-
baska motor tavsiye etme demissin ama yinede gorusumu belirtiyim.
seyhan 150 ye hic yaklasma.fiyati 2800 ayrica titresim cok fazla.bs 125 fiyat olarak 2000 bana kalirsa kuba motorun bayisine bi git.kuba cg150 modeli var balansli yani titresim cok az 11 bg civarinda fiyatida onunda 2000 tl civari.alternatif olarak dusun derim.
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-ornekler.html bu konuma bir gözat burdaki motorlar hem cuzi bir fiyata hemde kullanıcıları gayet memnun tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor BAKARSAN BAĞ olur demiş atalarımız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)