Bir CBF kullanıcısı olarak , Al birini vur ötekine diyorum
Teknoloji yok
Ucuz
servisleri iyi
bozulmuyor
Kolay kolay düşmüyor.
Ben tipini ve kalıbını beğendim CBF aldım . iyikide almışım .
Kalıbın iri ise CBF al derim. diğerine bindim birkere heralde bizim testi CBF e alıştı pek rahat edemedim. Ama Yamaha kullananlarda en az Honda cılar kadar fanatik bir ou bilir onu söylerim.
Ben ikisinide selam veiryorum yolda. Hatta GS 1200 lere de veriyorum ama ya motor yüksek, ya başka bir yerleri yüksek onlar almıyor genelde selamı .
Sen hangisini alırsan al aynı ekibin parçası olacaksın . 250 ve altı sınfı
Hadi kal sağlıcakla fazla derin düşünme tipini beğen rahatsan al .
doğru söylüyon kardeşim ama cokda kafa yormamak lazım cünkü yamaha honda bunlar üstün markda bence hangisinin görünümü insanın hoşuna gidiyosa onu almalı bende cbf 150 kullanıyom hondayıo seçmemin tek sebebi tipi hosuma gitmesiydi endurayı anımsatıyo alet ybr hosuma gitse onu alırdım sonuçda 125 - 150 cc alet bunlar 2 sininde gücü aşağı yukarı aynı 2 de sorunsuz alet
Kardeş hangisi hoşuna gidiyorsa onu al bende ybr var abimde cbf var ikiside cok iyi yeni 600 km toros dağları gezimiz oldu yakıt çok fark yok maksimum hız ikisindede aynı ne alırsan al ama japondan şaşma şimdiden hayırlı olsun
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Cbf 150 al bence tipini ybr den daha çok beğeniyorum.
HONDA
Arkadasim bende 2 yil once ehliyet aldim ve ayni konuyu bende arastirmistim baya..ybr mi cbf mi .cbf den sogutan yag olayi ve far sorunuydu.ama ybr iyiydi.ama su an hem fiyatlar ucmus durumda hemde verdigin para biseye yaramiyor.cunku 'adi mal' turkiyeye geliyor ve en pahali sekilde satiliyor vergiler yuzunden.ama insanimiz alismis vergi su an sifirlansa fiyatlar belki %10 azalir yine kazik yemeye alistigimiz icin o parayi yine verecegimizi bilirler.simdi otv de kalkti xD otv kalkti indirim yok otv geldi zam var ne guzel bi formul ;) insan parasiyla kazik yemek zorunda kaliyor.125 cc ye 4 bin kusur lira vermek yazik bence 2.el al.. gozunu karart cunku daha yenisin anlamadigin cok konu vardir bi tanidigin varsa onunla bi ikinci el pazarini gez derim
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)