arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim motor alıcamda hangisi hız,servis,dayanıklılık,yedek parça,yakıt tüketi mi bide hangisi geçer? bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim motor alıcamda hangisi hız,servis,dayanıklılık,yedek parça,yakıt tüketi mi bide hangisi geçer? bilgilendirirseniz sevinirim
kardeş hız aynı demişsin sonra kymco geçer demişsin
tamam anladım sence hangisini alayım?
bunu neye dayanarak söylüyorsun? hız, yakıt tükemi felan işte hangisi?
araştırdım teknik açıdan ve fiyat olarak kymco çok iyi ama güvenemiyorum ya kötüyse motor diye konu açtım zaten. sence bir cup motor honda ınnovo için 4.250 tl verilir mi ? verilmez bence.
yamaha crypton u listeye al derim...
kardeş honda hondadır sessiz uzun ömürlü parçası pahalı deil kymco fazla takip etmiyorum
honda innova 9.7 bygr 125 lik eğer hor kullanmazsan çok güzel bir makina...parası konusunda endişe etme.....o paraya alıyosan sağlamdır için rahat olsun..HA BUARADA BEN yazmayı sonradan akıl ettim yurttaş değini gelcem valla bencede al her forum sayfasında yazdığım için söleyemiyorum artık forever YAMAHA CRYPTON..HEM FİYATI 3.380 HONDA İNNOVADAN EKSİĞİ YOK FAZLASI VAR..ama innova dan az yaktığını söleyebiirim
hocam valla ben 110 yaptım ama millet daha fazlasını yapmıştır onu bilemem..5 milyonluk koyuorsun depo YARIYA YAKLAŞIYOR...benim hep ibre BOŞ ÇUBUĞUNA DAYANDIĞI İÇİN İYİ BİLİRİM )CRYPTON DA 20-60 ARASI KM SAATİNDE ECONO YAZAR..
hocam honda bayisi dimizde hergün bakıyorum belki avrupadakidir..ben yine bakıyım..hoş duruyor 2010 model crypton da elektronik saat eksik vites var ışıklı
2020 'Tracer 900 İcon Blue
hocam sizin gösterdiğiniz 2004 ve aşağısı bende 2004 model var foto yükleyemyi bilsem göstercem de 2010 modeli sahibinden.com a bak
http://www.sahibinden.com/2010_yamah...gafoto&photo=4
100'den sonra kırmızı şerit var, aynısı benim Cgl 125'de de var, 128 yapmıştım
Olsun be hocam yamaha yamahadır isterse 20 den sonra kırmızı olsun bozulmadıktan sonra...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)