ARkadaşlar scoter kullanıcısıyım ve scoterım beni tatmin etmiyor honda beat almayı düşünüyorum yakıt az ve daha tatmin edici birde kafama takılan yamaha ybr 125 hangisini tavsiye edersiniz..
ARkadaşlar scoter kullanıcısıyım ve scoterım beni tatmin etmiyor honda beat almayı düşünüyorum yakıt az ve daha tatmin edici birde kafama takılan yamaha ybr 125 hangisini tavsiye edersiniz..
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
beat.....çünkü ybr125 bence senin için kaba gelebilir....ayrıca honda beat adam gibi dayanıklı bir scooter..ama karar senin vitesli istersen ybr125..o da iyi bir motor.ama scooter kadar pratik değil.ama yamaha .senin kararın yinede ama bence beat.yokuşlarda 3 kişi çıkıyoduk mükemmel bir performansı vardı.sonuç olarak honda....
kolay gelsin;)
arkadaşım honda beat tatmin edici değil bence. diğer 125liklerden hiç farkı yok. belki inanmazsın ama yarı otomatik 4 vites 110cc mondial 110ft honda beatden daha hızlı gidiyor. ama arkadaşım da ybr 125 var 120 rahat yapıyor. yani kıyaslanmaz bile. bence sonuna kadar YBR
bu nasıl soru abi? biri scooter, biri commuter. birbirleriyle hiç alakası olmayan motosikletler. herhalde birinin otomatik diğerinin ise manul vitesli olduğunu söylememe gerek yok, biliyosundur. sen önce nasıl bir motosiklet almayı düşündüğüne karar ver bence. bu iki motoru hangi özelliklerini düşünerek karşılaştırıyosun, onu söylersen eğer yardımcı olabilecek çok arkadaş çıkacaktır.
valla arkadaşlar beat arkadaşşşşşımda var 110 yapıyo ybr de var 120 falan yapıyo 10 km için 500 ytl fark verilirmimi?
honda beat 110 mu yapıyor dedi birisi
ERASER WİLL COME BACK
Honda Beat in km tablo max 100 adam nasıl 110 yapmış.
3 kişi yokuş çıkacağını hiç sanmıyorum tek kişi 20-25 yapıyor.
arkadaşlar ybr ye karar verdim
beat ta scooter deilmi ?
sen scooterdan sıkılmışsın.ama ybr de çirkin.
en iyisi honda cbr125
agrasifim,kompleksliyim,sinirliyim,ekşi sözlük yazarıyım...
honda 80 i geçerse şükret. ybr doğru karar
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
sen ne almayı düşünüyosun?serhat_fb adlı üyeden alıntı
hayret yaaMengu16 adlı üyeden alıntı
senin beat alkolle çalışıyor galiba
ayrıca beat ta max hız göstergesi 110 dur 100 yazıyor ama 100 den sonra bir çizgi daha var. çok hafif eğimli yolda oraya kadar geliyor.
arkadaşlar biraz mantıklı düşünün ya beat scooter ybr commuter aralarında dağlar kadar fark var
Ybr
10 xx xxx
arkadaslar beat su an piyasadaki scoter modelleri arasında cok saygın yeri olan bi urundur ancak benim anlamadıgım kac yapıyor sorusu bu motorla surat yapmak cok tehlikelidir sonuc olarak scooter tipi motorlar sehir ici ulasımı icin tasarlanmıslardır firmalarda bilincli olarak bg gucunu ona gore ayarlamıslardır ileriki asama toleranslarını kullanmamak dogru bi karar olacaktır ki motorda size hakkını versin.
aykan adlı üyeden alıntı
beat la 80 i geçmemek en doğrusu, hem motor yorulmaz hem daha az yakar, hem hakkını verir, hemde ömrü uzar. zaten max hız 75 km olarak tavsiye edilmiş ve beat için çok kullanışlı bir hız. Daha fazlasını bekleyen dylan alır.
ama şu da varki
suzuki burgman 600 scooter 50 HP gücünde ve 180 yapıyor, tekerlerkleride küçük ve 200 kiloyu geçiyor. neden bu kadar güç ve performans yapmışlar ? demek ki dayanıklıymış ve tehlikeli değilmiş diğer araçlara göre !
arkadaşlar önce ne alacağınıza karar verin ayrıca beat la ybr nin arasına düşülmez beat yani scooter tarzı bişiy istiyosan o zaman daha yüksek cc li bişiy al ama commuter istiyosan ybr al ikisi çok farklı önce bi düşün ne alacağına karar ver
kasksız gezen kaskkafalılardan mısın..........
ama şu da varki
suzuki burgman 600 scooter 50 HP gücünde ve 180 yapıyor, tekerlerkleride küçük ve 200 kiloyu geçiyor. neden bu kadar güç ve performans yapmışlar ? demek ki dayanıklıymış ve tehlikeli değilmiş diğer araçlara göre ![/QUOTE]
sizin dediginiz maxi scoter gurubu o scooterların motor gucu yuksek ama suspansiyon ve jant capları beat inkinden daha kalın ve daha yuksektir ornegin daylan ve beat farklıdır dylan daha buyuktur
sizin dediginiz maxi scoter gurubu o scooterların motor gucu yuksek ama suspansiyon ve jant capları beat inkinden daha kalın ve daha yuksektir ornegin daylan ve beat farklıdır dylan daha buyuktur
kardeş bak ne yazmışım yukarıda. Burayı okumamışsın galiba, tekrar yazıyorum:
"beat la 80 i geçmemek en doğrusu, hem motor yorulmaz hem daha az yakar, hem hakkını verir, hemde ömrü uzar. zaten max hız 75 km olarak tavsiye edilmiş ve beat için çok kullanışlı bir hız. Daha fazlasını bekleyen dylan alır."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)