Honda CG 125 mi_? Yamaha ybr 125 mi_?
Reklamlar
-
bugün ölçüm yaptım. 300 km yola 20 YTL'lik benzin yakmış benim mavilim yani Honda Titan buda 100 km de 2,34 lt benzin tüketimi demek şehir içi kullanımda ve subap ayarım bozuk yarın subap ayarınıda yapacağım sonraki ölçümüde bildiririm. Yakıt konusunda oldukça cimri makine Honda. Parçada çok ucuz tabi servisinde değil
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"
NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Reklamlar
-
yamaha tabiki tek geçerim
-
cg , ybr gibi 3 tane eskitir..rahat ol.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
arkadaşım ybr tasarım olarak cg ye göre çok daha iyi
ayrıca yamahanın parcası artık çin malları gibi her yerde var
ve hondaya göre daha ucuz
fakat performans olarak honda hertürlü alır youtubeden videolarını izleyerek buna karar verebilirsiniz
125 cc de bile hız istiyosan modifiye falan edersen honda
yok kullanışlı binek bi motorum olsun diyosan ybr
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
bana göre şu an için tek söz yeter
Honda!..... hayat onda
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"
NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
-
dostum kalbin ve aklın hangisini istiyorsa onu al derim ben. Simdi YBR kullanıcısı YBR'yi, CG'ciler CG'yi SUZUKİ'ciler SUZUKİ'yi övünecek. Bence sen aklını dinle.
-
cok saolun ben de ybr dusunuyorumm ama fıyatını bılmıyorum 3 400 ytl dıe duymustum dogrumu
-
kardeş honda titanı tek geçerim kemikli makina made in jopan ybr nin çoğu parçası çin malı titanın egsos sesi yeter be bilader
-
yahu bu ne karmaşa arkadaşlar bende bu iki motor arasında kaldım honda daha ağır basıyor forumda bi aratayım dedim bir de ne göreyim kafam daha çok karıştı :D
2005 cg ler tip olarak ta güzel... sanırım cg alacağım
çin işin içine girince mide bulantısı oluyor çünkü bende
-
Kullanıcıya göre farketmekle birlikte honda ve yamaha yı en az üçer sezon ve 100bin km üzerinde kullanmış biri olarak eklemek isterimki yamaha sizi ustanızdan sogutuyor.Ugramıyorsunuz.garanti peşinde degilseniz ve biraz bakımdan anlıyorsanız yeterli.Honda da en az 10 000 km de bir en azında sübop ayrı için mecburen ugrarsınız.(5000 km de net.)parça fiyatları daha ucuz ;cbf 150 hariç tüm sınıflarda.kolay gelsin.
-
bende cbr 125 var ve memnunum önceden 99 model titan vardı yağ yakmaya başlamıştı sattım..ama ybr sohc motor a sahip ve yüksek devirler e dayanıklı üstten eksantrikli..ama titan itenekli..ben ybr derim
-
22 yıldır CG ye biniyoruz baba-oğul. Kendi malım diye demiyorum CG gibisini görmedim. Tasarım başarısından dolayı Hongdou CG125, Champ Commuter, Warrior Dispatch, Kymco Pulsar 125 gibi bir çok kopyası (özellikle Çinli ve Koreli üreticiler tarafından) piyasaya sürülmüştür.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ...
www.facebook.com/ugurbas
-
Topic hortlamis.. 6 yıllık konu.. Burda bunu soran arkadaş kaç tane motor değiştirmiştir acaba şimdiye kadar
-
konuyu hortlatmaya gerek kalmamış zaten şuan cgnin üretimi yok :=))
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------
konuyu hortlatmaya gerek kalmamış zaten şuan cgnin üretimi yok :=))
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
cg nin üretimide var satışıda var. Ama türkiyede yok.
-
adem80 adlı üyeden alıntı
cg nin üretimide var satışıda var. Ama türkiyede yok.
adem bana bi tane cg getirtsene
ybr sıktı çok güçsüz gelmeye başladı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Bence ikisi de değil, alemin kralı köylü tarzı motor
-
aga bu motorda ayna var ayna varsa ben yokum
-
F54 adlı üyeden alıntı
adem bana bi tane cg getirtsene
ybr sıktı çok güçsüz gelmeye başladı
gel bodruma 2 tane var bende. Seç al birini gezelim. Gerçekten ybr güçsüz bi makine. Sağlam değil demiyorum. Güçsüz. bitane cg al modeli farketmez. Ben bi türtükleyeyim onu, görbak gücü
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler