GSX 600 F Hakkında Bilgi İstiyorum...
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar;
Hyosung'u şu sıralar değiştirmek üzereyim. GT 650R - 600F derken GSX 600F buldum bir tane.
2005 Model ; 40ooo km de...
Acaba bu motor hakkında bilgi alabileceğim kimse var mı aramızda? 40ooo km yüksek bir rakam mı?
Fiyat olarak 8ooo TL de anlastık...
Alınca her hangi bir sıkıntı yasayabilir miyim motorla ?
Motor bu; su an yoshımura egzoz var üzerinde... Ve komple boyalı yanyatması olduğu için...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
-
-
Suzuki yi al. Sebebini açıklarım sonra bi ara yeni kalktım şimdi uzun uzun konuşturma beni
-
TEKNİK ÖZELLİKLER
MOTOR
Tipi 4-zamanlı, DOHC, karbüratörlü, 4-silindir
Sübaplar 4, silindir başına
Soğutma sistemi SACS, hava/yağ soğutmalı
Silindir hacmi 600 cm3
Çap 62,6 mm
Strok 48,7 mm
Sıkıştırma oranı 11,3 : 1
Maksimum güç 77,5 hp / 10500 dd
Maksimum tork 54,1 Nm / 9500 dd
ŞASİ
Ön süspansiyon Sekme ayarlı teleskopik çatal, helezon yay, yağ sıkıştırmalı
Arka süspansiyon Eklem tip, sıkıştırma, sekme ve yay ön yükleme ayarlı, mono amortisör, helezon yay, yağ/gaz sıkıştırmalı
Ön fren Çift disk
Arka fren Disk
Ön lastik ölçüsü 120/70ZR17 M/C (58W) Tubeless
Arka lastik ölçüsü 150/70ZR17 M/C (69W) Tubeless
RENKLER
Renkler Mavi-beyaz, kırmızı
Garanti 2 yıl veya 30.000km
AKTARMA
Tipi Zincirli
Şanzıman sıralaması 6-vites
ELEKTRİKAL
Ateşleme tipi Elektronik ateşleme (Transistörlü)
Çalıştırma sistemi Elektrikli marş
ÖLÇÜLER VE KURU AĞIRLIK
Toplam uzunluk 2140 mm
Toplam genişlik 755 mm
Toplam yükseklik 1195 mm
Aks arası mesafe 1470 mm
Zeminden yükseklik 120 mm
Sele yüksekliği 785 mm
Kuru ağırlık 209 kg
Yakıt depo kapasitesi 20 Liter
genel özellikleri bu da makinayı görmende,iyi bir ustaya göstermende fayda var,4 silindir 78 hp orta sınıf bi makine
-
Bunda banditin makinası var.komple boyalı gibi görünüyor.makina olarak 10 numaradır kolay kolay kıramzsın.Yürürü temiz ve fiyatıda makulse hiç düşünmeden alınır.Hayırlı olsun
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
1 senedir kullanıyorum. Kanaatim şu ki arıza çıkarması için oldukça çaba sarfetmeni gerektiriyor. Cüsseli ve ağır bir motor. (Biraz da gösterişli hani...) Sport touring sınıfı, super sport gibi hızlı değil ama onun gibi yorucu da değil. Eğer bir sorunu yoksa al ama bildiğim kadarıyla GKN bu konularda eksperlik yapıyor bu sitede, ona danışmanda fayda var. Benim söyleyeceklerim bunlar, hayırlısı olsun!
Hangi istiklal vardir ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlariyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.K.ATATÜRK
Türkçemizin utanılacak birşeyi yok, ya sizin?
-
sultanahmet adlı üyeden alıntı
1 senedir kullanıyorum. Kanaatim şu ki arıza çıkarması için oldukça çaba sarfetmeni gerektiriyor. Cüsseli ve ağır bir motor. (Biraz da gösterişli hani...) Sport touring sınıfı, super sport gibi hızlı değil ama onun gibi yorucu da değil. Eğer bir sorunu yoksa al ama bildiğim kadarıyla GKN bu konularda eksperlik yapıyor bu sitede, ona danışmanda fayda var.
Benim söyleyeceklerim bunlar, hayırlısı olsun!
gkn daha yeni kalkmış durun bakalım adam bi ayılsın
-
Elint in yoğun baskılarından dolayı yazılmıştır, bana bi kahvaltı borcu vardır
Suzuki alıcaksın tabi Doğancım..
Hyosung güzel motor belki, bak karenajları çok kaliteli elektrik aksamı güzel kamuflajlarını çok beğendim, soğutma sistemi iyi, radyatörü çok kaliteli sayılmaz, şase güzel gidon ilk düştüğünde yamulucam der gibi bakmakta
Bizde şu an bitane kol boşaltmış 650 comet var, onu baya baya inceledim hazır sökülmüşken..
Makina suzuki patentli muhtemelen sv 650 ve dl 650 ile bariz aynı makina ama parça kalittesi aynı değil, kollar mesela sıkıştırılmış sarı malzemeden halen, piston altındaki çapaklar bile temizlenmemiş (işçilikten kısmışlar) malzeme kalitesi inanılmaz farklı yani..
Lastiklerri prelliden almışlar balatalar kalitesiz debriyaj balataları mantar bazlı yapılmış 650 lik makinaya inanılmaz bi durum
Gelelim suzukiye.. Yağ soğutmalı 600 lük makina bandittede kullanılıyor.. İnanılmaz kaliteli bir üretimin eseri kayda geçen tek sorunu 100.000 in üzerinde piston eteklerinden geçel küçük çıkırtılar.. Makina ortadan egzantrikli olduğu için ne palleti ne kam milinin dişlisini aşınıdrıyor nede çabuk uzatıyor zinciri..
Sübapları şimli değil ayarlı piyano dediğimiz sistem, git bi ustaya ayarların 3,5 kuruşa miss gibi. Şarj dinamosu koymuş gavur makinaya, aküü sök vurdur devam et
Tabi akünün ömrüde uzun şarj sistemininde..
Yağ soğutmalı makina hararette kesinlikle bayılmıyor, aksine ısındıkça gaz yemeye başlıyor, önemli ola yağ konusu, yağını eksik etmiyeceksin sana bu kadar az masraf çıkaran bir motora en büyük masrafın yağ olucak. Kaliteli yağ alıcaksın max 4.000 de atıcaksın..
5.30 zincir koymuşlar 600 lük makinaya, aşırı sağlam kaçmış zaten, güzel bakarsan ortalama bi zinciri bol bol teker le beraber 10.000 de bir gerersin, yani bi zindiri 60.000 üzerinde çok rahat kullanabilirsin..
Motor yatmış demişsin, olsun benim motorum kimbilir benden önce kaç kez yattı, bendeyken de bi kere ters döndü, ama bak pırıl pırıl.;
Adam gibi ustaya verirseler adam gibi boyanırsa ve tamir edilirse gayet güzel olur.
Önemli olan makinanın maşalarına, şasesine, gidon bağlantılarına, kafa demirine, bloklarına bi zarar gelmemesi..
Bunu güzelcene incele yada incelet bir ustaya yukarıda yazdıklarımla ilgili herhangi bi sorun yoksa hyo yu 100 sefer cebinden çıkartır suzuki..
İş ikinci ele geldiğinde gsx in ikinci eli çok hareketli değil, e malum hyo650 ninde..
Kısmet bu işler, her malın bir alıcısı vardır..
-
yakışır kardeşime ama siyahı daha bi heybetli duruyor
-
GKN hocam, süper bilgiler veriyorsun.
Şahsım adına teşekkürler
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
Sağolun arkadaslar. O halde GSX üzerine biraz daha yoğunlasayım
GKN ayrı bir tesekkür senin için
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
GKN adlı üyeden alıntı
Türkiye'de SS kullananların arasında sürüyle zonta vardır,aradan senin gibi bu işe sarılan adamlar kendini belli eder.Seni okudukça öğreniyoruz herşeyi.Ben de kendi adıma sana teşekkür ederim.
Çok güzel makine bu arada.
-
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Türkiye'de SS kullananların arasında sürüyle zonta vardır,aradan senin gibi bu işe sarılan adamlar kendini belli eder.Seni okudukça öğreniyoruz herşeyi.Ben de kendi adıma sana teşekkür ederim.
aslinda kendisi de tam bir zonta ama biraktigimdan bu yana entel dantel takilir olmus
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
cakalaz o motorun yatması bence çok normal fotoda ki poşetin ordan ucu görünen şişeye dikkat çekerimcako bu arada şimdiden hayırlısı olsun gönlüne göre bulursun umarım
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
Mersin İl Temsilcisi
şimdi,
bu makinanın 600, 650 ve 750 cc versiyonları var ve ben de uzun zamandır incelemedeyim. farkları nelerdir?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
onur35 adlı üyeden alıntı
cakalaz o motorun yatması bence çok normal fotoda ki poşetin ordan ucu görünen şişeye dikkat çekerim
cako bu arada şimdiden hayırlısı olsun gönlüne göre bulursun umarım
Resme ilk baktığımda farketmemiştim. Motorun yan yatması poşetteki şişeye bakılınca onurun bahsettiği gibi gayet normal
Hatta bence dikkatlice incele "yan yatmak" tan daha büyük problemleri çıkmasın sonra
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
motoru daha iyi görmek isteyenler için bi link vereyim buyrun http://www.sahibinden.com/suzuki_gsx...XQQdisplayitem
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
AydoganX adlı üyeden alıntı
GKN hocam, süper bilgiler veriyorsun.
Şahsım adına teşekkürler
cakalaz adlı üyeden alıntı
Sağolun arkadaslar. O halde GSX üzerine biraz daha yoğunlasayım
GKN ayrı bir tesekkür senin için
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, her zaman bildiğimiz kadarıyla
Tequ adlı üyeden alıntı
aslinda kendisi de tam bir zonta ama biraktigimdan bu yana entel dantel takilir olmus
Sana takarım farklı bi öğrenimde bulunmuş olur insanlar Tülayım
yürekçe adlı üyeden alıntı
şimdi,
bu makinanın 600, 650 ve 750 cc versiyonları var ve ben de uzun zamandır incelemedeyim. farkları nelerdir?
Tabiki hacim, beraberinde getiriği güç ve tork farkı ve yakın tüketimi
-
elbiseli bandit
fayda/maliyet dengesi güzel bi motor bence.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
ER6F'imi sattım arkadaslar. Bu belirttiğim GSX6OOF hala satılık
48ooo km de; 7ooo lira gibi bir rakamda anlastık? Ne diyorsunuz?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler