Ayrı türler olduğunu biliyorum ama bunların aralarında karşılaştırma yapar mısınız_?
Ayrı türler olduğunu biliyorum ama bunların aralarında karşılaştırma yapar mısınız_?
Valla Kardeş Şu An Hiç Bir Yorum Yapılmaz Çünkü Kanuni Racer Daha Piyasaya Sürülmedi...
SAYGILARIMLA
ilkan TEK
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
ybr125 güzel bence. kanuni daha gelmedi ama kağıt üzerinde biraz daha hızlı gözüküyor. bence yamahadan şaşma arkadaşım. kanuni yamaha kıyaslamaya gerek bile yok diye düşünüyorum.
yamaha al için rahat olsun kanuni alırsan eminim sürekli yamaha alsam daha mı iyi olcaktı deyip duracaksın
Kanuni hem eski bir tasarıma sahip, hem de Yamaha kalitesini o motorda aramamak lazım. Kanuni'nin YBR'den tek üstünlüğü bence 200 cc olması ama yan yana koyduğunda ona rağmen bence YBR ağır basıyor. Çünkü hem daha kaliteli hem de daha şık olduğunu düşünüyorum.
selam, kanunini racer modeli kanuniye özgü değil zealsun ın ve diğer çin malı motor ithalatçılarının racing olarak getirdiği motorlar aynı model. aralrında sadece isim farkı var. zaten bunları mart sonundamki fuarda göreceğiz. korkum şu: fuar çin istilasına uğrayabilir.
al birini vur ötekine
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
yamaha derim başka da demem.
MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...
bencede yamaha kanunı nın resmını gordum ve pek begenmedım hem daha ne oldugu bellı degıl sorunlumu degılmı kımse bılmıyor. bence kanunı yı alırsan tam bı kumar oynamış olursun
ybr al kafan rahat olsun çok kullanışlı bir motor ama sana 2-3 ay kadar bindikten sonra yetmeyecektik...Sen hız meraklısıyım diyorsan kanuni al o sanki daha hızlı gibi duruyor ama benim tavsiyem kanuni nin gelmesini bekle ve iyice araştır sonra pişman olmayacağın ve içine sinen motoru al
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
bence ybr den şaşma kanuni ye bakma bu devirde ya kawasaki ya yamaha yada honda alacaksın haa bide suzuki bunlar dışında motor alma ama ilk kullanıcaksan bunlar dışındada marka motor alabilirsin.sana ybr ci tavsiyesi
Neye dayanarak söylüyorsun bunu?xxxxx adlı üyeden alıntı
1000 küsür geyik mesajına mı?
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Kanuni önceki modellerini "Taiwan"dan getiriyodu.....Ama şimdi iyice Çin'e döndü..Bu yüzden sana YBRı öneriyorum....
0 Rh (+)
06 - 09
valla bence pek farkları yok gibi ama tabiki bencede yamaha güvencesi daha başka.ybr 125 derim
ben de baharda motor almayı düşünüyorum ybr nin kendini ispatlamış bir sağlamlığı var ama yine de kanuni ve diğerlerine şans vermek lazım ben araba lada samara almıştım herkes arabayı çok kötülemişti ama tam tersine beklediğimden daha fazlasını verdi şimdi araba alsam yine lada alırım.
Kanuni satmaya başlasın göreceğiz..
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
Biri Samuray isimli Çin üretimi. Diğeri padişah isimli Çin üretimi . İkiside Çin malı isimlere takılmayın bence performansa ihtiyacınıza uygunluğuna bakın.
Marka sadece isim Örnek Fiat Fiat, Tofaş da Tofaş. Biri İtalya'da üretiliyor biri Türkiye de üretiliyor. Toyota Toyota bizde üretilen de Toyota'da Toyotadır. örnekler çoğaltılabilir anlamışsınızdır herhalde. Dacia-Renault Chevrolette-Daihatsu ;) Yine söylüyorum. Satış sonrası destek, garanti, yedek parça temin kolaylığı ve fiyatı, sağlamlığı, ekonomik ve ergonomik oluşu kriterler bunlar olmalı derim. Biri Commuter biri Racing motoru ne amaçla kullanacağını da hesaba katarak hayırlı bir seçim yapmanı dilerim.
Sadobey
farklı dünyaların motorları, racer cbr,ybr yanında ağzını açamaz bile.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
YZF-R1 hepsini döver .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)