250 CC Motor Tercihi Tavsiyeleriniz.
Reklamlar
-
Merhaba Motor Üstadları;
Acil olaraktan değerli tavsiyelerinize ihtiyaç duymaktayım. İlk motor deneyimim için bir motor almak istiyorum. Yeni başlayan birine önerebileceğiniz 2000 - 3000 lira civarları fazla sorun çıkartmayacak gerektiğinde uzun yola çıkabileceğim bir motor arıyorum. Bisan RoadStar 250 ve Kanuni Tiger 250 arasında kararsız kaldım. Fiyat limitim düşük olduğu için fazla bir tercihimin olamayacağını biliyorum fakat yinede sizlere danışmak istedim. Sizce tercihlerim yerinde mi? Bunların dışında kesemizi çok aşmayacak.
Bisan RoadStar 250 (Son fiyat 2250TL'ye Düştü)
http://www.sahibinden.com/satilik_bi...XQQdisplayitem
Kanuni Tiger 250 (Son fiyat 2200TL'ye Düştü)
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...XQQdisplayitem
Reklamlar
-
kanuni caracal193 sahibiyim, en fazla 500km uzun yol yaptım, aşırı engebeli olmayan arazidede kullandım, sorun yok. tiger250 de kullandım, birçok modeli sorun çıkarıyor, tel kopmaları, akü, debriyaj , karbüratör. . . arkadaşımındı. uzun yolda konfor açısından rahat ama virajı caracal çok daha kolay ve rahat dönüyor.
ek
tigerle sorun yaşamadan binlerce km yapanlarda var
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Sorunsuz bir motor arıyorsan yedek parçası bol ve uygun fiyata olsun diyorsan kesinlikle roadstarı öneririm.
-
Hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim. Denizlide ikamet ediyorum bu yüzden yedek parça konusunda Kanuni daha yaygın olduğu için bir artısı oluyor fakat Bisan'ın yedek parçalarınıda başka şehirlerden 2 gün içinde temin etme gibi bir olanağımda var. Yedek parça fiyatları olarak Bisan ve Kanuni arasında fiyat farkı var mıdır? Var ise çok ciddi düzeylerde midir? Açıkçası V motor olduğu için Bisan daha çekici geliyor, V motorlar daha az vibrasyon yapıyor diyorlar, aslı astarı var mıdır bu bilginin?
-
Almayı düşündüğün motorların başlıklarını iyice oku öyle karar ver derim.
-
Asla tiger değil..
Bence biraz daha biriktir git GV 250 al rahat rahat bin..
'Solup Gitmektense Yanmak Daha İyidir''
Kurt COBAIN :cat:
-
_SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı
Sorunsuz bir motor arıyorsan yedek parçası bol ve uygun fiyata olsun diyorsan kesinlikle roadstarı öneririm.
Katiliyorum.. Ayrica V motor olusuda cabasi, görüntüsü tatmin edici ve yorgunluk hissi yok denecek kadar azdir.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
söylediğin seçeneklerden bisan daha üstün bir makine
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Uzun seneler Kanuni Tiger 250 kullanıcısı olarak sayet bahsettiğiniz Tiger temiz kullanılmış ise tavsiye ederim. Çok severek kullanacağınız motor. Uzun yoldada iyidir.
-
BOYALI KUŞ adlı üyeden alıntı
Asla tiger değil.. Bence biraz daha biriktir git GV 250 al rahat rahat bin..
Biraz daha dediğiniz motorlar 2 kat fiyat farkı var Sizin oyunuzu bisan'dan yana kabul ediyorum
osmanba adlı üyeden alıntı
Uzun seneler Kanuni Tiger 250 kullanıcısı olarak sayet bahsettiğiniz Tiger temiz kullanılmış ise tavsiye ederim. Çok severek kullanacağınız motor. Uzun yoldada iyidir.
Kanuni tip olarak tatmin edici ama benim gibi bilgisiz birine -v motordan kaynaklı sanırım- bisan daha çekici geldi
barok34 adlı üyeden alıntı
söylediğin seçeneklerden bisan daha üstün bir makine
Tşk ederim.
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Katiliyorum.. Ayrica V motor olusuda cabasi, görüntüsü tatmin edici ve yorgunluk hissi yok denecek kadar azdir.
Teşekkür ederim v motor sayesine bisan ciddi bi yer kazandı bende
Almayı düşündüğün motorların başlıklarını iyice oku öyle karar ver derim.
Teşekkür ederim fakat teknik anlamda pek birşey bilmediğim için okusamda çok fazla fikir sahibi olamıyorum. Bu yüzden üstadlarımıza danışmayı uygun gördüm
-
3000 tl demiştin 400 tl ye gv 250 3000 tl lik diğerlerinden daha mantıklı geliyor bana gv 250 formunu okudun mu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------
4000 tl demiştiniz sanırım yanlış yazdım 400 tl diye
"Yolculuk bir fersahda olsa cehennemden bir parçadır" ..... seyyah pirimiz Evliya Çelebi
-
Genel yorumlardan okuduğum kadarıyla ve V motor olduğu için Roadstar diyorum fakat bence üzerine az daha koyup 5000 km'nin altında olanlara bakın. Örneğin 3300 km'de 2850 TL olan bir tane var.
-
roadstar al V motordu yanlış hatırlamıyorsam.
-
mz 250mz251
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
-
al çin mallarını sonra pişman olup foruma konu açarsın ybr 125 mi cbf150 mi die
-
mitmuallim adlı üyeden alıntı
3000 tl demiştin 400 tl ye gv 250 3000 tl lik diğerlerinden daha mantıklı geliyor bana gv 250 formunu okudun mu?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------
4000 tl demiştiniz sanırım yanlış yazdım 400 tl diye
3000TL limitim var fakat Bisan 2250TL'ye bırakıyor. Zaten ilk motorum olacağı için bir hayli yıpratırım motoru. O yüzden sanırım Bisan şu an için mantıklı gibi. Yorum için tşkler...
Seko adlı üyeden alıntı
Genel yorumlardan okuduğum kadarıyla ve V motor olduğu için Roadstar diyorum fakat bence üzerine az daha koyup 5000 km'nin altında olanlara bakın. Örneğin 3300 km'de 2850 TL olan bir tane var.
Diğer motorlar hem aksesuar olarak çok sade hemde farklı şehirdeler. Denizlide oturduğum için başka motor bulmakta zorlanıyorum. Zaten bu motorun sahibi ile yaklaşık 10 yıldır aynı mahallede oturuyoruz. Babamında eski öğrencilerinden, bu yüzden elinden geldiğince yardımcı olacak bir satıcı. Yorumun için teşekkür ederim...
mahoni38 adlı üyeden alıntı
roadstar al V motordu yanlış hatırlamıyorsam.
Evet V motor. Yorum için tşkler...
motordelisi_ adlı üyeden alıntı
mz 250
mz251
100 kilonun üzerindeyim onlar beni taşıyamaz
drezar adlı üyeden alıntı
al çin mallarını sonra pişman olup foruma konu açarsın ybr 125 mi cbf150 mi die
İlk motorum olacağı için çok dert etmiyorum yani bu motor benim sürüş hocam olacak, ilerde gerçek bir canavar almayı planlıyorum
-
ybr ve cbf sanki japon malıymış gibi bilmeden konuşmayalım. İki motorda çinde üretiliyor bütün parçalarının üzerinde yazıyor made in china diye.
Mz 250 ve Mz 251 100 kg da olsan seni çok rahat taşır hatta seni uçurur. Çok güçlü motorlardır gücü beni korkutan motorlar. Tek sorunları iki zamanlı oluşu ve sürekli benzine yağ koyacak olman.
Motorların başlıklarını okumak için teknik bilgiye ihtiyacın yok enazından hangi motorun daha az sorunu olduğunu başlıktan anlar ve kullananların memnuniyetini yada memnuniyetsizliğini görebilirsin.
Roadstarı 2 yıldır dağda, bayırda enduro gibi kullanan biri olarak bu motoru kesinlikle tavsiye ediyorum.
ilk motorum baya yıpratırım motoru diyorsun ama roadstarı yıpratabileceğini sanmıyorum.
-
v motor olduğu için bisan veya keeway tavsiye ederim. sıralı motora sahip çinlilerde titreşim çok fazla.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Roadstar tabii ki
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
ybr ve cbf sanki japon malıymış gibi bilmeden konuşmayalım. İki motorda çinde üretiliyor bütün parçalarının üzerinde yazıyor made in china diye.
Mz 250 ve Mz 251 100 kg da olsan seni çok rahat taşır hatta seni uçurur. Çok güçlü motorlardır gücü beni korkutan motorlar. Tek sorunları iki zamanlı oluşu ve sürekli benzine yağ koyacak olman.
Motorların başlıklarını okumak için teknik bilgiye ihtiyacın yok enazından hangi motorun daha az sorunu olduğunu başlıktan anlar ve kullananların memnuniyetini yada memnuniyetsizliğini görebilirsin.
Roadstarı 2 yıldır dağda, bayırda enduro gibi kullanan biri olarak bu motoru kesinlikle tavsiye ediyorum.
ilk motorum baya yıpratırım motoru diyorsun ama roadstarı yıpratabileceğini sanmıyorum.
Yorumunu okumadan önce Roadstar'ı almayı düşünüyordum ama yorumunu okuduktan sonra kesin alacağım Değerli yorumun için teşekkür ederim.
ozgurakman adlı üyeden alıntı
v motor olduğu için bisan veya keeway tavsiye ederim. sıralı motora sahip çinlilerde titreşim çok fazla.
Yorum için teşekkür ederim Roadstarda karar kıldım.
cakalaz adlı üyeden alıntı
Roadstar tabii ki
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler