arkadaşlar ne kadar yakar?bilgilendirirseniz sevinirim.acil
arkadaşlar ne kadar yakar?bilgilendirirseniz sevinirim.acil
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
Ortalama 4-4,5 litre..2005 model vardı bende 50.000 km'de 5 litreyi buluyordu.iki zamanlı olduğu için motor yıprandıkça daha çok yakıyor.
[B][I]Atın ölümü arpadan olsun[/I][/B]
5 litre miyuhhhhhh
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:22 ----------
fazla değilmi
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
5 mi ben 3.5 duydum birinden hadi 4 olsun müsrif kullanımda.
ee bws bu boru değil 2 zamanlı
evet 4 litre civarında yakması normal
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Yuh en düşük ortalama Bw's ölçümü buymuş.
http://www.spritmonitor.de/en/detail/275646.html
Ben 1 yıl kullandım ilk zamanlar 100km'de 3 lt civarı yakıyordu ama satmama yakın dönemde nedenini bilmemekle beraber yakıtı 4 lt civarına çıkmıştı ama zevkli bi motordur.
3 mü 5 mi kesin cevap yok mu
:dipgaz 5 ltre ise yinede çokmuş yahu
antalyadaysan bılırsın renta carlarda hep motor olarak bws kullanılır saglam essek gıbı makınadır.sakın kullanırsankmde 20 kurusu gecmez ama öyle bı motor ki bastıkca basası gelır ınsanın o yusden cok yakması normal
desenize yakıtı çok ama lastiklerine bitiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)