Arkadaslar 250cc ye kadar olan en ideal kross hangisi? Bunu tecrube ve piyasa degerlerini kriter alarak soylemenizi rica ediyorum...
Arkadaslar 250cc ye kadar olan en ideal kross hangisi? Bunu tecrube ve piyasa degerlerini kriter alarak soylemenizi rica ediyorum...
No FeaR NeveR
arazi tipi motorlarda her cc de en iyi olan tartışmasız tek motor vardır KTM fiyat olarakda tartışmasızdır zaten ama eğer temizini bulabbilirsen 200 XL honda da iyi motordur..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
SKYTEAM 200 TR yi boşa çıkartmayın forumuna girip okumanızı tavsiye ederim.
Yok boşa çıkarmış değiliz yanlış anlaşılma olmasın sadece segmentteki en iyi motoru sormuş arkadaş o yüzdenSKYTEAM 200 TR yi boşa çıkartmayın forumuna girip okumanızı tavsiye ederim.
EDİT:
ben bu kıyaslamayı fiyatı göz önüne almadan yapmıştım....zaten KTM nin 200 cc de üretimi yok 125 ve 250 cc var en yakın olarak zaten her iki modelde 2 zamanlı yani güç olarak 4 zamanlı bir makina ile kıyaslamak zaten çok adil bir kıyaslama olmıyacaktır....
ayrıca ben 450 cc sini 2 yıl kullandım arazide ktm ile yarışacak alet çok az olacaktır....
MOTOR tamamen bir dağ keçisi ve çok dayanıklı zaten rüştünü yıllardan beri dakar da ispat etti ilk sıraların nerede ise tamamını parselleyen bir alet ...................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Değerli Dostum BBRR ,BBRR adlı üyeden alıntı
Katılıyorum bende segmentteki en ideal motoiskleti fiyat acısından ve performans acısından ele alabileceğimizi düşündüğüm için yazdım. Yoksa bilirsinki bu tür kıyaslamalara müdahil olmam.
İyi bayramlar dilerim.
expert
Honda 200xl ile sky team motorları hemen hemen aynı.bakalım kalitesini bir yıl sonra öğreneceğiz.kullandıktan sonra.ama çamuru söküp atması xl 200 den iyi.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
bütçen yamaha yada honda gibi motorları almaya elverişli değilse sana ramzeyin 200 cclik krosunu öneririm süper tasarım yapmışlar ben kullanıyorum daha rodaj bile tamamlanmadı ama performans iyi fiyatıda peşin 2.980 YTL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)