motorcu abıler yardımcı olursanız iyi olur cünkü açılen öğrenmem gerek bayramdan sonra almaya gidecen hangisini alayin bırde motoru bozuk topraklı siterlize yolda kulanacağım uyurmi
motorcu abıler yardımcı olursanız iyi olur cünkü açılen öğrenmem gerek bayramdan sonra almaya gidecen hangisini alayin bırde motoru bozuk topraklı siterlize yolda kulanacağım uyurmi
lütfü12 bence ikisini de düşünme çünkü iki motorda asfalt motoru.stabilize yolda kullanacaksan cross tarzı bir şey düşünmelisin.örneğin kymco streyker 150 off.bence hem asfalta gelir hem bozuk yola onu da araştırmalısın bence.he bir de çok acele etme fuarı beklesen iyi olur.çünkü her geçen gün yeni modeller geliyo.beklersen daha iyi bir karar alırsın.iila da kanuni mi cbr 125 mi dersen tabii ki de cbr125.iyi düşün kolay gelsin
bencede her iki motorda asvalt motoru. racing motorların hepsi böyle aslında. konfor arayamazsın. ama illa alacam dersen tabiki honda kıyaslanmaz bile. arka frende disk yok mesela kanunide. bide hondanın tipi daha güzel bence. kolay gelsin.
bu motorlar bozuk yola gelmez pek. Ama spor tarz istiyorum dersen bir de Hyosung GT 250R'ye bak istersen. Çünkü 125 cc'yi kısa bir süre sonra büyütmek isteyebilirsin.
http://www.globalmotor.com.tr/urunde...102&product=10
Because you are mine. I walk the line..
Valla Kardeş Şu An Hiç Bir Yorum Yapılmaz Çünkü Kanuni Racer Daha Piyasaya Sürülmedi...
SAYGILARIMLA
ilkan TEK
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Honda,çünkü daha kanuni piyasaya bile çıkmadı kimin ipiyle kuyuya indiğini bilmeden nasıl gönlün o kadar rahat olacak anlamıyorum.Honda kendini kanıtlamış bir marka,bence düşünmen bile hata..
honda derım bende ama asfaltta kullanmayacaksan
yıne honda ama transalp
Hocam CBR125 tabiki tavsiye ediyorum ben kullanıyorum ve çok memnunum honda kalitesi sonuçta bence 2 kuruş ucuz diye girme kanuni işine kafan rahat hondayı al gönül rahatlığıyla kullan tipide güzel,Honda motor kullanıyor olursun sonuçta...
spot modeller bide kaporta açısından sağlam olmuyolar. hafif malzemeden yapılıyolar.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
honda
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
bencede honda kanuni yeni sezonda bence iyi bi çıkış yapamayacak
kanuninin çıkış yapmasını beklemektense hondayı almak en iyisi. tabiki bı iki model arasında.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)