Dyno grafiği aynı şeyi söylemiyor, pek fark olmamasına rağmen, ZX-10R bir adım önde...
YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***BÜFE TEAM***
millet şimdi suzuki der ama bence biraz gösteriş istiyosan ve milletten farklı olmak istiyosan zx-10r kesinlikle tek geçerim....
kawa önde gibi bazı konularda ama test pilotları duygusal konusmuslar bence.
bide anlamadıgım suzukinin fren sistemi daha iyi olmasına ragmen(benim anladıgım)nasıl daha gec durur? ve top speedler nasıl oluyo boyle. aradaki 9 kg mi etkili bu kadar?
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
grafikler birbirine çok yakın. Kawa daha güçlü olmasına rağmen bence Suzuki önde gibi duruyor. çünkü Kawa'nın gücü aniden kesilirken Suzuki daha yavaş azalıyor. bir de Suzuki alt devirlerde daha torklu.
ilnapoli katılmıyorum bu konuda sana.Yapılan testlerde zx10nun yüksek süratlerdeki ivmelenmesi sraddan daha yüksek.düşük devirlerde srad önde bu sayede zx10dan daha hızlı kalkıyor fakat zx tork ve ps olarak yüksek olduğu için yüksek süratlerde daha fazla ivmeleniyor.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)