sitede her tür her tarz motor kullanıcısı var.bu yazdığım modellerden birtanesini almayı düşünüyorum.
sizce artıları ve eksileri ile hangisi uygun olur?
sitede her tür her tarz motor kullanıcısı var.bu yazdığım modellerden birtanesini almayı düşünüyorum.
sizce artıları ve eksileri ile hangisi uygun olur?
titan oncelıklı olsun cunku cgl ve ybrden guclu sonra ybr cgl arasında tıp farkına bakarak al hepsi guzel motor ama sunu soyleyeyım cgl ybryı gecıyor ve az yakıyor lutfen tartışma cıkmasın aynı yolları yaptık ve olctuk hız ve benzını ama bana kalırsa tvs apache al
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
bence bunların arasından cg temiz bulursan al ama bunlardan hangisini alsan sorun çıkmaz ben derimki titan eski model olduğu için ybr veya cg al.
ama daha secenek istersen arkadaşıın dedği gibi apachi olabılır cbf de olabılır
en iisi sen kendini bi analız et ne istedğini tam belirle sonra bak istedğin seyler hangi motorda var ben bu sistemi kullanarak aldım motorumu cidden çok sağlıklı bi sistem kardeşim
titan es diyorum..2004 2005 model sanırım...istesende bozamayacağın ybr yi rampada da düz de her şartta geçer bizzat denenmiştir tarafımca..6 yıl 2000 model titan kullandım hemde dağ yollarında yazlıkta kullandım..sadece arka dişli ile arka lastiği değiştirdim..titan es akar diyorum başkada bişey demiyorum
kesinlikle temiz honda titan es serilerine ba 2004 2005 model alırsın sana garanti veriyom 10 sene binersin bizde 98 vardı çok rahat hiç sorunsuz 10 sene bndik.sağlamlıkta kalitede honda.şekil olarak konfor olarak yamaha
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
fatihsevim tvs apache gerçekten güzel motora benziyor ama titan ve cgl ler hemen hemen yarı fiyatına bulunabiliyor. ilk motorum olacağı için pek fazla para harcamak istemiyorum. malum ilk motorum olacağı için hırpalarım diye düşünüyorum.
verdiğiniz bilgiler için herkese sonsuz teşekkürler. titan için 1997 model ve 2000 model iki tane buldum. cgl ise 2004 buldum. hangisini önerirsiniz? görüntü farkı da var titan daha çok hoşuma gitti fakat bu motorların çoğu kuryede kullanılıyor. yani yüksek km yapmamış ve temiz bir tane bulmak çok zor.
honda cgl ile titan arasında gidip geliyorum gerçi ikisi de aynı motorlar sayılır.
Cg ile Cgl arasında çok fark var. Cg'nin Brezilya'sını bulusan kaçırma müthiş dengeli bir makina. Ama Cgl'den kaç..
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
bence cg yada titan..cg daha guzel duruyo bence..
Bende 2003 Cgl var 24,000'de hala taş gibi, Honda'nın Çin'i Brezilyası farketmez. Japon üretimi olandan korkarım bir tek. Aldığımdan beri tek sorun çıkartmadı,her türlü beklentiye uygun.Ybr125 ayarında makinedir,2003'ü.Vibrasyon da yoktur Cgl'de motor ve karbüratör ayarları tamam ise vibrasyon bulamazsınız.
eski cg kullanıcısı olarak vibrasyonsuz ybr al derim
benim tavsiyem ybr'dir.tip olarak daha iyi bence.güc olarak da aralarında cok fark olucanı dusunmuyorum.ille ben titani geçicegim diyorsan 2004 ybr alırsın 13 hp.[2 tane titan eskitmis bir tanıdıgım benim motora bindiginde bu daha güclü demişti.]..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)