Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

çaresizlik başa bela ...

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı x-treme adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meraba arkadaşlar
    forumdaki yorumlarınızı elimden geldiği kadar inceledim
    cbr 125 vs dylan kıyaslamaları çok yapılmış fakat anladığım kadarıyla bir türlü sonuca ulaşılamamış. sonuçları toplayınca 8 kişiden 4ü dylan 4ü cbr 125 diyor.
    şimdi kızacaksınız fakat gerçekten çok kafam karışık yardım etmenizi istiyorum.
    elimde 4 milyar lira para var ve arasında kaldığım motorların biri cbr 125 biri dylan biri ise enjeksiyonlu ybr.
    hız bakımından aynılar.
    yakıt olarak neredeyse aynı.
    konfor olarak aynı olduğu söyleniyor.
    motoru uzun süreli binmek için alıyorum.
    şehiriçinde yaşıyorum fakat sık sık şehir dışına çıkıyorum.
    bir türlü çıkamadım bu işin içinden bir el atıverin klavyenize (:
    cbr 125 & enjeksiyonlu ybr & dylan

bak birader herkes hikayesini anlatır askeriye muhabbetleri gibi...o şu dağlarda gezinmiştir yok bu bilmemneyin şoförlüğünü yapmıştır ...ama sen kendi hikayeni yaşayacaksın...bir kere ne istediğini bilmemek çok kötü bir durum olsa gerek...ne istediğini bilmemekten kastım vitesliyemi binmeyim yoksa sukıtaramı o en büyük kararsızlık...model seçiminden önce hangi tarza yakınsın bunu bilmelisin...skutır tembel işi söyleyeyim...hayatım sukıtırda geçti..Skutırın ağa babası 800 cc Gilera veya en baba 700 cc Kymcom bile olsa artık skutıra elveda derdim...skutırda kendini bir tahtanın üzerinde gibi istiyorsun...tamam trafikte rahat dur kalklar vs ama yinede hangi model olursa olsun eninde sonunda vitesliye geçicez...2-3 yıl olsa bana sorsan tersini söylerdim...neden bıkmışım İstanbul trafiğinden ne uğraşıcam zart zurt vitesle ama kazın ayağı öyle değil...

Skutır motor hevesini öldürüyor katlediyor...düşünsene el bileğiyle hareket ediyorusn vücudunu yolda kullanamıyorsun...kasıyor...tuhaf bir durum...ha 500 cc makinan olur uzarsın keyif verir vermez demiyorum...bir burgman 650 seni yeterince uçurur...ama illede vitesli olsun...zaman kaybı yaşama...cbr 125 parça kazığı ve bisiklet havasında belli boy posta kişiler için uygun...boy uzunsa kilon göbeğin varsa cbr eziyet verir...cbr 125 18-24 yaş grubunun heves makinasıdır kanaatimce...aman ki 1.80 ve üzeri kimse almasın güldürürsünüz kendinizi eşe dosta...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Sürekli Değiştiriyorum :)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak birader herkes hikayesini anlatır askeriye muhabbetleri gibi...o şu dağlarda gezinmiştir yok bu bilmemneyin şoförlüğünü yapmıştır ...ama sen kendi hikayeni yaşayacaksın...bir kere ne istediğini bilmemek çok kötü bir durum olsa gerek...ne istediğini bilmemekten kastım vitesliyemi binmeyim yoksa sukıtaramı o en büyük kararsızlık...model seçiminden önce hangi tarza yakınsın bunu bilmelisin...skutır tembel işi söyleyeyim...hayatım sukıtırda geçti..Skutırın ağa babası 800 cc Gilera veya en baba 700 cc Kymcom bile olsa artık skutıra elveda derdim...skutırda kendini bir tahtanın üzerinde gibi istiyorsun...tamam trafikte rahat dur kalklar vs ama yinede hangi model olursa olsun eninde sonunda vitesliye geçicez...2-3 yıl olsa bana sorsan tersini söylerdim...neden bıkmışım İstanbul trafiğinden ne uğraşıcam zart zurt vitesle ama kazın ayağı öyle değil...

Skutır motor hevesini öldürüyor katlediyor...düşünsene el bileğiyle hareket ediyorusn vücudunu yolda kullanamıyorsun...kasıyor...tuhaf bir durum...ha 500 cc makinan olur uzarsın keyif verir vermez demiyorum...bir burgman 650 seni yeterince uçurur...ama illede vitesli olsun...zaman kaybı yaşama...cbr 125 parça kazığı ve bisiklet havasında belli boy posta kişiler için uygun...boy uzunsa kilon göbeğin varsa cbr eziyet verir...cbr 125 18-24 yaş grubunun heves makinasıdır kanaatimce...aman ki 1.80 ve üzeri kimse almasın güldürürsünüz kendinizi eşe dosta...
    usta agility i alırken de seni dinlemiştim çok mantıklı konuşuyorsun ve senin için Allah razı olsun demiştim
    1.70 boyunda 55 kilo 17 yaşındayım cbr benim için en güzeli olucak galiba
    ama enjeksiyonlu ybryi gördükten sonra belki pişman olurum diye bir ay daha beklemek istiyorum
    ilgilendiğin için teşekkür ederim
    Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?

nebioğullarına gittim sordum daha gelmemiş ama büyük ihtimal bu kasası fuardan sonra gelir dedi
    artık fuarı bekleyeceğim vazgeçtim dylandan bir enjeksiyonlu ybr veya cbr veya cbf de ben alacağım inşallah
    28 şubatta istanbulda açılacakmış fuar
    İyi, fuarda inşallah beraber inceleme fırsatı olur yeni nesil enjeksiyonluları

Motosikleti
    inşallah fiyatlar fazla olmaz

inşallah fiyatlar fazla olmaz
    Dert etme

İnnova 125i İngiltere Fiyatı 5012Tl Türkiye Fiyatı 4270Tl

CBF 125 İngiltere Fiyatı 5170Tl Türkiye Fiyatı 4404Tl

http://www.motosiklet.net/forum/moto...e-cevap-2.html

http://www.motosiklet.net/forum/moto...unulmuyor.html

Motosikleti
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dert etme

İnnova 125i İngiltere Fiyatı 5012Tl Türkiye Fiyatı 4270Tl

CBF 125 İngiltere Fiyatı 5170Tl Türkiye Fiyatı 4404Tl

http://www.motosiklet.net/forum/moto...e-cevap-2.html

http://www.motosiklet.net/forum/moto...unulmuyor.html
    inşallah böyle olur fiyatlandırma
    5 milyarı geçerse galiba 2. el cbr almak zorunda kalıcam

inşallah böyle olur fiyatlandırma
    5 milyarı geçerse galiba 2. el cbr almak zorunda kalıcam
    0 Cbr fiyatını da sen hesapla zahmet olacak.Ben Cbf125'i hesapladım,vergi dilimi aynı

Motosikleti
    usta agility i alırken de seni dinlemiştim çok mantıklı konuşuyorsun ve senin için Allah razı olsun demiştim
    1.70 boyunda 55 kilo 17 yaşındayım cbr benim için en güzeli olucak galiba
    ama enjeksiyonlu ybryi gördükten sonra belki pişman olurum diye bir ay daha beklemek istiyorum
    ilgilendiğin için teşekkür ederim
    evet bu modeller geçiş modelleri...taşlar yerine yavaş yavaş oturur..agılıty kullandıysan skutır defterine kapatıp vitesliye geçmiş olmalısın...ilk vitesli deneyimide yorar ve soğutur ama bir süre sonra skutırla geçen günlerine yanarsın...bu hep böyle olmuştur...

yazlık bir yerde oturuyorsan ama scooter derim...(bodrum marmaris vs)
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet bu modeller geçiş modelleri...taşlar yerine yavaş yavaş oturur..agılıty kullandıysan skutır defterine kapatıp vitesliye geçmiş olmalısın...ilk vitesli deneyimide yorar ve soğutur ama bir süre sonra skutırla geçen günlerine yanarsın...bu hep böyle olmuştur...

yazlık bir yerde oturuyorsan ama scooter derim...(bodrum marmaris vs)
    antalya şehir merkezinde oturuyorum
    dediğin gibi vitesli motor şart bana deneyimim çok fazla var motorlarla hep iç içeyim çok ybr kullandım arkadaşımda r6 vardı onunla çok gezdim o yüzden problem değil sadece kendim için en iyi motorsikleti almak istiyorum
    lisede anestezi teknisyenliği okuyorum elime geçen parayla motorsikletimi değiştirmek istiyorum keşke öğrenciliğim bitmiş olsa de bir fireblade de ben çekebilsem altıma (:

Motosikleti
    kafan neden karışık belli...Yazlık bir muhitte çevrende hep günlük kullanım için skutır var...kullanım zamanın şehir içimi şehir dışımı buda önemli mesela...sonucta vites atmam skutır rahatlıkğından sonra tad vermez...yani bundan sonra yolunuz tarzını çizmek için bu bir fırsat belki bu yaz vitesliye geçmek için doğru zamandır...iki modelde seni pişman etmez...ama tarz kararsızlığı için yoruma gerek yok...gönlündeki aslanı bilemeyiz...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler