bak birader herkes hikayesini anlatır askeriye muhabbetleri gibi...o şu dağlarda gezinmiştir yok bu bilmemneyin şoförlüğünü yapmıştır ...ama sen kendi hikayeni yaşayacaksın...bir kere ne istediğini bilmemek çok kötü bir durum olsa gerek...ne istediğini bilmemekten kastım vitesliyemi binmeyim yoksa sukıtaramı o en büyük kararsızlık...model seçiminden önce hangi tarza yakınsın bunu bilmelisin...skutır tembel işi söyleyeyim...hayatım sukıtırda geçti..Skutırın ağa babası 800 cc Gilera veya en baba 700 cc Kymcom bile olsa artık skutıra elveda derdim...skutırda kendini bir tahtanın üzerinde gibi istiyorsun...tamam trafikte rahat dur kalklar vs ama yinede hangi model olursa olsun eninde sonunda vitesliye geçicez...2-3 yıl olsa bana sorsan tersini söylerdim...neden bıkmışım İstanbul trafiğinden ne uğraşıcam zart zurt vitesle ama kazın ayağı öyle değil...
Skutır motor hevesini öldürüyor katlediyor...düşünsene el bileğiyle hareket ediyorusn vücudunu yolda kullanamıyorsun...kasıyor...tuhaf bir durum...ha 500 cc makinan olur uzarsın keyif verir vermez demiyorum...bir burgman 650 seni yeterince uçurur...ama illede vitesli olsun...zaman kaybı yaşama...cbr 125 parça kazığı ve bisiklet havasında belli boy posta kişiler için uygun...boy uzunsa kilon göbeğin varsa cbr eziyet verir...cbr 125 18-24 yaş grubunun heves makinasıdır kanaatimce...aman ki 1.80 ve üzeri kimse almasın güldürürsünüz kendinizi eşe dosta...