Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

arkadaşlar yeni motor alacam ama görüşlerinizi bekliyorum

REKLAM ALANI

arkadaşlar yeni motor alacam ama tam karar veremedim görüşlerinizi bekliyorum tercihim 100cc yada 125cc mesela asya motorun 150 cc scooter baktım 1650 ytl falan ramzeyin 125cc scoter baktım 1900 ytl falan birde kanuninin 100cc cup elit modeline baktım 1450 ytl mondial 151rs 150cc modeline baktım 1538 ytl kanuninin yeni scooter modellerine bakamadım henüz sizin görüş ve önerinilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    önce hoşgeldin. tanışma bölümüne gidip tanışma mesajı açabilirsin. motor seçimi zor iş. herkes herşeyi diyor. onun için en iyisi kendin araştırman, forumda herşey hakkında bol bol yazı var. ne tür sürmek istiyorsun mesela? scooter mı? vitesli istiyorsan scooter'ı unut.
    May the Force be with McLaren Mercedes

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    arkadaşım vitesli motor istiyosan ve kaliteli bişey olsun diyosan YAMAHA YBR125 bu kategoride en iyilerden ve en tutulanlardan. çin motorları arasında en iyisi bence mondial. bu arada 100cc ve daha büyük motorların vergisini unutma. mesela kanuni tigrina 100 vergisi yok bildiğim kadarıyla 97cc yani. bence bu tip motorlarda bu önemli. mesela mondial 110ft modeli 107cc olması lazım 7-8cc için yılda 55 ytl vergi ödüyosun.

motorinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 RS
    Hoşgeldin.Scooter alacaksan en güçlüsünü tercih etmelisin.Vitesle kumanda edemeyeceğin için bu şart.Anladığım kadarıyla Çin malı bakıyorsun.Şu anda çin mallarında üst hacimler 150 cc.Bunların içinde maxi sınıfına giren Asya T1 ve Mondial ZAT modelleri var.Biraz daha pahallı ve sanırım Taiwan malı Daelim ve SYM markalar da daha güçlü ve konforlular.Ama biraz daha derli toplu diyorsan benim de kullandığım Mondial 151 RS ya da Asya 150T şimdilik revaçtaki modeller(150 ccde).Biraz daha beklersen 2006 her marka yeni modellere gebe.Ama benim gibi kömür torbası,damacana vs taşıycam diyorsan basamağı düz modelleri tercih etmelisin.
    Vergisiz olsun dersen 100 cc Cup modeller uygun,çekişleri ve kaliteleri de fena değil ancak yarım otomatik vitesliler.İyi bir motorcuya dahi zorluk çektirebilirler. Bir de kanuninin 2006 da çıkacak 90 cc lik Zebra diye bir modeli var.Çok hoş bir görünümü var.Özelliklerini bilmiyorum ama güçlü bir moped görünümü var.Şu minibüsün içine at götür cinsi bişey.Formu gezdikçe daha da bilgi sahibi olacaksın.
    gaza gelme;kaza gelmesin

superkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat
    bence bi tvs scotty pep'e bak cok şirin motor ama güç arıyosan mondial rs 151cc al

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam. yeni üyeyim ve mondial alma gafletindebulundum. kesinlikle uzak durun yoksa motoru sadece evle servis arasında kullanırsınız. tabi iyi servis bulursanız. Mondial kullanıcılarına Güngörendeki sancar motoru tavsiye ederim. ben memnun kaldım fakat motordan değil servisteki ustalardan. ümraniyedeki servis beşpara etmez adamlar dokundukları yeri bozuyorlar. her tulum giyen kendine usta diyor malum... herkese saygılar.

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motor almak için acele etmeyin mart ayında fuar var. tabi çin mallarıda orada olacak aradaki farkı hep beraber göreceğiz. çin malları sadece gösterişli yani al benisi var fakat bin banası yok

görüşerini belirten tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.bilgilerinizi paylaşmanıza sevindim en azından modeller arasında sorun ve güzelliklerini öğrenmiş oluyorum.çünkü insan aldığı motorda sık sık sorun yaşamak istemez teşekkürler motosikletler konusunda olumlu yada olumsuz görüşlerinizi bekliyorum

yeniii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    grand dink 250i - pulsar 200ns - ktm duke 390
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    arkadaşım vitesli motor istiyosan ve kaliteli bişey olsun diyosan YAMAHA YBR125 bu kategoride en iyilerden ve en tutulanlardan. çin motorları arasında en iyisi bence mondial. bu arada 100cc ve daha büyük motorların vergisini unutma. mesela kanuni tigrina 100 vergisi yok bildiğim kadarıyla 97cc yani. bence bu tip motorlarda bu önemli. mesela mondial 110ft modeli 107cc olması lazım 7-8cc için yılda 55 ytl vergi ödüyosun.

BU vergi işi nasıl oluyo anlamadım tam ben ybr 125 alsam yılda kaç para vergi vercem??

yeniii arkadaşım

arkadaşım 100cc den 300cc ye kadar olan motosikletler de 2006 yılı için 60 ytl vergi ödüyorsun bildiğim kadarı ile

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler