Cox marka çene açılır kaskımı alalı 2 sene oldu. Neredeyse her gün kullandım. Artcı kaskı olmaya aday oldu
Bu marka kaskı tavsiye edermisiniz?
Kask da aradığım şey kapalı kask olması, renkli olması ve en önemlisi beyaz tercihim.
Cox marka çene açılır kaskımı alalı 2 sene oldu. Neredeyse her gün kullandım. Artcı kaskı olmaya aday oldu
Bu marka kaskı tavsiye edermisiniz?
Kask da aradığım şey kapalı kask olması, renkli olması ve en önemlisi beyaz tercihim.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Fiyatı ne hocam bu kaskın ?
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Almak istediğim kasklardan biri de bu kask Fakat bana göre bedeni yok ben marushin kullanıyorum ama çocuk kaskını yine de gayet memnunum tevsiye ederim Beyaz istiyorsan bir de arai nin var ona da bak istersen ama bu da çok güzel
sanırım ben bu kaskı tekay da gördüm görünüşü muhteşem ama yanlış hatırlamıyorsam 300 euro galiba
şu kasklarda çok hoş duruyor
bunun linki bu http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44608
Diğeride bu
bununda linki bu http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44606
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Tek kelime ile iyi bir kask.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
MaRushin beyaz kaskınfiyatını bulamadım )
Ama feyizoğlunda ki LAZER ve AVG de hoşuma gitti ama marushin gibi durmuyor..
X9 250 kullanıyorum füme renkli biraz motora renk katarda beyaz Şuan da kullandığım COX marka çene açılır kasktanda memnunum ama artık bitti bozulmaya başladı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
1 haftadır internet sayfalarında geziyorum, beyaz kapalı kaskları araştırıyorum ama bu kask gerçekten çok yakışıklı. Zaten COX olduğu için her gün kullanmayacağım. Renkli cam kesinlikle olmalı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:21 ----------
aRAi kasklar çok kaliteli imiş ama fiyatları dudak uçuklatıyor ) Gerçi kaskıda her zaman almıyoruz.
marushin gözü kapalı alınacak kask markalarından birisidir.
Sahibinden sitesine baktım ama L bedeni ve antalya da var :(
Galiba bu ürün satılmıyor artık
MARUSHIN TNT888 beyaz
Arkdaşlar bu kaskı kaça ve nereden bulabilirim herhangi bir fikri olan varmı?
İzmir de MCA motor da var. Marushin Samura aldık geçenlerde bir arkadaşıma. Orada görmüştüm.
185$ ve 50$ kargo yani 350 tl ye ebaydan geliyor. buradaki fiyatlarla kıyasla ebay dan al derim ben herşeyim 'a' dan 'z' ye oradan alıyorum.
işte link..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Marus...item3ef6be29ed
Ben aynı kaskın M bedenini Almanyada cok cuzi bir fiyata aldım,ayın 30u gibielimde olcak ilk tecrübelerimi burada paylaşırım,Birde iridyum vizorunu tabikide
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:28 ----------
Burda paketin içinde türkçe not olması,Üzerinde Hediye olarak işaretlenmesi,Min. boyutta paket yapılması ve 100 doların altında Fatura gösterilmesi gibi bir çok etken ile bunlar mumkun
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)