arkadaşlar ramzey qm 250 1800 kmde çantası ve birkaç ek parçası var 3500 lira istiyor sizde bu rakam yüksekmi ilk motorum olacak yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
arkadaşlar ramzey qm 250 1800 kmde çantası ve birkaç ek parçası var 3500 lira istiyor sizde bu rakam yüksekmi ilk motorum olacak yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
çin malı ve 2.el için çok fazla ve gereksiz bir rakam...almanı önermem...
ilan bu galiba...
http://www.sahibinden.com/idda_ediyo...XQQdisplayitem
o rakamın çok çok altına temiz çapırlar var...
İLK SAHİBİNDEN 1800'KM'DE ÇOK TEMİZ SERVİS BAKIMLI ÖZELLİKLERİ:ÖNDE KENDİ SİSLERİNİN HARİCİNDE EKSTRADAN İKİ ADET HELOJEN ENCIL SİS BULUNMAKTADIR,ARKADA KENDİ STOBUNUN HARİCİNDE İKİSİ LED OLMAK ÜZERE 4 ADET STOP VARDIR,ARKA SİNYALLER LED OLUP AYRICA YAN ÇANTALARDADA LED SİNYALLER MEVCUTTUR,YİNE YAN ÇANTALARDA KIRMIZI ŞERİT LEDLER VARDIR,ARKADA SOSİSLİ DERİ ÇANTA,IŞIKLI DİJİTAL SAAT,IŞIKLI TERMOMETRE,BİR ADET TELEFON,MP3,NAVİGASYON VS.TUTUCU,BİR ADET HOPARLÖR TUTUCU,NAVİGASYON,SES SİSTEMİ,YOLCULUK CAMI,ARKA YOLCU İÇİN YÜKSELTİLMİŞ SİSİBAR,İKİ ADET ABART EGZOZ UCU.YANİ KISACASI MOTORUM FUL+FUL BİRTEK KLİMA VE HAVA YASTIĞI YOK, KENDİ ZEVKİME GÖRE YAPTIM SİZ KEYFİNİ SÜRÜN.ARABA ALACAĞIM İÇİN SATMAK ZORUNDAYIM İMKANIM OLSA SATMADAN ALIRDIM.BUNLARA EK OLARAK İKİ ADET GDR KASK,BRANDA VE HALAT KİLİT BİRLİKTE VERİLECEKTİR. NOT:NAVİGASYON FİYATA DAHİL DEĞİLDİR ARABA ALACAĞIM İÇİN BANA LAZIM AMA İLLA İSTİYORUM DERSENİZ FİYAT DEĞİŞİR.GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN,LÜTFEN ALIM SATIM YAPANLAR ARAMASIN,BİNİCİ VE CİDDİ OLANLAR ARASIN.ALACAK ARKADAŞA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN SAYGILAR.ÜSTÜNE 1000TL.VEREBİLECEĞİM BİR ARABAYLA TAKAS OLUR.
aksesuarlar kullanıcının keyfe keder eklemeleri...yazdığı şeyler o kadar cezbedici değil...
sıfırı 3200 iken 2000 km kullanılmış bir makinaya bir kaç ledi var 2 tane kaskıda hediye diye 3500 verilirmi sence...
devir masraflarınıda unutma...
http://www.sahibinden.com/12_ay_sifi...XQQdisplayitem
Tuzlada sıfır 3200 plakasız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
wampir adamsın, emdirme kanını
deli para o.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
valla arkadaşlar bende netten baktım 3200 e sıfırını veriyorlar saolun yorumlarınız için peki bu motorun sıfırı almaya değermi
değmez...kesinlikle değmez...Mondıal mcait 250 çapır alsan ne parça nede servis sıkıntın olur...veya regal raptor ...
ama Bisan Rodsıtar çapır alırsan olay tamamdır...hem performans hemde sağlamlık babında bence tek Bisan roadstar...
2.elide kuvvetli...
http://www.sahibinden.com/iste_hayal...XQQdisplayitem
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
http://www.sahibinden.com/sokkkkkkkk...XQQdisplayitem
buna da bir gözat uygun gibi
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
arkadaşlar ilginiz için saolun bisan roadstar en fazla kaç basıyor internetten fotoğraflarını bulamadım birde ben genelde uzun yol yapacağım uzun yol için nasıl bir motor
birde bana tekerleri ince geldi görünümünü bozuyormu acaba :D
bu modelin topiği var...motosiklet modelleri kısmına gir baştan okumaya başla...
bu ilk motorumdu benim benim biraderle amca oğlundan satın aldık yamahada müdür kendisi biz begendik hiç anlamıyoduk motordan görünüşü güzel diye aldık sonra acemilikte vardı tabi fazla yüklenmekten motor 1 ayda pert oldu sıfır motor nası olduda 1 ayda elimizde kaldı anlıyamadık paso bişi oluyodu kecelerden yağ kacıyodu fnl filan biz 2 milyaramı ne almıştık onu kankam ayarladı gerçi ama 3.5 verilmez yani yuh yani 2 milyardan yukarı etmez o motor ki insanda zevk olur one be heryeri ışıldak gibi sade olucak motor dedigin sakın bulaşma ben benim biradere junlun 250cc aldım kaca aldım biliyomusun 750 milyr sonra onu yamaha xt 125 le takas yaptık kurnaz olursan netten düşürürsün motor araştır iyice
Motosiklet mucidi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)