sym mio 100 nasıl bilirsiniz?
Reklamlar
-
merhaba..
uzun süreden beri araştırmalarım sonucu beat almaya karar vemiştim fakat sym mio 100 ü görünce biras kafam karıştı bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. diz alanı biraz darmı?sağlamlık nasıl?son hız gibi unsurlardada yardımcı olursanız iyi olur..
şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Kusura bakma fakat kız motoru bilirim.Bayanlara daha çok yakışıyor.
-
Performansı iyi.today in bir boy büyüğü. şahin gibi benzin yakıyor...sağlam bir bws ile aynı gider ve dip gazda 100 yaparsa 100 le giden bws misali yakar... Bütün kullanıcıları 40 50 yi geçince benzini içiyor diyor..bence performans istyorsan runner 200 al... Vxr serisi...hem küçük kasa hem performanslı.
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer
)
-
tatlı bilirim , şayet maksimum 20 km lik şehir içi yolculuklarda işinize yarayabilir.ancak beat'le gezi bile yapabilirsiniz.bence almışken çok amaçlı bir scooter tercih edin beat alın.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
yada buna nazaran fiddle 2 nasıl bi seçenek olur?
-
teknolojisi eski bir motor.bence beat on numara hiç bozma
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
Fiddle 2'nin teknolojisi mi eski ? Beat de halen ön fren kampana, ayarı kaçırırsanız kilitleniyor kendinizi yerde buluyorsunuz, 10"jant da bozuk yollarımız için yetersiz bana göre...
-
biraz performans istiyorsan bence 125-150 cc lere bak +++++ bu motor vergili 100 cc olduğu için yani 98-99 cc olsa vergisi yok şimdi sen bunuda alsan 250 cc bir motorda alsan aynı vergiyi ödeyeceksin o yüzden 125-150 cc ye bak
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
-
Sen Beat ten boz ma çok güzel bir motor.İki kişiyle(180 kg)80 görüyor.tek kişiyle 95km.
-
sym mio'yu bir kaç defa canlı olarak inceleme imkanım oldu.
en çok dikkatimi çeken şey kaliteli ve detaylı işçiliğiydi. butonlara, grenaj birleşim yerleinde vs. göz gezdirildiğinde kalitesini belli eden bir scooter. hatta daha ileri gidip bu disiplinde hondaya nazaran daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
belki de bu yüzden fiyatı muadillerine göre oldukça yüksek. eğer mali durumunuz elveriyorsa sym sizi üzmeyecektir.
yalnız karşısındaki rakibin honda beat oluşu insanın kafasını karıştırıyor. honda ön tekerde kampana frene sahip, stili göz kamaştırıcılıktan uzak bir scooter. fakat türkiye piyasasında çok tutulması ve dolayısıyla ciddi parça bulunurluğu ve 2. el piyasasına sahip olması gibi gerçekten önemli artıları var.
sym'nin parça fiyatları ve bulunurluğu konusunda sorunları olup olmadığından emin değilim. forumda yakınan birkaç arkadaş vardı. ne olursa olsun itiraf etmek gerekiyor ki mütevazi rakamlarda satılmış bir motosiklet. bu da insanı bahsettiğim konuda endişilendiriyor.
commuter'lara nispeten scooterlarda keyif-ihtiyaç oranının birinci kefesinin daha ağır basması daha doğrusu basabilme lüksünün olması sebebiyle ben olsam mio'yu tercih ederdim. stil sahibi bir motosiklet.
-
-
09 Haziran 2011, 06:46
Mio'ya 5000TL ye yakın para verecek olanın aklına şaşayım
-
08 Haziran 2012, 22:00
17 tl ye depo doluyor carsı market pazar ...7 gün biniyorum ...süper motor herkese tavsiye ederim...hız istiyorsanız(burada persormans felan lafları ediliyor) gidin hayabusa alın zuhaaaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler