ArkadaşLar 2000-2500 TL nakitim var bi Scooter Almak İstiyorum muhtemelen 2.el alıcam deer 152 mondial 150zat veya asya AS 150 T1 sizce hangisi lütfen yardımcı olun arkadaşLar
ArkadaşLar 2000-2500 TL nakitim var bi Scooter Almak İstiyorum muhtemelen 2.el alıcam deer 152 mondial 150zat veya asya AS 150 T1 sizce hangisi lütfen yardımcı olun arkadaşLar
kızmazsın inşallah ben sana 1800 tl ye 2006 ybr vereyim kalan parayla da kendine kaliteli mont, kask, pantolon ,falan al.. vitesli motor kullanmayı da öğren (bilmiyorsan eğer
yoq aBicm sağoL düşüncen Nedir deer 152 görüşünüş + su soğutmalı cihaz bence iyi .) 5 günlüq sevda + düşünCe
deer 152 güzel görünüyor hakikaten. önümüzdeki yıllarda scooter lar bu tip olacaktır bence. deer alınır.. bende scooter isteseydim buna bakardım.. kanuni servislerini araştır bence, makine güzel..
dedım yılmaz erdoğanmı geldideer 150 modelının parca fıatları pahalı dıye duymuştum kullanan arkadaşlardan bende olsam bu modeli tercıh ederdım fakat araştırmalısın
Sağol 2. el alıcam sence uygunmudur daha ilk motorum hiç bilgim yok direk kanuni servise gidip gösterticem
ben 2 gün önce aldım deer 152 2. el memnunum herşeyinden gerçi amatör olduğum için daha kesin bişeyler söyleyemiyorum ama bi kere fiyatının üstünde dikkat çeken bi tasarımı var . su soğutma olayı bence bu fiyatlarda bir scooter için gerçekten bulunmaz nimet . kanuni diye geçiyor ama araştırdıysan biraz forumda cpi diye taiwan lı bi firmanın yaptığını görebilirsin . zaten arka koltuk altını açınca cpi motor co. diye bi yazı selamlıyor seni :D bence al ;)
Yardımcı olucak Yoqmu ArkadaşLar deer 152 DiYorum siz Ne Dersin Kullanan Felan yokmu Ya ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------
ama 2. el alıcam işte nasıL alıcam Bilmiyorum Aslında 0 almayıda düşünyorum bu motorların 2010 üretimi varmıdır acaba
sanırım yok 2010 ları ama bence o kadar korkma servise götür baksınlar dicem , ya da tanıdık birilerinden almaya çalış motordan anlayan birisiyle git . ben şanslıydım scooter ı aldığım adam çınarcıkta motosiklet satışı ve servisi yapıyor ;) hatta bu ay sonunda kanuni yetkili servisini de alacaklarını söyledi yalan sahi allah bilir ama ben bikaç gündür biniyorum daha hiç pişman olduğum bi an olmadı :S nası yardımcı olcam sana bilmiyorum .
Ben olsam 2500liraya başıma bela almaz japon yada italyan bakardım. Deer'in görüntüsü hoş ancak yorumları pek iç açıcı değildi ( Bir ara bende heveslenmiştim )
Deer'in kullanımının sorun olduğunu okumuştum Oto Haber testinde, oturma pozisyonu garipmiş,incelemeniz gerekir diye düşünüyorum.Performansı da vasattı.
benim düşüncem kesinlikle zat motor çok konforlu ben hs kullanıcısıyım zata bindiğimde eşekten inip ata binmiş gibi olmuştum
şimdi kendi motorum diye demiyorum ama benim motorum artık servisten alınma diye iyi bakılmışta olabilir . oturuş pozisyonu gerçekten kötü beni yoruo biraz ama sanırım o da acemiliğin verdiği kasıntıdan :D
Gerçekten görünümü çok güzel...
Birde foto ekleyelim.
bende asya motor var 2005 model 24.000 'de 1000'e verelim?
Çinlilerin Mercedes'ini yani 150 zat'ı al ve bin..
Budur..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...im-bolumu.html
sanırım yardımcı olur ...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
türkçemizi doğru kullanmayan ve yabancı karakterler kullanan "katılımcılarla" ben paylaşımda bulunmuyorum. gitsin yabancılardan alsın önerileri...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)