yürekce sana yakışan cevabı vermişin tebrik ediyorum ve senınle aynı fikirdeyim ban arkadaşa tavsiye de bile bulumuyorum
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Piyasasını pek bilmiyorum ama, o paralara 2. el Suzuki AN-125 veya Kymco Agility 125 bulunmaz mı acaba?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Cbr 125 de karar kıldım 152 deere bi bindim yokusta tökezledi bi soğudum bilemezsiniz artık bedavaya verseler almam (abarttım)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------
şimdide aklımda hondanın yedek parçası durumu nasıl o korkuturmu yakıt durumu nasıL ???
yedek parça sorunu olmaz honda da fakat senin daha onlarca kez fikir değiştireceğine eminim, tavsiyem biraz kendi basına araştır kesin karar kıldığın modelleri almak için danış
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
şimdi arkadaşım hiç uğraşma giriyorsun www.sahibinden.com a fiyatına göre modeline markana göre bakıyorsun sana tercihim elinde pek paran yok verdiğin rakama göre en iyi scooter suzuki an125 geliyor akla 2000 mlyara 2007 2008 model çok temiz 5 6 bin km de dolu var alabilirsin honda beatde alabilirsin ama o fiyata temiz bulamazsın anca 2004 2005 model 20 30 bin km de dediğim gibi suzukiyi kapmaya bak yada todayde olabilir bende kullandım çk sağlam ama kesmiyor yetmiyor tercih senin hadi bakalım...
kanuni bobcat al yağ soğutmalı hp ve torku yüksek kaliteli birşey araştır sonra karar ver
Motor Tipi: tek silindir 4 zamanlı
Motor Hacmi: 150.1 cm3
Motor Çapı: 57.5x57.8 mm
Motor Sıkıştırma: 9,4:1
Motor Soğutma: Hava soğutmalı
Maksimum Güç: 11.28 HP/7750 d/d dev/dk
bobcat alamaz ölüsünü alır anca
http://www.sahibinden.com/kanuni_bob...XQQdisplayitem
yok yahu uygun fiyatları pazarlık falan alır
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
nakit 4000-5000 Arası Oldu .) Hyosung GT 250 R Ne diosunuz Bnm acayip hoşuma gitti + Japon Araç Yedek Parça durumunu bilmyorum ama
qmse yoqmu haysung ilgili veya onnla ilgili bişi
cbf 150 al bak keyfine...
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
rasco arkadaşım neden deer. bana göre o motor genel scooter dızaynına aykırı. benim sana tavsiyem kymco super 8 al ve ömür boyu kullan
yamaha nouvo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)