Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
mavi biraz daha hoş görünüyo gözüme ama gri de olabilir aslında.
ya fiyat belli zaten de yanında yumurta viyolu gibim kask veriyolar hani bende onu vermeyin farkını vereyimde adam gibi bir kask verin diye bastırdım ona uğraşıyorum açıkçası..
valla ben zaten yakıtı birde vergi derdi yok o yüzden tercih ettim bandrol parasınıda motora harcarız artık yıllık 70-80 tutar herhalde.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Hayırlısı olsun iyi günlerde kullan arkadaşım motosikletini.
koyadayım abi açıkçası ikinci el düşünmedim arada öyle çok fazla bir fiyat farkı yok 1000 civarı istiyorlar bence 500-600 lira için 9 10bin km yapmış motora o fiyatlar değmez gibi geldi kendim açmak istedim.
yani öyleki 25.000 km yapmış innovaya bile 3.300 gibi rakamlar konuşuldu bizim buralarda.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:02 ----------
sağol kardeş innovaya bakmadım desem yalan olur ama bütçe biraz sıkıntılı olunca şimdilik bununla idare etcez artık
Eee abicim motosiklet ne oldu.Merak ettim şimdi.Foruma bir cup'cı daha geliyor.
KaRdeS Benİm mondıal 100 ukh m var kucuk OlaRak DAs Gibi masallah 2008 mOdel 25Binde :D TıK YOk AL KEyfInI sUR beN OkadaR Zorlarım ama bısey yoq :D
MoNdıaL 100 UkH
Haklısınız! CUP motosiklet denildiğinde;Honda üstüne bir şey konuşulamaz.
Lakin bende de "Cup denilen şeylerden" "Keeway CUP" var. Bugüne kadar bir kere bile çalışmamazlık yapmadı, beni yolda da bırakmadı. sorun derseniz? "0" sorun. Herşeyi şıkır şıkır çalışıyor.
Problemsizlik, herhalde aşağı yukarı tüm CUP'ların ortak noktası
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
güle güle kullanın. lastiğini bilindik bir marka, tekerlek rulmanlarını en iyisi ve ampülünü de philips ile değiştirirseniz hem daha ekonomik, hem daha güvenli olacaktır. tekeriniz düz bassın, Allah nazarlardan saklasın.
bujiyi unutmuşum iridyuma gerek yok ama mevcut bujiyi ngk veya bosch olan muadiliyle değiştirirseniz yakıt ekonomisi de performansı da artar.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)