kardeş ben bayadır araştırıyorum bisan roadstar en uygunu gibi gözüküyor bayisini bulmak kolay yedek parçasında sıkıntı yaşanmıyormuş ama ben satacak bir yer bulamadım ikinci eli saten çok nadir satılıyor
kardeş ben bayadır araştırıyorum bisan roadstar en uygunu gibi gözüküyor bayisini bulmak kolay yedek parçasında sıkıntı yaşanmıyormuş ama ben satacak bir yer bulamadım ikinci eli saten çok nadir satılıyor
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
Kesinlikle Çin malından uzak durmalısın.Sonra motorculuktan soğursun Japon dan şaşma derim. Eğer Honda almak istersen sana yardımcı oluruz ödeme seçeneklerinde.
Honda VT 750 Shadow 2010 Model.
Daha önce bi duyuru yapmıştım MT üyelerine Shadow için Kampanya yapmıştık. 9 Motordan 1 adet kaldı. Siyah.
Nakit Anahtar teslim : 18.000,00 TL
12 Taksit Anahtar teslim : 19.200,00 TL
Sırf görüntüsü için Çinli alma. Yeni başlıyorsan Honda CBF 150 veya YBR 125 derim. İkisini de kullandım. İkisi de güzel. Ben olsam CBF'i tercih ederdim.
Ve mutlaka, ama mutlaka eğitim al. Çok fark ediyor. Özellikle İstanbul'da motor kullanmak çok riskli ve eğitimsizken daha da tehlikeli bir hale geliyor.
Ayrıca motora para ayırırken 500-600 TL'de korumalara ayırmayı unutma. Bu işin şakası yok.
Hoca tavsiyesi istersen bana özelden ulaşabilirsin.
Ağır metal insanı...
motosiklet kullanmayı hiç bilmeyenler için eğitim programları var. Örnek Honda Güvenli Sürüş-1. Böyle bir eğitim almanızı kesinlikle tavsiye ederim.
zevk ve tarz meselesidir, ama ilk motosiklet olarak honda cbf150-yamaha ybr125 iyidir. cruiser modelleri daha ağırdır, manevrası zordur, düşürdüğünde masraf açacak aksesuarı çoktur. kullanımı kolay, hafif, yedek parçaları ucuz bu modellerle acemilik atmanın çok faydası var.
ne yaptığınızı anlamadım ustat
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:44 ----------
bu arada tavsiyeleriniz için saolun savas abinin aracılığı ile ömer şirin beyde bir motor varmış c.tesi günü onu görmeye gideceğim bilgileriniz için tekrar teşekkür ederim
ben onları sorulan sorulara cevap olarak yazdım konu ney onu anlamadım
Sanırım arkadaşımızın demek istediği şu:
Tecrüben yok. 500'ü bırak, 250'lik bir alet bile ciddi bir güç üretir ve kontrolü seni zorlayacaktır. Uzun yolda deneyim edinmeyi düşünüyorsan bu yanlış bir karar, uzun yol kolay görünebilir ama özellikle acemiler için riskleri fazladır (yüksek sürat!).
Ben ayırdığın o parayla temiz bir 125-150 cc al derim. Artan parayla da koruma + eğitim. Emin ol pişman olmayacaksın. ("Son pişmanlık fayda etmez" de denilebilir.)
İkinci kez söyleyeyim: "Bu işin şakası yok. Hata yaparsan mutlaka bedelini ödersin."
Ağır metal insanı...
@emrello:
Arkadaşım bende 250 cc'lik bir çapır düşünüyorum. Yok denecek kadar tecrübemde var.Hani daha önce 250 cc'lik çapırla 1,2 kez trafiğe çıkmışlığım var. ama bu yolculuklar 10 dk'yi geçmiyecek şekildeydi.Belkide ilk sürüşümde zorlanmamamın sebebi 18 yaşıma kadar bisiklet kullanmamdı(keyfi).
Acaba 250 cc'lik makina dediğiniz gibi çok mu büyük yanlış olur. İstediğim kadar uyguluma yapabileceğim bir alanada sahibim yinede 250 cc ile başlamak hatamı sizce ?
Motosiklet ehliyem de mevcut.
sen bencede en iyisi al bi ybr ya da cbf 150 onla alış vitesliye ondan sonra alırsın bi land cruiser yada başka bi cruiser bakarsın keyfine..
http://www.sahibinden.com/honda_phan...XQQdisplayitem
bir bak derim az önce karşılaştım
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
al bir suzuki gn 125 keyfine bak...2005 model en sonu...2500-3000 tl...çoluk çocuğuna kalsın sonra...yok alışınca hemen satıp cc yükseltirim diyorsan honda cbf 150...başkasını düşünme derim....
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
yağma yok,
motoru da bulduk
Yalandan dolandan Çin malı Japon değil,harbi Çin malı,öz hakiki Lifan
kardeşi Roadstarcı yaptık
saol savaş abi sayende inşallah olacak yarın bir anlaşalımda hayırlısıyla hemen alır almaz uzun yola çıkacağım diye birşey yazmıyorki orda elbett iyice alışınca yola çıkacağım ama motorla gidip gelmel devamıl düşüncem tabi yaz aylarında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)