Eve kadar gelsin sonra ben öğrenirim diyosan bi şekilde, biz eve teslim ediyoruz motorları.
Ben aradan çekiliyorum o zaman
istanbulda ikamet ediyorum
yok ustat bilgilerin için saolasın ikinci el çeliğin crown 150 alıyorum 1500 anlaştım daha taksiti bitmemiş devamını ben ödeyeceğim yaza kadar onunla idare edip iyice alışıp iyi bir regal raptor almayı düşünüyorum tekrar teşekkür ederim bilgileriniz için
arkadaşlar alacağım kişi anlaşmadan vazgeçti motoru garajına koyacakmış askerden gelince binmeye devam edecekmiş şimdi ikinci el bir motor arıyorum
arkadaşlar ben konyadayım ilk defa motor almayı düşünüyorum eğer alabilirsem
bütcem kısıtlı ama bakacağız bir şeyler artık .
boy 180 kilo 95 aklımdan geçen motor yamaha virago 250 benim boy ve kiloma uygunmu tavsiye edermisiniz?
neden 250 cc derseniz yakıt ekonomisi ve ilk alıştaki fiyat düşüklüğü yaşım 38 bundan sonra bunu satıpta 500 cc alırım diye bir düşüncemin olacağınıda zannetmiyorum ve eğer alabilirsem motorumun choper-cruiser kadro tipinde olmasını istiyorum.
yardım ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
ustat iyidir boy ve kilo bakımından sorun olacağını sanmıyorum motor kullanmayı biliyormusunuz
valla ustat bende aynı dert içerisindeyim motor alacağım ama kullanmayı bilmiyorum sürücü kursuna giittim motor kullanmayı öğretmiyoruz sadece ehliyetini veriyoruz dediler:D ehliyet sürüyor kendisi herhalde
şubatın sonuna doğru almayı düşünüyorum alınca aldığım yere soracağım herhalde öğretirler
[QUOTE=whampir19;1913722]arkadaşlar alacağım kişi anlaşmadan vazgeçti motoru garajına koyacakmış askerden gelince binmeye devam edecekmiş şimdi ikinci el bir motor arıyorum[/QUOTE
yaza regal al uzun zaman kullan
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
regal raptor veya ramzey düşünüyorum hangisi uygun gelirse
tecrübesi olan arkadaşlar kawasaki el 250 ile yamaha virago 250 arasındaki farkları yazabilirlermi?
Örn: şürüş rahatlığı kolaylığı , motorsiklet ağırlığı ,yakıt durumları, parça temini gibi
el 250 nin 2. eli çok az var diye biliyorum, yani biraz alışıp satayım tipi bir motor değil bence. virago 250 yi daha kolay elden çıkarırısınız gibime geliyor.
Ayrıca sahibinden.com daki el 250 ilanı çok uzun zamandır orda bi problem olabilir diye düşünüyorum
Edit: Alıp satmayı düşünmüyormuşsunuz. parça teminini servisini uğraşıp hallederim gerekirse beklerim diyorsanız el 250 canavar bir alet
kardes çinli ama ikinci el temizinden bi mondial 250 mct al acemliğini atarsın bunu satıp cc yi yükseltirsin.uzun yolculuklarda da çok rahat ve konforlu.
Bende Çorum'dayım mct almayı düşünüyorum. :D
Vallahi mct üzerinde karar kılmam tamamen ekonomik. İlk başta senin gibi kanuni caracal düşünüyordum ama mct ile kıyaslayınca fiyat farkı ve parça ucuzluğu yönünden mct çok daha cazip geldi. (servis ağı zaten fazlasıyla yeterli)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)