Kanuni Breton 125 mi Kymco Ck125 mi?Yoksa Salcano wolf 125 mi?
-
Öncelikle merhaba.Foruma yeni üye oldum ve bu site sayesinde motosikletler hakkında birçok şey öğrendim.2010 yılında Motosiklet almayı düşünüyorum.Bütçem en fazla 3000 tl araştırma yapıyorum ve şu üç motosiket arasında kaldım.
1.Kanuni Breton 125 1.813 tl
2.Kymco CK 125 2.860 tl
3.Salcano Wolf 125 fiyatını bilmiyorum.
Kanuni bilindik bir marka ve servisi yakın ama ön arka frenleri kampana ve resimlerine bakınca malzemesi kaliteli görünmüyor.
Kymco çok güzel ama parçası pahalı ve servisi yakınlarda yok. Salcano ise bir bisiklet markası ve daha yeni motosiklet üretmeye başladı.Bu sektörde o kadar tecrübeli olmadığını düşünüyorum.
Kanuni'nin servisi eve yakın.Kanuni Breton alırsam ve ona çok iyi,gözüm gibi bakarsam beni ne kadar idare eder? Ama sizin tercihiniz neyse ona göre düşünüceğim.Arkadaşlar son olarak 2. el motosiklete güvenmediğim için 0 almak istiyorum. Okuduğunuz için teşekkürler.
KANUNİ BRETON 125
Maksimum Güç: 9,84 HP - 7820 dev/dk
Motor Tipi: Tek silindir 4 Zamanlı
Motor Hacmi: 124 cm3
Motor Çapı: 56.5x49.5 mm
Motor Sıkıştırma: 9,0:1
Motor Soğutma: Hava soğutmalı
Aktarma: Zincir
Şanzıman: 5 Vites
Ateşleme: CDI
Çalıştırma: Elektrik/Pedal
Uzunluk: 1885
Genişlik: 750
Yükseklik: 1005
Aks Arası: 1200
Sele Yüksekliği: 745
Ağırlık: 102 kg
Depo: 9 Litre
Ortalama Yakıt Tüketimi: 2,7 lt
Ön Süspansiyon: Teleskopik
Arka Süspansiyon: Helezonik yaylı çift amortisör
Ön Fren: Tambur
Arka Fren: Tambur
Ön Lastik: 2,50-18 TUBE
Arka Lastik: 2,75-18 TUBE
KYMCO CK 125
Ölçüler 1958 x 742 x 1064
Ağırlık (kg) 131
Motor Tipi 4 Zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman 5 Vites
Motor Hacmi (cm³) 124.1
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 13
Yağ Kapasitesi 1
Sele Yüksekliği 770
Max. Güç (Hp/d/d) 11 / 8500
Max. Tork (Nm/d/d) 8.8 / 7000
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 2.75-18
Tekerlek Ölçüsü Arka 3,25 - 17
Salcano Wolf
MOTOR KAPASİTESİ : 124cc
ARAÇ BOYU : 1990mm
ARAÇ GENİŞLİĞİ : 765mm
ARAÇ YÜKSEKLİĞİ : 1110mm
ARAÇ NET AĞIRLIĞI : 114 kg
MAX. GÜÇ : 11Hp
MOTOR TİPİ : Tek Silindir,Hava Soğutmalı,4 zamanlı
ÇALIŞTIRMA : Elektrik ve Ayaktan Marşlı
ATEŞLEME : Elektronik CDI
YAKIT DEPOSU : 17 Litre
AKÜ : 12V-7AH
FREN : Ön:Disk Arka:Kampana
ÖN LASTİK : 2,75-18
ARKA LASTİK : 90/90-18
VİTES : 5 Vites
Reklamlar
-
kardeş salcano wolflerde yamaha ybr motoru mevcutmus bazı parçaları aynı olmasad alt motoru ybr ile nerdeyse aynı
-
salcano'yu inceleme ve marşına basma fırsatım oldu. yürüyen aksam ve şasi benim motorla aynı(ybr) ancak parça kalitesi ve gidişi hiç te aynı değil. sesi bile farklı. salcanonun sahibi ile yakın zamanda aldık motorlarımızı.salcanonun birçok yerinde korozyon ve paslanma başlangıcı var.
kymco'nun parçaları pahalı olabilir. honda, yamaha ve tvs'nin de parçaları pahalı ama kaliteli. bunu da düşün.
ybr almayacak olsam kymco alacaktım. boşver kanuniyi, salcano'yu... Kymco yakışır...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
KYMCo kullanıcısı bir arkadasım var Rize de Motoru 23ooo km de sıkıntısız gidiyor hala
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
salcano wolf deyince aklım sym wolf a gitti o da çok güzel motor
kesinlikle kymco ck 125
-
Kymco çin mallarıyla kıyaslanamayacak kalitede. Sağlamlığıyla da seni üzmez. Eğer Kymco alacaksan sakın sıfır alma. Çünkü yeterince tanınmadığı için ikinci el piyasası çok ucuz. Sıfıra yakınını 1500TL den alabilirsin.
Eğer biraz daha bütçe ayırabilirsen 250cc aşağıdaki gibi bir motosiklet öneririm.
http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
-
Cgl 125 i de koyabilirsin listeye ama 0 diyorsan Kymco.
-
teşekkür ederim ilginize.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:51 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
acemi60 adlı üyeden alıntı
Kymco çin mallarıyla kıyaslanamayacak kalitede. Sağlamlığıyla da seni üzmez. Eğer Kymco alacaksan sakın sıfır alma. Çünkü yeterince tanınmadığı için ikinci el piyasası çok ucuz. Sıfıra yakınını 1500TL den alabilirsin.
Eğer biraz daha bütçe ayırabilirsen 250cc aşağıdaki gibi bir motosiklet öneririm.
http://www.sahibinden.com/2005_model...XQQdisplayitem
Peki sen motorundan genel olarak (servis,yedek parça,ekonomi vs) memnun musun?
-
motorcucem adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim ilginize.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:51 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
Peki sen motorundan genel olarak (servis,yedek parça,ekonomi vs) memnun musun?
Hem de çok memnunum. 250 cc'ye terfi etmek için iki kere satışa çıkardım. Memnun olduğum için satmakta kararsız kaldım. Sonunda satmaktan vazgeçtim.
Eksileri şunlar; yedek parçası pahalı.(İki yıldır marş rölesi hariç yedek parça ihtiyacım olmadı) Elden çıkarırken fiyatı düşük. ( Yeterince tanınmadığı için. Yoksa taş gibi motosiklet)
Aşağıdaki linkteki yazıları okursan faydalı olur.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-hersey.html
-
20 Aralık 2009, 13:25
acemi60 adlı üyeden alıntı
Hem de çok memnunum. 250 cc'ye terfi etmek için iki kere satışa çıkardım. Memnun olduğum için satmakta kararsız kaldım. Sonunda satmaktan vazgeçtim.
Eksileri şunlar; yedek parçası pahalı.(İki yıldır marş rölesi hariç yedek parça ihtiyacım olmadı) Elden çıkarırken fiyatı düşük. ( Yeterince tanınmadığı için. Yoksa taş gibi motosiklet)
Aşağıdaki linkteki yazıları okursan faydalı olur.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-hersey.html
Teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için
-
20 Aralık 2009, 14:36
Kymco 125 al. Ancak bakım, servis ve yedek parça pahalı..Hele Ankarada bu baydar satıyor.. Gerçi başka yerde vardır..Ondan alınmaz...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
-
20 Aralık 2009, 16:38
serdarmert adlı üyeden alıntı
Kymco 125 al. Ancak bakım, servis ve yedek parça pahalı..Hele Ankarada bu baydar satıyor.. Gerçi başka yerde vardır..Ondan alınmaz...
Ama bakım,servis,yedek parça deyiyor değil mi?
-
28 Aralık 2009, 23:53
tabikide kymco ck 125 diğer düşündüğün motorlardan kat kat daha kaliteli ve dayanıklıdır.
-
arkadaşım bende salcano wolf125 var ben memnunum yakıtta cimri ayriyeten titreşim yok ybr gibi motor aksamıda yamahayla aynı üretim yerleride aynı chanshe motor tarafından üretiliyor ama tercih senin tabi sana tavsiye ederim fiyatıda uygun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler