+1SuperDude adlı üyeden alıntı
Bencede ASYA
Bana sorarsan mondial derim.hız da hepsini yer.asya motormu
Bence Modial Kardeşim....servisi Ve Yedek Parçasi Bol.2 Yildir Kullanmaktayim....tavsiyeye Kulak Ver..
edizel1 ona bakarsan asyanın servisi daha iyi yedek parçada aynı.... demek isdediim servis ve yedel parça mondiale özel bi ayrıcalık değil ....
Söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun...!
bende mondial a.ş calısıyorum. mondialı tavsıye ederım hep türkıye genelınde en ıyı satıs yapan firma
Mondiallllllllllllll
Mondial çin malları arasında en kalitelisi kim ne derse desin.. Adamların satış rakamı çok fazla olduğu için doğal olarak şikayet sayısı da fazla.. hiç sorunu olmayan bir marka varmıdır... memnun olanların sayısına da bakmak lazım bence...
japon malı motorlarla çin malı motorlari cahilce kiyaslayip ; "ne farkeder ikiside ayni değil mi? niye bu kadar para verdin araba alsaydın" diyenler yokmu, beni bitiriyor bu adamlar. kıl oluyorum. gelde anlat
bende asya var memnunun ama söyle bişi demiş arakadasımızın bırı asya cabuk dokuluyo ewet dogru ama ben dısına bakmam ıcıne bakarım motoru mondıale atlar bu 1 1 daha 2 varsa duz yolda kılometre telını patlatan cıksın
ikisde aynı motor asya ruhsatta daha güçlü geçiyo
ben 150 t asya kullanıcısıyım çok memnunum mondial i alırken bana tavsiye etmediler bende sana tavsiye etmem
ikisinde kullandım ikiside beş para etmez.iki günde bir arıza yapıyor şuan yamaha ybr kullanıyorum 125 makina için mükemmel paran varsa %100 tavsiye ederim....
yazdıklarımı kayle al
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)