Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

150 cc mondial mi asya mı ?

REKLAM ALANI
    raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı
    bu daha önce çok tartışıldı herkes parasına göre motor alıyor. mondialmi asyamı diye soruyor arkadaş suzuki alcak durumda olsa sormaz heralde.
    parasına göre motor işte. bunu hala tartışanlar var mı
    var tabi ki. mesele suzuki meselesi değil. türkiyeye ucuz malı kalitesiz malı sokup bunu kaliteli mal gibi pazarlayıp kitle psikolojisi kullanarak bu malın alınmasını sağladıkları sürece ve insanlarında bu akıma kapılmaları oldukça da olacak. öyle boş boş konuşmakla olmaz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    yav çin motorları artık gerçekten benimde canımı sıkıyor. bendede çin motoru var ama sıktı beni bile. hergün yeni marka
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

TAVCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran Karry 125
    Kleber arkadasımız bılmeden yorum yazmıs.bırısı otomatık bırısı vıteslı dıye.sunu belırteyım kı ıkısıde otomatık vıtestır.kalıte olarak aynıdır.fakat servıslerı ve ıthalatcı fırma farklıdır
    2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)

TAVCI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran Karry 125
    wuxı motorlar ıstanbulda bayagı var.otuza yakında yetkılı servısı var.Konyalı arkadaslar bılmeyebılır tabıı kı
    2011 Model Motoran Karry 125 (Çakma Vespa Gts 250)

ariulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya 150t
    KLEBER sen bu işten anlıyosan neyim birine viitesli birine scooter demişin oysa ikiside scooter sen bu iişi bırak git kendini as

chkaralama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zealsun zs 150-19
    arkadaşım bencede bu motorlar sorunlu.. bence ikisindende uzak dur ama aldıysan hayırlı olsun

mehmetkilic31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 mondial 150 zat
    hocam 150 zat mukemmel motor bir iki servik şikayeti var diye vaz geçme arkasında 52 yıllık uğur var.. ayrıca mondialin havası asyada yok..asyanın tek fazla yönü arka fren disk olması...ama ben ama ben sana diyorum ki uğurun 500 küsür servisi var. yapma gözünü sevim.. yine karar sana kalmış saygılarımla mehmet bilgin

mondial110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HaSaRLı..!!
    bence mondial iyi en geniş servis onda var

Loger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache RTR 150
    Şu bir yıl içinde Asya 6'ıncı parti malı getirdi ve motorlarında A-Z'ye baya bir değişiklik yapıldı. Sorunlar giderek azalmaya ve daha kaliteli üretim yapılmaya başladı. Benim bir 150 T1'im (2'inci parti) var ve 6 ayda 5000 km yaptım ve şükür daha tık demedi. Motorun yağına suyuna bakarsan kullanırsın bakmazsan Suzukiside bozulu Kawasıda. Mondial ne tür bir Ar-Ge yapmış bilemem ama ben Asyadan memnunum.

motorcuq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 model HONDA CBR 600 RR ve mondıal 150 zat
    arkadaşlar bu iş bütçe meselesi sen diyorsunki beşparaetmez ozaman senin ybr de benim motorum yanında beş para etmez, benimkide başka bi arkadaşın motoru yanında beşparaa etmez böle motorları karalamayalım sonuçta çinolarak butün hepsi aynı katagoride ,aynı kalitedeler sizhala asya mondial vs gibi boş şeylerin peşinde sohbet konuları açmakdasınız bununyerine daha eyitici konuları tartışalım. bizimiçin daha verimliolur bırakın şunu bunu insan iyide olsa kötüde olsa benim veya senin motorla aldığın rüzgarı ve özgürlügü tatmaktadır şimdi bununla başlar yarın imkan neticesinde gider iyisinialır önemliolan motorcu ruhudur bizekalan işin aslıda budurzaten .yaşasın motorculuk.

neversoft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joyride200

helal olsun

Alıntı motorcuq adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar bu iş bütçe meselesi sen diyorsunki beşparaetmez ozaman senin ybr de benim motorum yanında beş para etmez, benimkide başka bi arkadaşın motoru yanında beşparaa etmez böle motorları karalamayalım sonuçta çinolarak butün hepsi aynı katagoride ,aynı kalitedeler sizhala asya mondial vs gibi boş şeylerin peşinde sohbet konuları açmakdasınız bununyerine daha eyitici konuları tartışalım. bizimiçin daha verimliolur bırakın şunu bunu insan iyide olsa kötüde olsa benim veya senin motorla aldığın rüzgarı ve özgürlügü tatmaktadır şimdi bununla başlar yarın imkan neticesinde gider iyisinialır önemliolan motorcu ruhudur bizekalan işin aslıda budurzaten .yaşasın motorculuk.

ağzına sağlık dostum.çok güzel söylemişsin

teoman82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Martian 150 2007
    valla helal olsun gercekten son noktayı koydun motorcuq

Motosikleti
    vespa px 150
    bencede burada mondial ve asya kıyaslamasına gerek bile yok.Bence çin motor alcağınıza bi tane 2.el scooter alın.Şööle temiz birşey olsun emin olun yıllarca daha fazla dayanacaktır.Hele vespa alırsan arkana bakma derim ben.Yamaha,honda...daha bi ton marka var bence bunlardan seç.Bi honda gider.Ben vespacıyım ama hondaları severim kullandım da.Hatta bi shadow 750 düşünüyorum bence iyi alet fiyatı da iyi.

QUARZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 150
    Eğer 0 Alacaksan Asyaya Bulaşma Derim..
    Mondial Açisindan Yorum Yapmam Yanliş Olur...

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı QUARZ adlı üyeden alıntı
    Eğer 0 Alacaksan Asyaya Bulaşma Derim..
    Mondial Açisindan Yorum Yapmam Yanliş Olur...
    Asya 150 T , Mondial RS 151 den kesinlikle daha kaliteli !
    Mondialin fren kaliperleri bozuk 500-700 km de bir balata değişmesi
    gerekiyor. Bu tartışmalara GERENK yok gerenk !

nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    ben bir asya t1 kullanıcısı olarak motorumdan çok memnunum.zattan memnun olan arkadaşlar da her ikisini de alabilirsin ama bence asya t1 çünkü altı zat kadar alçak değil bu yüzden kasislerde daha az sorun yaşarsın ben daha hiç kasislerde motorun altını sürtmedim.bu arada sürekli çin malları çok dandik diyenleri kınıyorum biz zaten onlarda japon veya italyan teknolojisi var demiyoruz ama benim t1 aldıgım fiyata onlar mobilet veriyor bilmem anlatabildim mi
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

Kardeş sana helal olsun.yani mondial'le asyayı nasıl olurda kıyaslarsın asya mondıalin yanında yürüyebilrmi hiç? ayıp sana

emre1159 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (haojin 125t )Artık As150T
    Arkadaşım hepsi aynı bunların üstündeki marka farklı uğur garantisi falan hikaye. Hepsi aynı hangisi gözüne hoş gel,ir hangisine daha çok güvenirsen al.
    Motorsiklete ehliyetsiz ve korumasız kesinlikle binmiyelim. Kurallara uyalım.

shadow45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t-1
    bende asya t1 var geçen gün manisa dan izmire giderken manisa çıkısında ışıklarda bi zat yanaştı yanıma amcamın egzosu bi ince işlem li... acaba geçebilirmiyim diye bi şüpheyle kalktık ikimizde 50-60-70-80-90-100 hala kafa kafaya gidioz bnm motor 115 oldu ki daha 600 km de deydi o zaman tokatladım zatı arkamda zat çıldırıo yardırıra yardıra gelio neyse daha fazla motorumu zorlamak istemedim ve yol verdim beni geçerken yüzünden gururu okunuyodu ama ben istediim için beni geçmişti beni başımdan geçen ve motorumu bir kat daha sevmeme sebep olan bi olay.... fakat objektif bakacak olursak bütün scooterlar dağılır kullanıma bağlı bence adam akıllı motor kullananın motoru hiçbir sekilde dağılmaz.... atıyorum ben o gün hurra deyip zat beni geçemez diye duygularımın esirii olup son gaz basmaa devam etseydim benim motorum bir kat daha yıpranmış olacaktı o yüzden asyada mondialde güzel ama herkezin motoru kendine güzel asya diyorum performans yedek parça ve servis olarak bence asya...
    Söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun...!

SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    tabii ki Asya..
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler