niçin honda yerine sym aldım?
-
09 Aralık 2009, 18:06
Veniversum adlı üyeden alıntı
Arkadaşın başlığını kirletmiyim abi ama bu konu tamamen şirketin Türkiye Ofisine kalmış bişey. ben de yabancı bir şirketin Türkiye ofisinde çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim ki ülkeye getirilecek ürünler her zaman kısıtlı tutulmaya çalışılır ve şeytanın aklına gelmeyecek değişkenler rol oynar.
mesela diyoruz ya neden SH değil de PS getirdiler. Eğer Honda Profesyonel bir firma ise (öyle olduğuna inanmak isterim); bütün pazarlama, satış ve planlama ekipleri bir araya gelip bir karara varırlar. Vardır bi bildikleri (umarım
)
işte büyük bir yanlış bence sym yi alma nedenlerimden biri de türkiye yol şartlarına biraz uysun diye yüksek teker olması sh 150 gelseydi sym nin karşısına işte rakib geldi derdim.
birde 250 cc elle tutulacak bir motoru yok hondanın getirdiği motor rakamlarına bakın 12 kusur 250 lik motor. işte honda bize ne gözle baktığı ortada
Reklamlar
-
09 Aralık 2009, 19:42
Şu Sym yedek parça temin olayını Honda seviyesine yükseltmeyi başarsa almak konusunda hiç düşünmiyicem. Sym Kullanıcıları forum başlığı altında parça temin imkanından hiç te iyi bahsedilmiyor ve parça bekleyen arkadaşlar olmuş. Sadece bakım gereksinimi olan parça temini ok, problem yok ama, mesela olur olmaz bi parça sürpriz arıza yaparsa bu parçanın temini zaman alabiliyor. Parça temin imkanı Honda seviyesine çıktığında Sym olayı tamamen çözmüş olacak bence. Çünki gördüğüm kadarıyla ürünlerde bi kalite veya kronik problem yok.
-
09 Aralık 2009, 20:24
bence sym nın motoran ıthalatcısından cıkması lazım adam gıbı bırfırmanın alması lazım
-
09 Aralık 2009, 21:09
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
09 Aralık 2009, 21:50
Akıl var mantık var kardeşim Sym de neymiş Honda'nın yanına yaklaşamaz, servisin problemliyse topu onlara at, ne Honda markasını kötülüyorsunuz. Çinde üretilmesi kalitesinin kötü olduğu mu anlamına geliyor.
125cc makineler pazar şansını arttırmak için düşük maliyete ihtiyaç duyar, Japonya'da bu mümkün olamayacağına göre, en mantıklısı Çin,kalite prosesi aynı
-
09 Aralık 2009, 23:42
SYM türkiyede herzaman yanlış ellerin elinde türkiyeye getirildi.Birtürlü istenen firma bulunamıyor.En son distribütörde bunlardan biri örnek olarak arkadaşımın gts 250 si kaza yaptı ve ön maşa yamuldu inanırmısız parça 5 aydır gelmiyor yanlış duymadınız 5 AY böyle bir rezillik var mı yaaaa.Bide çıkıp HONDA ile kıyaslama yapılıyor buna daha da deli oluyorum.Arkadaşım HONDA binmek bir ayrıcalıktır.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:27 ----------
Sym nin Türkiyede yeni bir disribütör aradığını duydum doğru mu acaba?
-
10 Aralık 2009, 00:18
herkezde bir honda takıntısı almış gidiyor.tamam güzel motosiklet sağlam motosiklet ama duruma bide şu açıdan bakmak gerekirse fiyat ve yedek parça olarak baya pahalı.bence piyasaya daha çok motosiklet modeli(çin hariç) girmeliki fiyatlar tatminkar olsun.yoksa bu gidişle güzel bir motosiklete binmek hayal olur
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
10 Aralık 2009, 10:49
-
15 gündür. motora binemiyordum. bu gün havaların sıcak olması nedeniyle biraz kurtlarımı döktüm. sanki yeniden dogmuş gibi oldum. özlemişim aslanımı SYM mi yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler