arkadaşlar ikisi arasında takılmış durumdayım birde sizin fikirlerinizi almak istedim yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
arkadaşlar ikisi arasında takılmış durumdayım birde sizin fikirlerinizi almak istedim yorumlarınızı yazarsanız sevinirim
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum bakalım ustalar ne derler???
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Elma mı Karpuz mu olmuş........................
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Elbette ER-5 tabiki küçük ARROW Tüp Egsoz ile beraber müthiş oluyor...
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
er-5 f hyo malzeme kalitesi olarak çok kötü... ve hava soğutmalı...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Seçenek er-5 olmalı bencede
ozgurakman
arkadaşim hayatında kaç defa Hyosung kullandın veya gördün bilmeden insanların kafasını karıştırmayalım lütfen her iki motoruda kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha açıklayıcı olur.
Sıcak bi günde hemen serinleyip terimi atıp günlük hayatıma devam etmek istiyorsam duş alırım.Ama keyif yapmak istiyorsam havuza girer doyasıya yüzer serinlerim. GT250 R duş almak ER 5 havuza girmek bence karar senin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Türk milletiyiz çoğumuz doktoruz , hava soğutmalı olsa nolacak ????
* imal mühendislerinden çok daha akıllıyız
gs500 - xjr1200,1300 - cbf250 ...... bu makinalar hava soğutmalı ben bir Allah'ın kulundan şişti , patladı çatladı diye duymadım ama su soğutmalı motoru olup hararet motosikleti hararet yapan yüzlerce kişi gördüm .....
gelelim konuya ... konu yine elma -armut kıyaslaması olmuş , senin tecrüben ne kaç km motor kullandın , kullanımdaki beklentin nedir ????
hele hele sen kimsin , bi kendini tanıt daha 1. mesajın ..... dakika 1 - gol 1 olmuş !!!!!!!
bu 2 model bir biri ile kıyaslanır mı ya? Bi Yaşıma Daha Girdim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bu soruda ciddimisiniz ?
er-5 varken
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
aslında tarz meselesi ama er5 hyo yu tekerde deler ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Tabiiki tercihin ER 5 ten yana olmalı
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
gönül isterdi er5te hyo kadar spor gözüksün...
Tedbirde kusur koyup takdire bahane bulma!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)