farklı tarz iki motor... dostum bence sen ne tarz motor istediğine karar ver racing mi naked mi? ama illa ikisinden birini seçeceksen tabiki er-5
farklı tarz iki motor... dostum bence sen ne tarz motor istediğine karar ver racing mi naked mi? ama illa ikisinden birini seçeceksen tabiki er-5
Arkadaşlar biri naked diğeri racing tarzı değilmi?
yani Rüştü'yle Hakan Şükür kıyaslanır mı?
Biri kaleci diğeri santrafor ikisininde aynı mevkide aynı sınıfta olması lazımki kıyaslama adil olsun onun haricinde söylenen butun sözler boş bence...
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar yorumlarınızın devamını bekliyorum
neyle neyi kıyaslatıyorsun ??????? boş boş kb çöplüğü yaratmayın..........
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Ben tercihimi gt250r'dan yana kullandım. Racing tarzı daha hoşuma gidiyor.
İki motor birbirinden farklı;
Biri naked, diğeri SS kasa.
Biri 250cc, diğeri 500cc.
Öncelikle tarzına karar vermen ve tecrübene göre düşünmen lazım.
Er-5 artık üretilmeyen ve güncel olmayan bir model. Ama en genci olan 2006 model, temiz ve düşük kilometreli bir motor bulunursa almak yine de mantıklı olabilir. Bunun yanında Hyo'dan daha güçlüdür ve parça kalitesi olarak bir adım öndedir.
GT250R, sınıfında tatminkar bir güce sahip, iri cüssesi, oturuş pozisyonu ve uygun 2. el piyasasıyla, büyük hacimli SS motorlardan önce kullanılabilecek en ideal geçiş motorudur. 160 km civarı süratlere kolay çıkar. Ayrıca güncel bir modeldir.
Sonuçta 2 motorun da avantajları ve dezavantajları var; karar senin.
Er-5f diye bir model yok, sen bir sonraki jenerasyon olan ER-6(N/F) ile karıştırdın sanırım.
Bu arada, Hyo parça kalitesi olarak orta kalitededir, yani ne Japon kadar kaliteli, ne de Çinli kadar kalitesizdir; ikisinin arasında. Ayrıca hava değil yağ soğutmalıdır.
İkisiylede tanışma fırsatım oldu ben ER 5 derim. Hyo kötü değil ama genel anlamda ER 5 tercihim olur. ancak şu önemli "senin tarzın ne?"
arkadaşlar er5.motor trunnk motor hoysung gr250 r rcing motor tarz varklı motor gücü farkı bence kıyaslama yapmayın.tamamen farklı motorlar. en başta yılsonu MTA.vergisi.sonra dizaynar farkı haysun 29 hp er5 47 hp km /h hoysung:170/kmh er5/180km/h
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)