arkadaşlar cevap verirmisiniz?iddiaya girdikte::
arkadaşlar cevap verirmisiniz?iddiaya girdikte::
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
tabiki rx135 bunu herkes bilir
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
rx 135 tabiki ben 160 gördüm
251 ile de 160 ı deviren çok vardır.Kalkışta 135 her halukarda yer fakat 300-500 metreden sonra 135 e nal toplatır gibi.Tabi standart iki liyi denemek lazım.
180 km cıkartır otobanda
ben 3 yıl kullandım rx135
KIMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERISI HIKAYE
YOLLARDA BIR YERLERDE KARSILASMAK UZRE :cat:
rx siklet avantajı ve yüksek devri ile her halukarda ister rampa ister iniş aşagı mz i yer. onun lakabı yer uçagıdır. ancak iyi korunmuş bir alman mz rx e ecel terleri döktürür.
aslında bu tip makinalarda öyle kuru kuruya iddiaya girilmez. makinasına güvenen kapalı yolda yarışır. mz de kullandım rx te ama rx hakikaten yerinde duramayan bir makinadır. mz gibi tın tın sesi yoktur.
arkadaş 135 cc lik bi motorla 251 cc bi motor u kıyas etmeyin allah aşkına hele bide mz se tartışmaya gerek yok bence tabiki de mz rx 135 e nal toplatır :D
aynen katılıyorumaslında bu tip makinalarda öyle kuru kuruya iddiaya girilmez. makinasına güvenen kapalı yolda yarışır.
gelin mz le jawa 350 hadi yerse
Rx 135 kaç beygir Mz 251 kaç beygir hangisi iyise o geçer,hız konusunda ise tereddütüm var Rx geçer
kafam karıştı
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
Kalkışta rx son hızda 251
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
ben bu yoruma katılmıyorum efsane dostum.Rx 135 kırmızı ışıkta bir kalktı.Ybr 125 yırtılıyor dalga geçti resmen.O zaman anladım ki gerçekten 2t makinelerin içinde çok başarılı bir denemek lazım derim.Ama 250 ybr ile mz yarıştığında 2-3 boy fark atmıştı ybr.Ordan da yola çıkabiliriz belki.
301 mz de kullandım rx te mzin şansı yok arkadaşlar...rx ister uzun ister kısa mesafede her türlü yer...
( 54 BSA )
bende rx 115 kullandım 155 gördüm en son artık 135 lik rex 180 yapar bence herhalukarda rx mz i yer hatta oyun oynar diyorm güveniorm rxe
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
Arkadaşlar trafiğe kapalı alanda şöyle güvenlik önlemlerimizi alsak da bir kapıştırsak mı ya?
Çatlamak üzereyim meraktan bu makinelerin hızlarını,kilolarını gösteren bilgiler yok mu?
cevvaplar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)