İKİ MODELİN KIYASLAMASINI YAPMAK İSTİYORUM.FİKRİ OLANLAR YAZSIN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
İKİ MODELİN KIYASLAMASINI YAPMAK İSTİYORUM.FİKRİ OLANLAR YAZSIN.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Ne amaçla kullanmak istediğine bağlı , sert kullanımlar ve zorlu arazi için bence DRZ daha iyi ama daha çok uzun yol yapmak istiyorum dersen XT daha iyi olur.
insan acizdir, muhtaçtır, fazla artislik yapmamalıdır.
enduro cuyum usta her ikisinide yapacam ama hangisi daha avantajlı,mesela ekonomik yönden,kalite yönünden,yedekparça ve en önemlisi kullanıcı deneyimi benimiçin önemli
xt 660 kesınlıkle her yonden
KIMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERISI HIKAYE
YOLLARDA BIR YERLERDE KARSILASMAK UZRE :cat:
drz biraz daha special bi motor bana göre. Benim daha cok hosuma gidiyor, üstelik modifiyede edilebiliyor cok kaliteli kitler mevcut.
http://difm :cat:
bende öle düşünüyorum kardeş...daha çok enduro olrk kullanacam zaten.şöle söyliim bir motosiklette aradıklarım
1-enduro tarzı olacak
2-cross a benzemeyen bir tasarıma sahip olacak
3-yakıt sarfiyatı fazla olmayacak
4-bol yedek parça ve türkiye çapında yaygın servis ağı olacak
5-gerektiğinde gazı kökledinmi hızlı gidecek,cross lar gibi yavaş gitmeyecek.
vs.yani söz gelimi bol avantajlı olması tercihimdir..çevrenizde bu siteye üye olmayıpta yamaha xt 660 kullanan kişiler den de bilgi alıp bana yardımcı olabilirsiniz...biliyorsunuz ki fabrika verileri ve ön yargılardan önce kullanıcı bilgisine ihtiyacım var...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)